Sari la conținut

stie cineva despre matura asta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu are nimeni curaj, a-ti vazut recenziile, va astept pe voi aia care nu ave--ticuraj.... Eu scriu corect gramafical, unde sunt emoti oanele, recunosc mai noua pe aici, inttreb de emotcoane ca sa rad si eu cu pofta maaaa, ca voi... U mai fiti egoisti, unde sarad si eu?? ¿??

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Ai inteles pisicut? Eu sunt, satena matura, nu prea stiu cine mai posteazA, ce sa zic, osea

O seara buna

Nu are nimeni curaj, a-ti vazut recenziile, va astept pe voi aia care nu ave--ticuraj.... Eu scriu corect gramafical, unde sunt emoti oanele, recunosc mai noua pe aici, inttreb de emotcoane ca sa rad si eu cu pofta maaaa, ca voi... U mai fiti egoisti, unde sarad si eu?? ¿??

Hai, da-ti navala cu comentarii aiurea

Am postat 2 cuvinte fara sens, are sens daca va spun ca nu am mai avut baterie

Da citesc ce se scrie pe aici, pana la urma voi scrieti pe un nr de tel anunt pe care noi platim, nu e cazul aici, dar preluati anuntul, ne face-ti un bine, recunosc, dar cateodata pe situl asta e deformat.... Am zis..

Asa e cu taciu asta

Astept..... Logic, ce crede-ti, critici..... Astept avalansa.....

Ultima postare a fost foarte serioada

E adevarat, primemele poze dintopic sunt furate, copiate sau cum vreti voi, cer scuze doamnei suprbe cu care cred ca am semanat oarecum, nu sunt genul care cauta pe internet topicuri, situri, hai sa fimseriosi,

Buna seara tuturor, si la fete si baieti, va rog sa ma intelege-ti, eu acum v-am aratatca stau bine cu gramatica, astea sunt pozele mele vulgarul si materialul de laba niciodat nu a fost in anuntul meu

http://cdn.meme.am/instances/500x/55173836.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...