Sari la conținut

Dominare

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
Chiar acum, dyerseve a spus:

Milioanele vin

Aia e, ca nu vin. 

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, izabella2018 a spus:

Asa ideei ce aveți, revoluționarilor 😂

Nu e bine..te punem în comisie..sa nu spună lumea ca suntem misogini 🤣

Postat
Acum 57 minute, dyerseve a spus:

Nu e bine..te punem în comisie..sa nu spună lumea ca suntem misogini 🤣

Comisia Extraordinara pentru Combaterea Escrocheriilor sub Pretext Sexual si a Impotenței Psihogene Cauzată de Prostituția de Jale. Ăsta titlu de organ al Statului degeaba! 

• Haha 1
  • Oras:Constanța
Postat
La 03.06.2021 la 9:58, matei cosmin a spus:

Eu cred ca tu ai tras ceva sa moara unchimea si matusimiu de te mint 🤦‍♂️🤣🤣... unde vezi tu ca am specificat eu ceva de poze ?? 🤦‍♂️

Te descrii poate pe tine.. 😂

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
La 03.06.2021 la 9:51, dyerseve a spus:

🤣🤣🤣 tu nu citești bine..băiatul a spus ca ești pe fast fuck..adică nu respecți timpul..

Acu io nu îmi mai amintesc dacă ai respectat cu mine timpul..

Dar știu ca la momentul ala..mi-am făcut damblaua..o sa încerc sa fac un efort de memorie..totuși.. 

Trebuia să facă o recenzie dacă tot a fost nemulțumit.. Nu să se trezească si el după aproape 2 anii😂😂😂😂.. Hmmm.. Pai așa se întâmplă dacă îmi place cum mă abordezi si nu ești vreun măgar, ne simțim foarte bine. 😉

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Chiar acum, Dididia a spus:

Trebuia să facă o recenzie dacă tot a fost nemulțumit.. Nu să se trezească si el după aproape 2 anii😂😂😂😂.. Hmmm.. Pai așa se întâmplă dacă îmi place cum mă abordezi si nu ești vreun măgar, ne simțim foarte bine. 😉

Cand spui "magar" te referi la dimensiuni sau... ? 😛 

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 ore, biliape a spus:

Cand spui "magar" te referi la dimensiuni sau... ? 😛 

Clar ..pula mare egal măgar pula mica băiat bun🤣

Vizitator dyerseve
Postat

Eventual sa si termini repede..🤣🤣

Clienții ideali..ce sa mai..sa tot fie din  aștia.. 😅😎

Postat
La 04.06.2021 la 21:04, dyerseve a spus:

Clar ..pula mare egal măgar pula mica băiat bun🤣

Nu draga, nu la asta mă referam, ci la comportament... Dar na tu înțelegi doar ce îți convine... Mai uităte si pe alte topicuri.. Poate vei avea mai multă activitate 😂😂 App eu înțeleg că nu sunt fete la dominare în Ploiești, gen reale și că sunt singura, dar totuși ce tot se scrie pe aici ??? Atâtea mesaje inutile... Chiar nu aveți activitate?? 😂😂😂Vă dau eu activitate.

Vă provoc pe cei "activi" să veniți să vedeți de ce sunt în stare si după să lăsați câte o recenzie, dacă tot vă place atât de mult să tastați.. O zi superbă ca mine!! 😂🤗🥰🥰🥰🥰

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator dyerseve
Postat

Fugi de aici cu dominarea,nu ne mai provoca..ce ai cu mine eu tocmai am spus ca ești ok..

Avem alte subiecte pe ordinea de zi astăzi.. altădată ne ocupam de provocarea ta..

Vizitator dyerseve
Postat

Ia zi acum Didino ca ne-am mai eliberat puțin.. spune cu subiect și predicat ce nemulțumiri.. ai la adresa noastră..fa o petiție frumoasa..și îți promit ca la următoarea ședința te punem pe ordinea de zi sa discutam problemele. 

Postat
La 09.06.2021 la 18:03, Dididia a spus:

Nu draga, nu la asta mă referam, ci la comportament... Dar na tu înțelegi doar ce îți convine... Mai uităte si pe alte topicuri.. Poate vei avea mai multă activitate 😂😂 App eu înțeleg că nu sunt fete la dominare în Ploiești, gen reale și că sunt singura, dar totuși ce tot se scrie pe aici ??? Atâtea mesaje inutile... Chiar nu aveți activitate?? 😂😂😂Vă dau eu activitate.

Vă provoc pe cei "activi" să veniți să vedeți de ce sunt în stare si după să lăsați câte o recenzie, dacă tot vă place atât de mult să tastați.. O zi superbă ca mine!! 😂🤗🥰🥰🥰🥰

E și Alice Adore care face și dominare și poate prezintă și alte oportunități 😋, dar  istoricul o cam inoportunează pe aici. Poate și alte persoane mai deosebite, nu pot să mai stiu. Singura nu ești, cu siguranță. 

Mult succes, eu am lăsat orice speranță în domeniul ăsta dar mai sunt tineri optimiști, cu viața înainte, cu perspective de prosperitate... Vă doresc mult succes. 

• Like 1
  • Haha 2
Postat
2 hours ago, biliape said:

E și Alice Adore care face și dominare și poate prezintă și alte oportunități 😋, dar  istoricul o cam inoportunează pe aici. Poate și alte persoane mai deosebite, nu pot să mai stiu. Singura nu ești, cu siguranță. 

Mult succes, eu am lăsat orice speranță în domeniul ăsta dar mai sunt tineri optimiști, cu viața înainte, cu perspective de prosperitate... Vă doresc mult succes. 

Te domina mai mult financiar :)))

• Haha 2
Postat
Acum 48 minute, Georgeus a spus:

Asta e scopul activității, nu?  

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
La 12.06.2021 la 15:25, Georgeus a spus:

Visul oricărei femei de altfel..😂

Postat
La 12.06.2021 la 16:27, biliape a spus:

Asta e scopul activității, nu?  

Da, logic că acesta este unul dintre scopurile activității mele, printre care și scopul de a te face să vezi cum este să fii dominat de o adevărată stăpână.. Iar dacă unii nu sunt interesați părăsiți acest topic.. Nu își au rostul comentariile în plus față de ce se practică. O zi superbă, ca mine! ❤️❤️❤️😁😋

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Da, logic că acesta este unul dintre scopurile activității mele, printre care și scopul de a te face să vezi cum este să fii dominat de o adevărată stăpână.. Iar dacă unii nu sunt interesați părăsiți acest topic.. Nu își au rostul comentariile în plus față de ce se practică. O zi superbă, ca mine! ❤️❤️❤️😁😋

Pisicuta mica si catifelata, nu esti singura care joaca rolul acesta pentru bani , asa ca implicarea ta atat de incarcata emotional este deplasata. Tov. Georgeus se referea la alte persoane iar referirea sa la dominarea financiara este mai mult o ironie pe care noi o intelegem mai bine. Daca ma apuc sa fac alte comparatii, ca de exemplu cu cersetoarele, o sa fac multe persoane de sex feminin accese de isterie si nu vrem sa fim raspunzatori  de asa ceva 😛 . https://www.antena3.ro/actualitate/viata-unei-cersetoare-castig-de-pana-la-9-000-de-lei-lunar-video-97358.html

• Haha 1
Postat
Acum 7 ore, biliape a spus:

Pisicuta mica si catifelata, nu esti singura care joaca rolul acesta pentru bani , asa ca implicarea ta atat de incarcata emotional este deplasata. Tov. Georgeus se referea la alte persoane iar referirea sa la dominarea financiara este mai mult o ironie pe care noi o intelegem mai bine. Daca ma apuc sa fac alte comparatii, ca de exemplu cu cersetoarele, o sa fac multe persoane de sex feminin accese de isterie si nu vrem sa fim raspunzatori  de asa ceva 😛 . https://www.antena3.ro/actualitate/viata-unei-cersetoare-castig-de-pana-la-9-000-de-lei-lunar-video-97358.html

Ceva mă face să cred că ai ceva cu mine. 🤣🤣🤣🤣 Eu mi am exprimat opinia mea și în același timp am spus adevărul. Nimic nu este gratis si ironiile sau alte subiecte care nu mă includ pe mine sau serviciile mele nu își au rostul la mine pe topic. Alți oameni noi, care sunt interesați de anumite recenzii observă discuții inutile. De aceea am spus să nu se mai discute decât strict despre ceea ce ofer eu, nu alte subiecte care îi debusolează pe cei noi! 

Sper ca m-am facut inteleasă de data asta. Kiss you baby🥰🥰😋

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 ore, Dididia a spus:

Neața 😋

Neața, Didino

Postat

Ceva mă face să cred că ai ceva cu mine. 🤣🤣🤣🤣 Eu mi am exprimat opinia mea și în același timp am spus adevărul. Nimic nu este gratis si ironiile sau alte subiecte care nu mă includ pe mine sau serviciile mele nu își au rostul la mine pe topic. Alți oameni noi, care sunt interesați de anumite recenzii observă discuții inutile. De aceea am spus să nu se mai discute decât strict despre ceea ce ofer eu, nu alte subiecte care îi debusolează pe cei noi! 

Sper ca m-am facut inteleasă de data asta. Kiss you baby🥰🥰😋

De abia acum ai reusit sa ma iriti. 😛Tu faci o mare confuzie: topicul asta e DOMINARE, in care intreba initiatorul "CINE MAI FACE DOMINARE?". Nu e topic "Dididia bidivia". Le discutam pe toate si pe nici una, nu iti e dedicat tie. Poti sa-ti faci singura topic, parca au mai facut-o si altele, de genul "Noua in Ploiesti - nr. telefon..., va astept  etc.", sau cel mai bine sa iti faca un baiat care te viziteaza. Egocentrismul nu este de bun augur, in general. :)

Te contrazic: "All good things in life are free." :) E gratis sa te nasti bogat si frumos, de exemplu. CELOR FRUMOSI FEMEILE LI SE OFERA CU TOTUL. SUNT DISPERATE SA FIE ACCEPTATE DE EI, SA FIE "FETE BUNE PENTRU BARBAT", CAT TIMP IL PERCEP ASA. Am vazut cat de jos coboara o femeie din disperarea de a fi acceptata sub orice forma de "El".

De ce sa nu punem si noi aceeasi placa stricata, "Nimic nu e gratis", si sa nu oferim NIMIC femeilor din jur daca nu suntem PLATITI: nici sex, nici atentie, NIMIC. Ia zi? E usor sa stai cu nasul pe sus cand ai dobitoci-garla, disperati care nu pot vedea pizda, nu pot vedea NIMIC in viata ca s-au nascut urati si saraci, si nu pot suporta viata fara sa se minta singuri, dar nu va mai imaginati ca toti suntem dobitoci fara caracter. Unii se prind la un moment dat de aceste tertipuri ieftine, si dintre acestia unii ii vor avertiza pe ceilalti. Aceasta lege a tacerii izvorata din orgoliul ranit al unor masculi castrati de soarta si tertipurile feminine ale saracelor disperate nu poate fi 

• Mersi 1
  • Inimioara 1

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Eu am deschis topicul in speranta ca fetele care fac dominare vor lasa un scurt mesaj.

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...