xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 27, 2013 ANA, noua in zona, dulce si draguta te rasfata cu cele mai fierbinti clipe de amor, oral, normal, 69, masaj de relaxare, mangaieri tandre, diferite fantezii,
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Postat Noiembrie 28, 2013 Va ofer eu cateva informatii,o sa fie o recenzie scurta.Pozele sunt reale,dameza locuieste in spatele postei de la Baba Novac.Are ceva kg in plus care nu prea reies din poze.Este o garsoniera modesta...nu mi-a placut ca era murdara si mirosea a cap de peste dospit.Vorbeste frumos dameza pana ajungi acolo apoi schimba placa,din pisica devine hiena.A inceput un oral....sa zicem bunicel,apoi am trecut la ....apoi ,pozitie in care am finalizat in fes.Interesant cu pasarica la dameza asta...strimta rau de tot.Pe parcursul calariei avea niste gesturi de bazar false....s-a documentat fatuca cu multe filme xxx dar nu prea ii iese ce vrea....falsa rau de tot. Mai are o colega care nu am avut dreptul sa o vad....politica firmei,cine vine pe un nr de tel ramane cu fatuca aia. Fata este cea din poze,declara 25 de primaveri,cam pufoasa pentru gustul meu.Igiena lasa de dorit. Program:de la pranz pana noaptea tarziu,in functie de clienti. Oral : 6Normal: 7 - doar pentru pasarica ei strimtaAnal: - nu am intrebat,nu ma tenta la fatuca asta.Gfe: 5- nota mare doar pentru ca se straduieste in timpul actiunii,in schimb....lasa de dorit comportamentul ei. Pentru o tragere rapida merita ca are pasarica strimta rau,restul lasa de dorit.O stiu de prin alte locatii,daca imi aduc aminte unde exact a mai lucrat o sa completez. 11
johnwalker Reputație: 130 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:127.0.0.1 Oras:127.0.0.1 Postat Noiembrie 28, 2013 Va ofer eu cateva informatii,o sa fie o recenzie scurta.Pozele sunt reale,dameza locuieste in spatele postei de la Baba Novac.Are ceva kg in plus care nu prea reies din poze.Este o garsoniera modesta...nu mi-a placut ca era murdara si mirosea a cap de peste dospit.Vorbeste frumos dameza pana ajungi acolo apoi schimba placa,din pisica devine hiena.A inceput un oral....sa zicem bunicel,apoi am trecut la ....apoi ,pozitie in care am finalizat in fes.Interesant cu pasarica la dameza asta...strimta rau de tot.Pe parcursul calariei avea niste gesturi de bazar false....s-a documentat fatuca cu multe filme xxx dar nu prea ii iese ce vrea....falsa rau de tot. Mai are o colega care nu am avut dreptul sa o vad....politica firmei,cine vine pe un nr de tel ramane cu fatuca aia. Fata este cea din poze,declara 25 de primaveri,cam pufoasa pentru gustul meu.Igiena lasa de dorit. Program:de la pranz pana noaptea tarziu,in functie de clienti. Oral : 6Normal: 7 - doar pentru pasarica ei strimtaAnal: - nu am intrebat,nu ma tenta la fatuca asta.Gfe: 5- nota mare doar pentru ca se straduieste in timpul actiunii,in schimb....lasa de dorit comportamentul ei. Pentru o tragere rapida merita ca are pasarica strimta rau,restul lasa de dorit.O stiu de prin alte locatii,daca imi aduc aminte unde exact a mai lucrat o sa completez.Ai putea te rog sa specifici cat este halatul?
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Postat Noiembrie 29, 2013 Ai putea te rog sa specifici cat este halatul? ANA, noua in zona, dulce si draguta te rasfata cu cele mai fierbinti clipe de amor, oral, normal, 69, masaj de relaxare, mangaieri tandre, diferite fantezii, 0732.489.24429 Nov 11:00 50 L 1
Membru Premium only-me Reputație: 17182 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 17, 2014 Poze: 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum