satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Te-ai spalat bine la pula, stii sate spelii, adica sa o belesti bine, sa o speli bine, si eventual daca ai(miram-as) o nevastaiubitaceva, za o pui sa ti-o miroasa Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Te-ai spalat bine la pula, stii sate spelii, adica sa o belesti bine, sa o speli bine, si eventual daca ai(miram-as) o nevastaiubitaceva, za o pui sa ti-o miroasa Iubita mea mi-o suge si-i place,zice ca e gustoasa si miroase a primavra! Hai ca m-ai enervat,maine vin la tine sa-mi mirosi pula su sa-ti umplu gura cu sloboz.Iti spun si cine sunt dupa ce inghiti ! :-) Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Fai proasta pulii,vezi ca e mai sus Discutii Generale,de ce nu intri sa vb acolo? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Pai vrei sa te invat eu sa te speli la pula, mama ta ce te-a invatat? Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Pai vrei sa te invat eu sa te speli la pula, mama ta ce te-a invatat?Nu o baga pe mama...Cum ramane ne vedem maine sa-mi inghiti slobozul ? ;-) Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ok Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 OkFaci muia bine?Nu ma zgarii cu cioturile alea care le mai ai in gura? Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 OkAi raspuns tu sau pestele...asa hoteste? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ok amzis ca ne vedem, zlobozul ti-l inghite cine face oral neprotejat cu finalizare Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ai raspuns tu sau pestele...asa hoteste? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ghici Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ok amzis ca ne vedem, zlobozul ti-l inghite cine face oral neprotejat cu finalizare Finalizare orala sau pe corp se poate ? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Da pe corpul tau Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Hai.noapte bună Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Da pe corpul tauHahaha...s-a enervat pestoiul ! Ce prosti sunteti ! Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Hai.noapte bunăHai pa ! Mai vb.Mi-a facut placere,da-te dracu'!Pupici ! ;-) Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Da Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Si mie date-n......hai ca eu.nu vb urat Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ce frumos e sa ne balacarim, sa se amuze tot forumul asta, pacat de noi Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Hai gata acum chiar inchid Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ce frumos e sa ne balacarim, sa se amuze tot forumul asta, pacat de noiGata! Eu am terminat cu balacareala! O sa vezi ce fel de om sunt cand ne intalnim. Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Hai gata acum chiar inchidNuuu,pai ce facem?E devreme!Si eu am treaba maine...ploua,dorm toata ziua ! Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Hai gata acum chiar inchidFai nebuno...mai vroiam sa te intreb ceva...in trei se poate?Eu,tu si pestele tau ? Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ai jignit f mult, eu m-am abtinut Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ai jignit f mult, eu m-am abtinutGata,nu mai jignesc.Eu am terminat cu rautatile.Maine e randul colegilor mei de pe forum.Te pup ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum