mafiotu24 Reputație: -5 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 COTROCENI, Mall Afi, daca preferi experienta unei doamne mature tandra pasionala, suna si nu vei regreta. Servicii de calitate la pret de criza. Ofer si pretind maxima igiena, discretie, seriozitate. Dr Taberei, 20 Nov 11:00Pet.60L Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 22, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Daca tot te-ai obosit sa pui anuntul, de ce nu ai pus si numarul de telefon?Alta data fii mai atent si copiaza tot anuntul, cu numar de telefon. 0731874178 Sigur este Andreea, recenzata pe aici pe undeva, eu o stiu de pe vremea cand presta in cuibul din Libertatii, impreuna cu Nicole, Eniko, si Natalia. Am cunoscut-o in 2009 cand am vizitat-o pe Nicole, cand Nicole m-a condus la baie am dat peste aceasta Andreea care se spala in cada si culmea, nu s-a sfiit deloc, m-a invitat sa intru in cada langa ea si sa ma spal. Poate colegii de forum o sa te ajute cu un link catre topicul damezei. Link spre comentariu
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Iunie 19, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Iunie 19, 2014 SATENA, matura, daca preferi experienta unei doamne mature, tandra si pasionala, calma si intelegatoare, suna si nu vei regreta. Rog si ofer maxima discretie si seriozitate. Zona Drumul Taberei, 0731874178 Link spre comentariu
anda4uall Reputație: 40 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Fix unde vreau eu... Oras:Fix unde vreau eu... Partajează Postat Iunie 19, 2014 A doua fotografie, din cele postate de mafiotul24 imi apartine, insa, probabil a placut cuiva si a "furat-o". Nu lucrez....e doar o poza furata si atat 1 Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 29, 2014 Eu am înțeles din titlu - știe cineva despre mătura asta? și mi se părea atât amuzantă cât și de prost gust exprimarea.După, mi-am dat seama că e posibil să se refere la matură. Link spre comentariu
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Iulie 7, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Iulie 7, 2014 SATENA matura, daca preferi experienta unei doamne mature, tandra si pasionala, calma si intelegatoare, suna si nu vei regreta. Rog si ofer maxima discretie si seriozitate. Zona Drumul Taberei.Poze noi Link spre comentariu
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Septembrie 27, 2014 ALEGE provocarea in compania unei doamne mature, care stie exact ce iti doresti pentru a te simti bine si cu siguranta vei reveni. Discretia si curatenia ma caracterizeaza. Drumul Taberei, 0731.874.178 poza noua Link spre comentariu
arheopterix1966 Reputație: 128 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Ultimul anunt suna asa:SATENA matura, daca preferi experienta unei doamne mature, tandra si pasionala, calma si intelegatoare, suna si nu vei regreta. Rog si ofer maxima discretie si seriozitate. Drumul Taberei, tel. 0731874178.Poze reale, nu sunt din locatia actuala.Locatie, Dr.Taberei, str.Sibiu, un bloc pe langa turnul de apa.Varsta, undeva intre 35-40 de ani.Amabila, zambitoare, glumeata, figura foarte draguta.Sanii ok, super sexul intre sani.Actiunea:Am sunat de prin cartier, ieri seara, pentru ceva rapid. Programat, in 15 minute am fost la usa.Prima impresie foarte placuta, raspunde la glume si are un zambet frumos - 7,5 pentru burtica, in rest oK.Servicii - oral, normal, protejat.Facut dus, geluri, papuci, prosop curat scos din dulap, baia curata, locatia idem - 8,5Deoarece in anunt nu sunt descrise serviciile si nici nu am intrebat la telefon, am fost lamurit acolo.Am beneficiat de un oral umed, cald, tendinte de DT, atentie la oo si sex intre san cu finalizare ..in par, pe piept, pe gat.Foarte grabit, actiunea a durat vreo 20 de minute.Raport calitate-pret - SUPER.Halatul - 50 lei o finalizare.Recomand. O sa va simtiti bine. 4 Link spre comentariu
arheopterix1966 Reputație: 128 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Ultimul anunt suna asa:SATENA matura, daca preferi experienta unei doamne mature, tandra si pasionala, calma si intelegatoare, suna si nu vei regreta. Rog si ofer maxima discretie si seriozitate. Drumul Taberei, tel. 0731874178.Poze reale, nu sunt din locatia actuala.Locatie, Dr.Taberei, str.Sibiu, un bloc pe langa turnul de apa.Varsta, undeva intre 35-40 de ani.Amabila, zambitoare, glumeata, figura foarte draguta.Sanii ok, super sexul intre sani.Actiunea:Am sunat de prin cartier, ieri seara, pentru ceva rapid. Programat, in 15 minute am fost la usa.Prima impresie foarte placuta, raspunde la glume si are un zambet frumos - 7,5 pentru burtica, in rest oK.Servicii - oral, normal, protejat.Facut dus, geluri, papuci, prosop curat scos din dulap, baia curata, locatia idem - 8,5Deoarece in anunt nu sunt descrise serviciile si nici nu am intrebat la telefon, am fost lamurit acolo.Am beneficiat de un oral umed, cald, tendinte de DT, atentie la oo si sex intre san cu finalizare ..in par, pe piept, pe gat.Foarte grabit, actiunea a durat vreo 20 de minute.Raport calitate-pret - SUPER.Halatul - 50 lei o finalizare.Recomand. O sa va simtiti bine. Mai adaugati un i aici la sân (atentie la oo si sex intre san cu finalizare) sa nu se inteleaga ca are numai un sân... Link spre comentariu
arheopterix1966 Reputație: 128 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Si acuma, ca am fost, se trece la testate? Link spre comentariu
arheopterix1966 Reputație: 128 Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Fiind prin zona ieri seara, am repetat experienta. SUnat cu 20 de minuute inainte si programat. Ajuns la locatie, aceeasi, in Dr.Taberei, str.Sibiu, pe langa turnul de apa. La fel ca si data trecuta, amabila, zambitoare, glumeata, figura foarte draguta. Cunoscandu-ne deja, am glumit si ras mai mult. Actiunea: Oral NP, cu finalizare pe sani. Facut dus, geluri, papuci, prosop curat scos din dulap, baia curata, locatia idem - 8,5 Ca timp, 30 de minute. Halatul - 50 lei o finalizare. 2 Link spre comentariu
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Aprilie 14, 2015 SATENA matura ofer masaj terapeutic, intretinere corporala si relaxare. Detalii pentru programare la telefon. Zona Drumul Taberei0731874178 1 Link spre comentariu
singuratic Reputație: 10 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Aprilie 14, 2015 E frumoasă,are părul lung? Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2015 E frumoasă,are părul lung? Stii melodia aia veche cu <<Nu conteaza cat de lung ai parul>> !? Procedeaza in consecinta ... Link spre comentariu
gore Reputație: 35 Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 In general prefer femeile mature pentru ca mi se par coapte din punct de vedere psihic, inteleg mult mai bine barbatul si incerca sa il multumescaAcum 2 zile fiind in zona apelez numarul caprioarei din anunt.MI-a raspuns o voce placuta, usor pisicoasa, am stabilit detaliile si m-am indreptat catre zona turnului de apa de pe Sibiu.Recunosc , cu ceva emotii pentru ca nu stiam daca o sa fac sau nu click.Sunat , vazut , foarte incantat, o doamna pana in 40 ani as zice, joviala, placuta.Doamna are niste sani medii, o piele catifelata,foarte placuta la atingere, curata, epilata. Punctul forte este o dantura si un zambet impecabil.Ai si cu cine povesti de una de alta, chiar foarte ok, este genul de prietena veche la care mai mergi din cand in cand pentru o harjoneala.Doamna pare destul de selectiva, nu accepta sub 30 de ani barbati, asa ca in cele mai multe cazuri nu insistati degeaba.Servicii : oral protejat, normal protejat.S-a dus la dus dupa mine, pappuci, prosop curat, servetele si a revenit infasurata intr-un prosop mare.Atmosfera a fost una placuta, am optat pentru oral protejat desi poate mi-as fi dorit NP, insa e mai bine asa, lucru apreciat si de duduita.\Oral de mare angajament fara graba, umed, usor atentie zonelor adiacente.As da un 8/10.Normal nu am incercat dar voi reveni.Cadou - 50 lei(20 min) sau mai mult asta tine strict de voi, femeia este foarte corecta.Una peste alta multumit de duduie, eu mai revin. Nu este insa pentru toata lumea.Recomand dar nu pentru toti. 4 Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Mai 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2015 Doar ce m am intors de la ea, o.experienta placuta, cand voi putea(radar in prejma) am sa fac si recenzia Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Mai 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2015 Am fost vineri la doamna, locatia mai sus mentionata din dr.taberei, baia modesta cu cada, am primit prosop mare si curat, papuci, iar la baie aveam geluri de dus barbatesti si sapun lichid, camera unde s-au petrecut ostilitatile curata, lenjerie curata, aerisit, doamna m-a asteptat in acel capot negru din poze, era imbaiata si pielea usor mirositoare a parfum fara a se imprima si pe mine pentru a duce acasa miros de parfum. Doamna o prezenta foarte placuta si mereu zimbitoare, nu am simtit nici cel mai mic gest de graba, Actiunea: ne-am imbratisat si sarutat reciproc, echipat cu prezervativ (eu am cerut totul protejat), oralul destul de bun, soft, tendinte usoare de deep, umed, placut dupa care am trecut la normal cu doamna deasupra pentru ca-mi place joaca cu sanii (se misca bine deasupra), schimbat in misionar. Finalizare pe sani.Lasat 50 lei la inceput din proprie initiativa pentru ca de fel sunt cam uituc si nu am vrut ca la sfarsit sa imi aduca doamna aminte ca trebuie sa mai si platesc. Banii au stat pana am plecat pe masa pe care i-am pus.In gama celor de 50 lei / fin ar merita nota 10 dar asta inseamna perfect, asa ca am sa acord media generala 8,5 pentru locatie, comportament, prestatie. Igiena doamnei a fost ireprosabila. Am sa mai revin la doamna cu placere cat de curand. 3 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 6, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 6, 2015 Salutare frati,am fost astazi la doamna Corina, strada Sibiu/Drumul Taberei, la turnul de apa. Sunat, stabilit, indrumat telefonic, respectat programarea. Locatia ok la etaj inferior, discret, dragut, bloc comunist de garsoniere dar bun pentru futaiuri.Doamna foarte ok, 41 ani parca, imi explicase la telefon conditiile de igiena, oral+normal protejate, selectiva, mi-a placut doamna.Dusul de rigoare, papuci+prosop, baie ok si utilata, curat in casa...apoi mers si doamna la dus. Sus in pat amandoi si inceput cu mangaieri si pupaturi pe corp, isi arata varsta dar arata bine....mangaiat bine gogu, pus balonul, supt bine si lins oo....sculat, schimbat pozitia la oral, o suge bine si geme incet mai ales daca te joci cu pussy a ei...nu am mai rezistat si cerut pe la spate in doggie....wauuuu are o pussy umeda, calda si primitoare geme intr-un mare fel, am muncit pana la epuizare si finalizare in balon. Experienta foarte buna, este doar pentru cei care vor O+N protejate, pentru domni trecuti de 40 ani care au igiena bine pusa la punct. Mare atentie, nu se fumeaza la dansa in locatie.Notele juriului:locatie - 9, foarte ok din punctul meu de vedereaspect doamna - 8oral protejat - 8normal protejat - 8, chiar se implica si te fute, din pacate am incercat doar o pozitieanal - nu facegfe - 9igiena - 10cadou - 50 lei finalizarea/ 100 lei oraO recomand cu caldura iubitorilor de milf, pretul de 50 lei per finalizare este bun, raport pret-calitate foarte bun. Ma bucur ca este selectiva, ca face totul protejat, bravo ei! Zi placuta si pula tare sa aveti! 8 Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Mai 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2015 @laury, daca vizita la Corina se datoreaza recenzei facute de mine, ma bucura ca prezint garantie si ppt ajuta comunitate asa cum si eu am fost si sunt ajutat. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 7, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 7, 2015 @laury, daca vizita la Corina se datoreaza recenzei facute de mine, ma bucura ca prezint garantie si ppt ajuta comunitate asa cum si eu am fost si sunt ajutat.Ti-am si dat punct pentru recenzia ta, bravo! Normal ca a contat si ai contribuit la forum, oamenii ca tine sunt de apreciat. Link spre comentariu
iubaretzu Reputație: 310 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2015 Am trecut si eu pe la Corina si am avut parte de o experienta reusita.Locatia este in Drumul Taberei la Favorit.O garsoniera decenta,curata si potrivita pentru astfel de intalniri.Corina este o prezenta placuta,cu trasaturi frumoase.M-a intampinat cu zambetul pe buze,am fost invitat in camera si am avut o conversatie destul de placuta.Am achitat 50 de ron pentru o finalizare.A urmat dusul,am primit prosop curat,baia este dotata cu toate cele necesare.Dupa ce am iesit de la dus,a mers si ea la baie intorcandu-se infasurata in prosop.A venit langa mine in pat,am inceput sa ne sarutam patimas,m-am bucurat de sanii ei mari,am continuat cu mangaieri si sarutari ajungand la un momendat la piersicuta ei proaspat epilata pe care am rasfatato pret de cateva minute.In ciuda varstei tin sa precizez ca are o piele fina,placuta la atingere.Am aplicat caciulita,m-am bucurat si eu de putin oral din partea ei,dupa care am trecut la normal LOT.Destul de implicata la normal,fk intens,stie sa isi contracte muschii vaginului intr-un mare fel,senzatiile traite fiind foarte placute.In scurt timp am finalizat.Am mers din nou la dus pentru igenizare. Si acum notele:Locatie: 8Corina: 8.5OP:8NP:8.5GFE:9Tarif:50 ron/finPentru mine este o experienta reusita,raportul calitate pret fiind foarte bun. 2 Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Buna seara tuturor, si la fete si baieti, va rog sa ma intelege-ti, eu acum v-am aratatca stau bine cu gramatica, astea sunt pozele mele vulgarul si materialul de laba niciodat nu a fost in anuntul meu Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 E adevarat, primemele poze dintopic sunt furate, copiate sau cum vreti voi, cer scuze doamnei suprbe cu care cred ca am semanat oarecum, nu sunt genul care cauta pe internet topicuri, situri, hai sa fimseriosi, Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Astept..... Logic, ce crede-ti, critici..... Astept avalansa..... Ultima postare a fost foarte serioada Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Serioasa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum