Sari la conținut

Selena milf_0721095129_ SHOW LA WEB!

Postări Recomandate

• pisicuts a resetat ca important acest topic
  • Telefon: 0721095129 apel & whats'app
  • Oras:Bucuresti - sector 3
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua stimabile domn "vdelavasile". Voi anunt aici cand revin in Constanta. Multumesc pentru intelegere. O zi frumoasa sa ai. 💋😇

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua stimabile domn "scrappy241". Detalii despre servicii/pret gasesti mai sus in pagina sau la profilul meu. Desigur, imi poti scrie pe whats'app si iti raspund cu placere. Iti multumesc pentru intelegere si amabilitate. O zi frumoasa sa ai. 🙏 💋

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o pe Selena saptamana trecută. Programare facila pe WhatsApp, ușor de găsit locația, curat, geluri de duș fel de fel la baie. 

Selena; o tipă mișto, inalta, cu forme, cu niște sâni fantastici. 

Actiunea, preludiu interesant cu săruturi pe corp, lins pe sfârcuri, prin zonele adiacente, pe oua, oral mai pe slow dar foarte bun. La normal n-a durat prea mult și am capitulat in balon. Am luat o ora dar Nr. 2 n-a mai avut loc însă am fost răsplătit cu un masaj. O experiență foarte plăcută, putea fi și mai buna insa asta nu e din vina ei cu din a mea. 

Cu proxima ocazie o să încerc să îmi iau revanșa. 

Achitat 400 pt o ora.

P.S. are și o colega dar n-am întrebat cine e și dacă fac ceva împreună dar poate ne lămurește Selena pe aici. 

Ca o concluzie finala, o să încerc să mai revin la ea când va mai fi posibil.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua stimabile domn "dreamcatcher80". Iti multumesc frumos pentru vizita si recenzie. Te îmbrățișez si te mai astept cu drag. 😊🤗

Buna ziua stimabile domn "Ivanblanco31". Din pacate nu voi ajunge în curând la Iași desii mi-ar face o deosebită plăcere. Iti multumesc pentru intelegere. Te îmbrățișez si iti doresc o zi frumoasa. 😘🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua stimabile domn "Latinoboyyy". Sunt la birou astăzi si maine pentru cateva ore. Te îmbrățișez si te astept. O zi frumoasa sa ai. 😊🤗

Buna ziua stimabile domn "Pankko". Voi anunt aici cand revin in Brasov. Iti multumesc de întrebare si iti doresc o zi frumoasa. 😇💋

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, acum câteva zile am fost la domnița de mai sus. E greu de prins o programare la ea dar în schimb se ajunge destul de usor la ea la locatie si sunt locuri destule de parcare pe bulevard și la mall. M-am programat usor pe wazzup dar dupa cateva incercari. Locația arata bine și e curat luna. Tipa arata destul de bine și nu își arata varsta de 35 ani, sani mari dar are si un fund interesant. Compensează enorm prin atitudine. Am comunicat puțin, ai cu cine, e educata și vorbeste frumos, zici ca e psiholog cred ca de la experienta. Apoi am mers pe rand la baia. Intors in camera a urmat un oral foarte bun ca si viteza e soft si pune pasiune. Păcat ca nu poate sa o ia mai mult... ar fi fost de 10 dar a incercat, e și vina mea ca sunt mai dotat. A continuat apoi cu un lins ouo si a fost extraordinar.  As fi vrut sa ii incerc si funduletul care arata ademenitor dar nu mai face anal asa ca am continuat cu sex normal. Destul de stramta la normal,  dar desii am o dotare mai mare nu a comentat la pozitii si merita nota maxima!

Notele juriului :

Locația : 10 central, curat, discret

Aspectul fetei : 9 inalta, dracuta, cu forme frumoase 

Oral: 9, bun, soft, umed

Normal: 10, implicata și doritoare

Anal: nu mai face

Atitudine: 10+ merita, e calma si super de treaba, educata 

Amenda: 250 lei pentru 30 minute. 

Investitie buna si eu mai trec pe la ea sa o mai ciocnesc de câteva ori. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

IMG-20230908-WA0001.jpg.5b09c90e307f6c45687e136119e309bb.jpg

On 10/19/2022 at 9:32 PM, Laurentiu115 said:

O poza cu funduletul😍

💋

• Like 3
  • Inimioara 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua stimabile domn "Gr1gore". Iti multumesc pentru vizita si recenzie.  Te îmbrățișez si iti doresc o zi frumoasa sa ai. 🙏😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua domnilor. Mi-am inceput programul si sunt disponibilă pentru întâlniri pana la ora 22.00. Va îmbrățișez cu drag si va raspund cu placere la orice întrebare. Rog, contact whats'app daca se poate. Va multumesc. O zi frumoasa tuturor. 😘🥰

Link spre comentariu

Am încercat și eu sa ajung la ea, programat tot , i-am zis ca are niște sâni superbi și ca ar merge un titty fuck cu sutienul pe ea.

Când am ieșit din dus și tocmai plecam la ea mi a răspuns ca ok se poate dar 450 ora deși eu vroiam doar o finalizare mi-a replicat ca fiind client nou nu face la finalizare ca de 12 ani e sătulă de toți futacii care ii trec pragul și ii uita Dumnezeu când vin la finalizare și nu mai pleacă, ca asa faceți toți și etc.I-am vorbit extrem de frumos ,am încercat sa-i explic ca nu toți fac asta și având trecut pe site varianta de finalizare la 250 și titty fuck-ul în meniu fără a fi extra fix pentru asta veneam moment în care mi-a replicat ca ea face prețu nu îl fac eu și dacă vreau sa fut trebuie sa dau bani 😂.

În fine total de evitat pentru mine strict pentru caracter ca și fizic este ce trebuie ✌️

• Like 3
  • Mersi 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua domnilor. Multumesc frumos pentru apreciere. Va îmbrățișez si va mai astept cu drag. O zi faina tuturor. 😇😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...