bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Sunt sigura ca faci parte din categoria csrora le miroase pula urat rauuuuuuu Pula mea e parfum pe langa gura ta ! L p Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 @Eu suntconvinsa ca ai fost refuzat laoral pentru ca mirosi urat, iti miroase pula ca nu stii sa te speli, eu stiu cine esti haisa fim seriosi Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Da ma, dar macar sunt curata, tie iti miroase pula, huuuuuoooo Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 @Eu suntconvinsa ca ai fost refuzat laoral pentru ca mirosi urat, iti miroase pula ca nu stii sa te speli, eu stiu cine esti haisa fim seriosi Eusuntconvins ca nu ti-as da pula sa mi-o sugi nici daca ma platesti ! Ce pula mea scrii asa greu? Gatesti in bucatarie?Ai prins vreun sobolan? Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Da ma, dar macar sunt curata, tie iti miroase pula, huuuuuooooCe boala ai ? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Mai baiatule, ca esti bagabont e treaibA ta,dar fii bagabont destept nu aici pe forumul asta Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Mai baiatule, ca esti bagabont e treaibA ta,dar fii bagabont destept nu aici pe forumul astaPe forum nu e voie?Daca te porti frumos maine vin la tine si-ti aduc o paine ! Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ai scos de-o ciorba azi ? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Eu da, da tu ce ciorba ai mancat azi? Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Eu da, da tu ce ciorba ai mancat azi? ...de burta,tie iti place de sub burta ! Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Doamne cati idioti, nu aveti bani. Va varsati amarul aici Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 ...de burta,tie iti place de sub burta ! Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Tu esti ala carenu te mai primestenici-o fatacaiti miroase pula urat... Haoleuuuuuj @ Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 9, 2015 ...de burta,tie iti place de sub burta !nu`i mai da reply las-o sa se certe singura. inca nu s-a ridica la nivelul de a-si bate brigada joc de ea Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Doamne cati idioti, nu aveti bani. Va varsati amarul aiciJura-te ca spui adevarul !De cand n-ai mai tinut in mana 100 de lei? Sa ramana ai tai,nu sa ti-i ia pestele dupa 5 minute ! Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 nu`i mai da reply las-o sa se certe singura. inca nu s-a ridica la nivelul de a-si bate brigada joc de ea E batuta cu pula-n cap boss ! Ii scriu o recenzie frumoasa daca spune de cand n-a mai mancat carne!Sa manance,nu sa suga ! ;-) Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 9, 2015 o doare`n pizda ca s-a facut stevia si urzicile Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Za moara mata Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 o doare`n pizda ca s-a facut stevia si urzicileDa...garnitura la sobolan la gratar ! ;-) Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 E batuta cu pula-n cap boss ! Ii scriu o recenzie frumoasa daca spune de cand n-a mai mancat carne!Sa manance,nu sa suga ! ;-) Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Tu cu cine te certi? Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Za moara mataDe ce fa vorbesti urat,baga-ti-as pula pe unde bei apa! Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 E batuta cu pula-n cap boss ! Ii scriu o recenzie frumoasa daca spune de cand n-a mai mancat carne!Sa manance,nu sa suga ! ;-) Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Tu cu cine te certi?Ai inceput sa scrii mai repede,te-ai invatat cu pianul ! Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Te miri cumva de ce esti in lista neagra a fetelor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum