Sari la conținut

šŸ”„šŸ”„šŸ”„šŸ”„LarissašŸ”„šŸ”„šŸ”„šŸ”„0790320122

Postări Recomandate

Postat

Da, e ok la corp, dar nu mai arata ca in poze. Parerea mea este ca isi indreapta atentia intr-o zona gresita in ce priveste operatia cu silicoanele. Ar face de 100 de ori mai bine sa scape de burtica.

• Like 1
  • Minus 1
  • pisicuts a Ć®nchis acest topic
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
8 minutes ago, el toreador said:

Da, e ok la corp, dar nu mai arata ca in poze. Parerea mea este ca isi indreapta atentia intr-o zona gresita in ce priveste operatia cu silicoanele. Ar face de 100 de ori mai bine sa scape de burtica.

Greu cu burtica!!šŸ¤¦ā€ā™‚ļø...sport,dieta,regin,restrictii,foarte dificil!šŸ˜œšŸ˜‚

• Minus 1
  • Oras:Unirii
Postat

Am 1ā€™69 și 58 de kg ,Ć®mi doresc sa ajung la 56Ā kg ,iar pentru asta merg la X bady și țin și regim . Am impresia ca interveniti puțin cam mult in ceea ce ma privește šŸ™‚mie trebuie sa Ć®mi placa cum arat , atat !!! Nu Ć®mi doresc sa fiuĀ skinny .Seara buna !

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Felicitari, ne bucuramĀ sa auzim asta. Nimeni nu te vrea skinny, fii linistita, si e mai putin vorba de numarul de kilograme cat pur si simplu de faptul ca burtica a inceput sa fie cam vizibila si e pacat pentru ca esti o femeie frumoasa. Am cunoscut femei cu forme a caror talie nu era afectata. Tine si de structura corporala siĀ de alimentatie si de modul de viata.

Mi-am permis doar o sugestie si amĀ facut-oĀ pe un ton absolut decent si de bun simt. Chiar nu e cazul sa o iei altfel decat ca pe un feedback prietenesc. Daca te-ai simtit ofensata imi pare rau, dar e important sa primesti feedbackul pentru ca daca nu faci ceva acum, odata cu trecerea anilor o sa-ti fie mult mai greu sa tii sub control asta si, cum ziceam, e pacat, pentru ca esti o femeie frumoasa.

Postat
Acum 11 ore, el toreador a spus:

Felicitari, ne bucuramĀ sa auzim asta. Nimeni nu te vrea skinny, fii linistita, si e mai putin vorba de numarul de kilograme cat pur si simplu de faptul ca burtica a inceput sa fie cam vizibila si e pacat pentru ca esti o femeie frumoasa. Am cunoscut femei cu forme a caror talie nu era afectata. Tine si de structura corporala siĀ de alimentatie si de modul de viata.

Mi-am permis doar o sugestie si amĀ facut-oĀ pe un ton absolut decent si de bun simt. Chiar nu e cazul sa o iei altfel decat ca pe un feedback prietenesc. Daca te-ai simtit ofensata imi pare rau, dar e important sa primesti feedbackul pentru ca daca nu faci ceva acum, odata cu trecerea anilor o sa-ti fie mult mai greu sa tii sub control asta si, cum ziceam, e pacat, pentru ca esti o femeie frumoasa.

De cĆ¢nd nu m ai văzut ? Exagerezi , enorm . O zi buna !Ā 

Postat
34 minutes ago, larisa44 said:

De cĆ¢nd nu m ai văzut ? Exagerezi , enorm . O zi buna !Ā 

Draga mea, propun sa ne oprim aici, cred ca ai inteles ideea. Te-am vazut recent, la Bucuresti (acum am inteles ca esti la Cluj) si am fost surprins de diferenta dintre poze si realitate. Nu vreau sa continui aceasta discutie pentru ca evident ca ceea ce era de spus s-a spus. O zi frumoasa si tie.

• Like 1
Postat
Acum 11 minute, el toreador a spus:

Draga mea, propun sa ne oprim aici, cred ca ai inteles ideea. Te-am vazut recent, la Bucuresti (acum am inteles ca esti la Cluj) si am fost surprins de diferenta dintre poze si realitate. Nu vreau sa continui aceasta discutie pentru ca evident ca ceea ce era de spus s-a spus. O zi frumoasa si tie.

Faci afirmații false , au trecut 2 săptămĆ¢ni și cvšŸ™‚eu Ć®nțeleg ce Ć®ncerci tu sa faci dar nu ai șanse . Stop ul Ć®l pun eu !

Postat
Acum 3 minute, el toreador a spus:

Bine draga mea, esti minunata.

Știu ā˜ŗļø
Si știu pentru ca asta cred eu despre mine , ce cred alții , altele ....big 0 šŸ˜˜

Postat
Acum 20 minute, el toreador a spus:

Super! Daca asta crezi despre tine atunci ar trebui sa-ti fie clar ca n-ai nevoie de silicoaneĀ šŸ˜˜

Și cu silicoane și fără silicoane tot minunata sunt , pentru ca am un suflet frumos Ć®nainte de toate , cine Ć®mi critica Ć®nfățișareaĀ ori are anumite intenții ori este vreoĀ frustratăĀ ā˜ŗļøšŸ˜ŒCred ca Ć®ncepi sa ai o problema avĆ¢nd in vedere ca ți am spus ca părerea ta este fix ā€œ Ā ā€œ šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£cĆ¢nd Ć®mi fac o părere depre un om nu Ć®l mai bag in seama , tu m ai lămurit acum .Ā 
Ā 

Vizitator
Acest topic este acum Ʈnchis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

Ɨ
Ɨ
  • Creează nouă...