Catalina.lov Reputație: 4 Postat Decembrie 22, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Decembrie 22, 2020 Buna dragii mei. Ma numesc Catalina, sunt o bruneta de 27 de ani, inalta 1.72 , 60kg, ochi caprui ,bruneta ,sani nr 4. Serviciile mele sunt urmatoarele : sex oral protejat/neprotejat daca igiena corespunde (fara bubite,mirosuri,scurgeri,etc), sex normal protejat,sex anal protejat(depinde de marime si grosime), masaj de relaxare/erotic, finalizare corporală sau orala, sărutări pe corp, footjob, handjob, dominare soft. locuiesc singura. Pentru alte detalii legate de program si locatie ma puteti contacta telefonic/whatsapp : 0722808192 Tarife: 200 ron- sex oral protejat/neprotejat+ sex normal – 30 min/1 fin 250 ron- sex oral protejat/neprotejat+ sex normal+ sex anal – 30 min/1 fin 300 ron - sex oral protejat/neprotejat+ sex normal+ masaj relaxare/erotic- 60 min/1-2 fin 350 ron sex oral protejat/neprotejat+ sex normal+ sex anal+ masaj relaxare/erotic—60 min/1-2 fin Programarea fara confirmare cu cel putin 1 ora inainte este anulata. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Preturile nu se negociaza! NU accept sex normal /sex anal neprotejat. ( Persoanele cu astfel de "propuneri" vor primii block!
dumitrupaul Reputație: 249 Postat Decembrie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2020 Bună. Ești colegă cu Viviana...?!? Aveți textul de prezentare aproape la fel... Imaginație...?!?
panciu Reputație: 57 Postat Decembrie 22, 2020 Oras:.... Oras:.... Postat Decembrie 22, 2020 Cred ca a gresit prietenul lor, cred ca amandoua au acelasi prieten 😂😂😂 2
Vizitator rawqwerty Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2020 Postat Decembrie 22, 2020 @Catalina.lov nu pare ca e activ whatsup-ul pe numarul din titlu. de la ce ora incepi maine si pe unde ai locatia? mersi!
Catalina.lov Reputație: 4 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Postat Decembrie 23, 2020 Whats'app-ul este functional. Te rog, mai incearca. Pupici
Catalina.lov Reputație: 4 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Postat Decembrie 23, 2020 Buna băieti. Pentru ca primul set de poze atasat mai sus este neclar pentru multi dintre voi si mi-ati sugerat sa va ofer poze mai concludente, am facut cateva poze cu telefonul mobil. Sper sa va pot oferii ceea ce va intereseaza pentru a va castiga increderea. Multumesc. 2 2
Catalina.lov Reputație: 4 Postat Decembrie 26, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Postat Decembrie 26, 2020 Disponibila pentru programari.
Catalina.lov Reputație: 4 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Postat Decembrie 28, 2020 Disponibila pentru programari
Membru Premium only-me Reputație: 17269 Postat Decembrie 28, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Decembrie 28, 2020 On 12/23/2020 at 1:23 PM, Catalina.lov said: Buna băieti. Pentru ca primul set de poze atasat mai sus este neclar pentru multi dintre voi si mi-ati sugerat sa va ofer poze mai concludente, am facut cateva poze cu telefonul mobil. Sper sa va pot oferii ceea ce va intereseaza pentru a va castiga increderea. Multumesc. Foarte frumos!!!!,eu vreau o poza cu burtica(fara sa o su**) se poate??? Multumesc!!
Catalina.lov Reputație: 4 Postat Ianuarie 3, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Postat Ianuarie 3, 2021 La mulți ani si multi bani dragi futaciosi. Disponibila pentru programari 😇
Catalina.lov Reputație: 4 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Postat Ianuarie 5, 2021 Disponibila pentru programari futaciosilor
Catalina.lov Reputație: 4 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Postat Ianuarie 7, 2021 Disponibila pentru programari futaciosi
gylsongyl Reputație: 29 Postat Mai 4, 2022 Oras:romania Oras:romania Postat Mai 4, 2022 Interesant este faptul ca pe anuntul telefonic ai cu totul alte poze decat aici,tocmai de asta am si cautat aici sa vad cat de adevarata esti...insa se pare ca nu, esti doar o falsa ca multe alte fete de pe aici,mai incearca si alte variente pe asta nu am gustat-o....
Postări Recomandate