Sari la conținut

Useri "glumeti"

Dileala maxima  

23 membri au votat

1. 1. Considerati ca exista pe forumul NIMFOMANE useri cu probleme psihice?

• Da
      21
    • Nu
      0
    • Ce-aveti bah cu mine?
      2
  2. 2. Din interactiunile voastre cu userii enumerati mai jos, pe cine considerati dus cu psihopupu? (se permite raspuns multiplu)

• johnholmes
      4
    • alexandru69
      12
    • joseph.bavaria
      8
    • altul... specificati in thread
      10

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Atunci cand m-am inscris pe forum am facut-o din cauze de majore dereglari psihice.Ulterior am constatat ca de fapt ma incadrez intr-o categorie foarte larga si deschisa.Mai mult chiar,altii sint mult mai dusi decat mine.De atunci  am inceput sa ma vindec sau cel putin asa par.Sau nu mai deslusesc realitatea.Cert este ca situatia este foarte grava la nivel national.Baieti si fete,incercati sa petreceti macar cate 5 minute pe zi cu voi insiva,si nu la laba,stati de vorba si lamuriti-va apoi rezolvati.As zice cum canta bietul Pitis:dar hai sa ne avem ca frati,toti sintem putin luati.Dar noi sintem "luati" tare.

"Doctore" ,mai bine opreste-te,te faci de vidanja.

PS Nominalizarea unor colegi nu este un gest tocmai elegant,mai corect este sa-i ignoram si gata,poate nu e vina lor pt. ceea ce patesc

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Cred ca sunt unele persoane de pe forum ce zic:

- mamaaaa, am scapat, nu m-a trecut acolo !

Altii, au alta parere:

- pusca mea, trebuie sa fac magarii mai mari sa ma treaca si pe mine, sa ma bage lumea in seama......

Dar marea majoritate se uita si se amuza :laugh2

Bravo cotoi rasfatat pt topicul acesta !  :clapp

oricum, castigatorul trebuie trimis la tratament!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:buc
  • Oras:buc

PS Nominalizarea unor colegi nu este un gest tocmai elegant,mai corect este sa-i ignoram si gata,poate nu e vina lor pt. ceea ce patesc

ai dreptate, dragul meu doixdoi, nu-i eleganta nominalizarea, dar e evidenta.

cat despre dictonul dupa care traiesti tu, "capul plecat, sabia nu-l taie", ai vazut in nenumarate randuri ca nu se aplica, asa ca la ce bun?

uite unul pe care cred ca ar trebui sa-l adopti mintenas: "If you don't stand for something, you'll fall for anything".

si da, toti suntem putin luati pe aici, dar unii au sarit gardul dus-intors de prea multe ori :)

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

Atunci cand m-am inscris pe forum am facut-o din cauze de majore dereglari psihice.Ulterior am constatat ca de fapt ma incadrez intr-o categorie foarte larga si deschisa.Mai mult chiar,altii sint mult mai dusi decat mine.De atunci  am inceput sa ma vindec sau cel putin asa par.Sau nu mai deslusesc realitatea.Cert este ca situatia este foarte grava la nivel national.Baieti si fete,incercati sa petreceti macar cate 5 minute pe zi cu voi insiva,si nu la laba,stati de vorba si lamuriti-va apoi rezolvati.As zice cum canta bietul Pitis:dar hai sa ne avem ca frati,toti sintem putin luati.Dar noi sintem "luati" tare.

"Doctore" ,mai bine opreste-te,te faci de vidanja.

Stii, uneori ma simt atat de redus (o fi adevarat acum nu mai stiu), dar n-am inteles mai nimic...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: alexandraalex49
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: alexandraalex49

Cred ca sunt unele persoane de pe forum ce zic:

- mamaaaa, am scapat, nu m-a trecut acolo !

Altii, au alta parere:

- pusca mea, trebuie sa fac magarii mai mari sa ma treaca si pe mine, sa ma bage lumea in seama......

Dar marea majoritate se uita si se amuza :laugh2

Bravo cotoi rasfatat pt topicul acesta !  :clapp

oricum, castigatorul trebuie trimis la tratament!

:)))

Link spre comentariu

Motanelule,singurul dicton dupa care traiesc este "mi se falfaie de aproape oricine si orice si traiesc clipa la maxim".Si daca pe asta nu-l intelegi,ia-l si pe Shaworma si va explic pe indelete la o carafa de vin bun(prietenii stiu)

Link spre comentariu

motanel...

am vrut sa votez dar pentru ca votul meu nu se vede , nu mai votez. Tu ai facut acum ca si politicienii. Vot secret. Va ascundeti dupa deget.

Trebuia sa faci votul public sa se vada cine cu cine a votat.

Link spre comentariu

stimate domnule motanel,

este prima si ultima data cand raspund tie sau altora pe acest topic! Pentru credibilitata ar fi fost ok daca era public votul exprimat. In conditiile de fata, poti sa iti iti spun cine si cum a votat. In primul rand ar trebui sa nu iti ascunzi adevarata identitate, sa nu ascunzi trecutul, sa fi tu insuti si sa iti respecti principiile. Va multumesc mult pentru vot, cine ma cunoaste in realitate stie ce om sunt, pe cine am deranjat, a votat aici ca orbul. Ideea este ca adevarul deranjeaza intotdeauna. Imi cer iertare fata de toti, de acum incolo nu am sa il mai spun, pentru ca nu poti face fata unor interese obscure.

Constat ca nu convine nici faptul ca tac. Ma scuzati, in viata reala sunt un om si fac si ceea ce fac in viata virtuala. Am prostul obicei sa imi asum responsabilitati, sa spun lucrurilor pe nume! Motane, futacios, cum vrei sa te mai numesti, daca esti barbat si itiasumi responsabilitatea vorbelor tale, spune clar ce vrei, ce interese ai. Asa cum am spus, este lrima si ultima data cand intervin aici. Stimati barbati!!! Va convine anonimatul? Seara buna sa aveti cu toti!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...