Vizitator Stefay Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Postat Decembrie 31, 2020 Oare lucrează cineva azi?? Dacă știți ceva scrieți aici cine e disponibila❤️❤️
qcezar Reputație: 83 Postat Decembrie 31, 2020 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Postat Decembrie 31, 2020 Acum 6 ore, Stefay a spus: Oare lucrează cineva azi?? Dacă știți ceva scrieți aici cine e disponibila❤️❤️ nu vrea nimeni cu tine ? au ajuns si astea sa te refuze?😂
Vizitator Stefay Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Postat Decembrie 31, 2020 Acum 1 oră, qcezar a spus: nu vrea nimeni cu tine ? au ajuns si astea sa te refuze?😂 Nu boss nu ma refuzat nimeni doar am pus o întrebare sa vad cine lucrează azi atât!!
andreiph Reputație: -1 Postat Decembrie 31, 2020 Postat Decembrie 31, 2020 Cel mai simplu intri pe publi24 si vezi acolo ce si cum..
Vizitator Stefay Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Postat Decembrie 31, 2020 Acum 7 minute, andreiph a spus: Cel mai simplu intri pe publi24 si vezi acolo ce si cum.. Știu asta am și făcut dar aici sunt persoane care nu au anunțul pe public24 și de asta am scris oricum mersi pentru sfatul dat!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum