satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Asa e cu taciu asta Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Da citesc ce se scrie pe aici, pana la urma voi scrieti pe un nr de tel anunt pe care noi platim, nu e cazul aici, dar preluati anuntul, ne face-ti un bine, recunosc, dar cateodata pe situl asta e deformat.... Am zis.. Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Am W Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Am postat 2 cuvinte fara sens, are sens daca va spun ca nu am mai avut baterie Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Hai, da-ti navala cu comentarii aiurea Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Nu are nimeni curaj, a-ti vazut recenziile, va astept pe voi aia care nu ave--ticuraj.... Eu scriu corect gramafical, unde sunt emoti oanele, recunosc mai noua pe aici, inttreb de emotcoane ca sa rad si eu cu pofta maaaa, ca voi... U mai fiti egoisti, unde sarad si eu?? ¿?? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ai inteles pisicut? Eu sunt, satena matura, nu prea stiu cine mai posteazA, ce sa zic, osea O seara buna Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Iunie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Daca tu scrii corect gramatical, eu ma duc sa ma sinucid. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ai inteles pisicut? Eu sunt, satena matura, nu prea stiu cine mai posteazA, ce sa zic, osea O seara buna Nu are nimeni curaj, a-ti vazut recenziile, va astept pe voi aia care nu ave--ticuraj.... Eu scriu corect gramafical, unde sunt emoti oanele, recunosc mai noua pe aici, inttreb de emotcoane ca sa rad si eu cu pofta maaaa, ca voi... U mai fiti egoisti, unde sarad si eu?? ¿?? Hai, da-ti navala cu comentarii aiurea Am postat 2 cuvinte fara sens, are sens daca va spun ca nu am mai avut baterie Da citesc ce se scrie pe aici, pana la urma voi scrieti pe un nr de tel anunt pe care noi platim, nu e cazul aici, dar preluati anuntul, ne face-ti un bine, recunosc, dar cateodata pe situl asta e deformat.... Am zis.. Asa e cu taciu asta Astept..... Logic, ce crede-ti, critici..... Astept avalansa..... Ultima postare a fost foarte serioada E adevarat, primemele poze dintopic sunt furate, copiate sau cum vreti voi, cer scuze doamnei suprbe cu care cred ca am semanat oarecum, nu sunt genul care cauta pe internet topicuri, situri, hai sa fimseriosi, Buna seara tuturor, si la fete si baieti, va rog sa ma intelege-ti, eu acum v-am aratatca stau bine cu gramatica, astea sunt pozele mele vulgarul si materialul de laba niciodat nu a fost in anuntul meu http://cdn.meme.am/instances/500x/55173836.jpg Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Pai tocmaide idioti ca tine nu amintrat eu pe aici, daca luam in considetatie Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Te-ai gasit mai bom ardierule sa te pui cu mine Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ita la el, va astept pa aia destepti Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Daca tu scrii corect gramatical, eu ma duc sa ma sinucid. Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ce nu am scris corect gramatical sa TIZIC IDIOTULE Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 rek Catep. Cate recd zii aiii Ce idiot esti catefe d Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 E tabletA idiotule Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Sa gasit blmbardieru sa se puna cu mine Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ia uite ce incepem Noi aici Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Abia asteptai pisy Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 9, 2015 hai bajetii ca ne-am gasit client Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Hai ca ti-ai gasit de vrajeala, mai bombardi Cate femei ai futut tu pe forumu asta sau cata laba ai facut Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Doamne ce-mi vine sa rad Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ia zi dragoselu ca esti pe faza, citesti, zii ceva, comenteaza Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Pentru dragoselu care citeste acum, sa traiascafara numar Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Citeste da nu fute, ce mi-e mila de aia care doar citesc isi mai fac si ei o laba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum