Sari la conținut

Deea

Postări Recomandate

Vizitator yoyo14
Reputație: 0
Postat

pozele par "imprumutate"

Screenshot_20201211-205455-1.jpg

Screenshot_20201211-205458-1.jpg

Screenshot_20201211-205500-1.jpg

Screenshot_20201211-205502-1.jpg

Postat

Ori sunt 'imprumutate', ori e chiar ea. Are vechime, chiar si topic..  E calatoare si are 'reputatie' in NN

• Oras:Romford/Essex
  • Oras:Romford/Essex
Postat

fratilor, este chiar ea, am spus-o si in trecut si o zic si acum, mergeti la ea care aveti posibilitatea, se pricepe, e o fata de nota 10+ si nu numai, eu unul am avut nenumarate momente cu ea de-a lungu anilor, stie ce face, stie cum sa faca un barbat sa-l aduca in ultima faza, ce dor imi e de acel fund obraz si de acele doua perechi de buze

• Oras:Timisoara
Postat

Am vizitat-o in trecut pe domnisoara din poze, asta inainte sa se afle ca face normal neprotejat. 

Fata e cea din poze, dar din pacate comportamentul si serviciile nu au fost ok.

Atitudine fast fuck:

”Daca stiam ca te tine asa de mult nici nu te luam” asta dupa 6 minute de sex

”Daca am 6 ca tine pe zi, nu mai sunt buna de nimic”

Nici macar nu sunt vreun neam prost la capitolul marime, chiar mediu pot zice... 😊

Optasem pentru anal protejat, dar mi-a spus ca am facut prea mult sex normal (6 min.) si nu mai avem cum, asta in conditiile in care eu am vrut sa incepem cu analul, dar ea tot incerca sa ma termine la normal... 

In alt an am fost la ea, dar nu ma mai recunoscut si raspundea la telefon in timp ce statea capra 🤣🤣🤣

Fata este cea din poze si nu arata rau dar dupa ce ii dai banii, doar incearca sa se scape de tine cat mai repede...

• Like 2
Postat

am fost si eu cred ca odata la ea pentru anal si cand am ajuns a zis ca nu face ca o am mare desi la telefon a zis ca nu conteaza marimea. Era la Hotel Roma in Complex, fata e cea din poze, cu pestele tot timpul in zona. e pusa pe fast fuck dar e buna de futut, era cruda putin, dar dupa ce am vazut ca face neprotejat si avea si anunt cu "facem cum vrei tu protejat/neprotejat" am zis pas.

• Like 1

Postat
6 hours ago, cryovampy said:

mai activeaza fata?

Activează si are anunt pe public, dar mare grija ca o ia neprotejat sau o lua. Să nu cazi in capcana. De frumușică e frumușică si are forme frumoase, umbla cu pestele după ea si de obicei se plânge si te cam grăbește. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...