20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 16, 2022 Karina +32465609962 Alt cuib Contact W app Adresa...este un bulevard de stau albanezilor la stada. Apartament...dou camere și living Aspect 9 fosta sportiva , carne tare , poze reale . Este din Belarus , vorbește engleza și foarte bine franceza. Sunt mai multe fete în locație, am mai lovit doua aici 😅😅 Cadou 150 Roses Timp peste o ora . Atitudine ok ...la început ești supus unui test , este foarte selectiva , dacă îl treci ...sunt șanse mari ca întâlnirea sa fie epica . Igiena ....fără probleme 10 Gfe 9 mi a făcut ceai la 3 dimineața 😅😅😅 și am ținut o în brate cât am servit ceaiul , este foarte lipicioasa. Acțiune Masaj erotic b2b 9 Se pricepe , emana senzualitate , cunoaște punctele erogene Oral p 6 ...ii bun dar prefer fără pelerina . Normal p 9 ...aici se implica , De revenit da De recomandat da. Numai bine .
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 16, 2022 Acum 3 minute, 20_14 a spus: Karina +32465609962 Alt cuib Contact W app Adresa...este un bulevard de stau albanezilor la stada. Apartament...dou camere și living Aspect 9 fosta sportiva , carne tare , poze reale . Este din Belarus , vorbește engleza și foarte bine franceza. Sunt mai multe fete în locație, am mai lovit doua aici 😅😅 Cadou 150 Roses Timp peste o ora . Atitudine ok ...la început ești supus unui test , este foarte selectiva , dacă îl treci ...sunt șanse mari ca întâlnirea sa fie epica . Igiena ....fără probleme 10 Gfe 9 mi a făcut ceai la 3 dimineața 😅😅😅 și am ținut o în brate cât am servit ceaiul , este foarte lipicioasa. Acțiune Masaj erotic b2b 9 Se pricepe , emana senzualitate , cunoaște punctele erogene Oral p 6 ...ii bun dar prefer fără pelerina . Normal p 9 ...aici se implica , De revenit da De recomandat da. Numai bine . Anunț https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/new-karina-10.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum