eshade Reputație: 256 Postat Aprilie 13, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Aprilie 13, 2015 Ce dezbateri de prost gust nu inteleg ce ti se pare de prost gust....
snoop147 Reputație: 21 Postat Aprilie 13, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 13, 2015 Lucrezi maine 14 aprilie?
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 14, 2015 Lucrezi maine 14 aprilie?da lucrez pana la 18:00
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 14, 2015 nu inteleg ce ti se pare de prost gust....Da care este problema ta ? ca nu inteleg bagarea ta in seama
pasha_man Reputație: 451 Postat Aprilie 14, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Aprilie 14, 2015 Da care este problema ta ? ca nu inteleg bagarea ta in seama face loby
eshade Reputație: 256 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Aprilie 14, 2015 Da care este problema ta ? ca nu inteleg bagarea ta in seama NU am inteles ce anume spui tu ca e de prost gust .... daca te simti cu musca pe caciula,alaturi de celelalte curve,nu e problema mea 2
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 14, 2015 NU am inteles ce anume spui tu ca e de prost gust .... daca te simti cu musca pe caciula,alaturi de celelalte curve,nu e problema meaok eu ma simnt o curva intrebarea mea este tu cum te simnti?esti sau nu o ..... masculina
eshade Reputație: 256 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Aprilie 14, 2015 ok eu ma simnt o curva intrebarea mea este tu cum te simnti?esti sau nu o ..... masculinaSunt curvar,recunosc ... dar am mai spus-o si cu alta ocazie.Nu am cum sa fiu o curva masculina cum zici tu,ca nu ma fut pe bani,dau bani in schimb la curve ... fara suparare draga mea curva
snoop147 Reputație: 21 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 14, 2015 propun pentru eshade un ban de 3 zile pt acest comportament aiurea si care nu e necesar pe forumul antoniei.
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 15, 2015 Sunt curvar,recunosc ... dar am mai spus-o si cu alta ocazie.Nu am cum sa fiu o curva masculina cum zici tu,ca nu ma fut pe bani,dau bani in schimb la curve ... fara suparare draga mea curvaok fie cum zici tu cel destept cedeaza
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 15, 2015 propun pentru eshade un ban de 3 zile pt acest comportament aiurea si care nu e necesar pe forumul antoniei.Stai linistit dragule fiecare face atat cat il duce capul
snoop147 Reputație: 21 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 15, 2015 Alte poze sexy cu tine Antonia, ai? Ceva provocator...nush )
snoop147 Reputație: 21 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 15, 2015 Esti disponibila astazi?
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 15, 2015 Esti disponibila astazi?DA pana la ora 18:00
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 15, 2015 Alte poze sexy cu tine Antonia, ai? Ceva provocator...nush )in curand...
snoop147 Reputație: 21 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 15, 2015 Fusta mini, ciorapi plasa, etc.....?
danny6560 Reputație: 1 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 17, 2015 Parerea mea este can tu esti speciala so at trebui sa te respecti Esti febletia mea
narcissefu87 Reputație: 18 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 24, 2015 mijtho gagicuta cred cai fac si eu o vizita sapt viitoare in caz ca pozele sunt reale!!!....
antonia25 Reputație: 19 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Aprilie 24, 2015 mijtho gagicuta cred cai fac si eu o vizita sapt viitoare in caz ca pozele sunt reale!!!....Te astept cu drag sa te convingi singur daca sunt reale sau nu pupici
narcissefu87 Reputație: 18 Postat Mai 2, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 2, 2015 draguta eu trec cu cea mai mare placere pe la dv dar ca nu prea am timp cand o fi am sa te sun O zi frumoasa si banoasa!!!...
focsani2013 Reputație: 287 Postat Mai 27, 2015 Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Postat Mai 27, 2015 Salut! Săptămâna trecuta, avand drum prin Bacau,am zis sa încerc ceva din atracțiile locale. Si cum domnișoară Delia (caci pe ea o voiam) nu a binevoit sa răspundă, am apelat titulara acestui topic, si bine am făcut.M-a ghidat prin telefon pana la scara blocului, locația e stradala, dar cu intrare prin spatele blocului. Ajuns la ușă, sun si deschide exact Antonia, in chilotei si sutien, aranjata, machiata si parfumata. M-a poftit in bucătărie si mi-a comunicat ca trebuie sa aștept sa termine colega cu clientul de dinaintea mea. După aprox 10 minute de discuții, despre ce prestează si ce nu, m-a rugat sa ma retrag intr-un colt al bucătăriei astfel ca sa nu fac contact vizual cu clientul precedent. M-am conformat, in timp ce Antonia a mers repede in camera de acțiune sa schimbe lenjeria, timp in care am socializat cu colega, foarte vorbareata și dornica de a se face remarcata. Am mers la baie pentru împrospătare si apoi am intrat in camera de acțiune, apartamentul fiind de tip vagon.Acțiunea s-a desfășurat in doua acte, ambele începute cu un oral foarte bun si continuate in diferite poziții. Am finalizat ambele dați la oral, fara prezervativ, cu un CIM de milioane.Fata e lipicioasă, știe sa te facă sa te simți bine, geme, te privește in ochi la oral... ce mai, se pricepe. Arata exact ca in poze, e bine proporționată.Locația: 9 (baie ok, prosop curat înmânat de Antonia din dulap)Oral: 9 (neprotejat, finalizat cu CIM)Normal: 9 (nu obiectează nimic la schimbarea pozițiilor, se umezește natural)Tarif: 200 lei ora cu 2 finalizări.Spor maxim!P.S.: nu lucrează zilnic, mi-a spus ca mai mult colega e pe acțiune, ea prestează numai daca are dispozitie (ca sa o citez: nu primește clientul doar ca sa ii ia banii, vrea sa il facă sa se simtă bine!) 5
narcissefu87 Reputație: 18 Postat Mai 29, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 29, 2015 Salut! Săptămâna trecuta, avand drum prin Bacau,am zis sa încerc ceva din atracțiile locale. Si cum domnișoară Delia (caci pe ea o voiam) nu a binevoit sa răspundă, am apelat titulara acestui topic, si bine am făcut.M-a ghidat prin telefon pana la scara blocului, locația e stradala, dar cu intrare prin spatele blocului. Ajuns la ușă, sun si deschide exact Antonia, in chilotei si sutien, aranjata, machiata si parfumata. M-a poftit in bucătărie si mi-a comunicat ca trebuie sa aștept sa termine colega cu clientul de dinaintea mea. După aprox 10 minute de discuții, despre ce prestează si ce nu, m-a rugat sa ma retrag intr-un colt al bucătăriei astfel ca sa nu fac contact vizual cu clientul precedent. M-am conformat, in timp ce Antonia a mers repede in camera de acțiune sa schimbe lenjeria, timp in care am socializat cu colega, foarte vorbareata și dornica de a se face remarcata. Am mers la baie pentru împrospătare si apoi am intrat in camera de acțiune, apartamentul fiind de tip vagon.Acțiunea s-a desfășurat in doua acte, ambele începute cu un oral foarte bun si continuate in diferite poziții. Am finalizat ambele dați la oral, fara prezervativ, cu un CIM de milioane.Fata e lipicioasă, știe sa te facă sa te simți bine, geme, te privește in ochi la oral... ce mai, se pricepe. Arata exact ca in poze, e bine proporționată.Locația: 9 (baie ok, prosop curat înmânat de Antonia din dulap)Oral: 9 (neprotejat, finalizat cu CIM)Normal: 9 (nu obiectează nimic la schimbarea pozițiilor, se umezește natural)Tarif: 200 lei ora cu 2 finalizări.Spor maxim!P.S.: nu lucrează zilnic, mi-a spus ca mai mult colega e pe acțiune, ea prestează numai daca are dispozitie (ca sa o citez: nu primește clientul doar ca sa ii ia banii, vrea sa il facă sa se simtă bine!) Interesant ce zici tu aici m-ai facut curios luni sunt la dansa sa vedem merita notele mari pe care le-a primit.....
focsani2013 Reputație: 287 Postat Mai 30, 2015 Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Postat Mai 30, 2015 Interesant ce zici tu aici m-ai facut curios luni sunt la dansa sa vedem merita notele mari pe care le-a primit.....Așteptam cu sufletul la gura o recenzie din partea ta! Dar una regulamentară, te rugam!
cucu71 Reputație: 1673 Postat Mai 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 30, 2015 Așteptam cu sufletul la gura o recenzie din partea ta! Dar una regulamentară, te rugam! 2
narcissefu87 Reputație: 18 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 4, 2015 Pe ce nr de tel si la ce ora ye pot gasi astazi ca vteau sa ajung la tn ast raspuns????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum