mini99 Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Oras:Drobeta Turnu-Severin Oras:Drobeta Turnu-Severin Postat Decembrie 31, 2020 Am auzit de curând ca revine domnisoara Ritta inpoi in tara . Cine dorește sa o viziteze pe domnita . Ritta cu numărul de telefon 0730838468 . O puteți cauta prin recenzii cu numărul de telefon a activat acuma ceva timp și după cate am auzit va revenii din nou în tara pentru puțin timp. Cu siguranță o voi vizita probabil va avea alt număr dar dacă doriți sa vedeți recenziile le puteți gasii dupa numărul cu care a activat acuma ceva timp . Are un corp excelent un fund bombat și sanii fermi , la comportament este excepțională rar de găsit asa fata comunicativa , draguta, nu te grăbește, este foarte ok . Am fost de câteva ori la ea acuma 3 ani daca ami aduc aminte . Merge pe tema "ma respecti te respect" cea ce mi se parte foarte elegant. O domnisorica de toți bani. Ar merita mult mai mult. Eu voi merge la ea cu siguranță!
mihanika Reputație: 107 Postat Ianuarie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 1, 2021 Se zice ca e bine sa manânci peste in noaptea dintre ani ca sa aluneci printre probleme ca pestele si sa nu se lipească de tine, dar sa manânci e bine nu sa fii. Cam de unde ai matale informațiile astea toate,număr vechi,ca revine, zici mai bine ca esti iubi,pestele,un prieten orice si e mai bine decat sa te dai client al ei si sa ne indemni sa o vizitam.uite sincer pe mine m-ai convins. Eu o sa o vizitez si o sa o fut de toti banii. Un an nou fericit!
mihanika Reputație: 107 Postat Ianuarie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 1, 2021 Later edit.....Ai grija bre sa nu te inhate vreun cormoran ca ne-au năpădit tara. 🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum