gigel cu trenul Reputație: 91 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Am înțeles ca este în circuit închis....nu știu dacă primește și clienți noi ! Link spre comentariu
gigel cu trenul Reputație: 91 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Mi-ar place sa ma înșel ,sa fie de bine și pentru noi ...poate ne lămurește chiar Dana ! Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Mai stie cineva ceva de Dana? Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Ianuarie 16 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Ianuarie 16 La 05.11.2023 la 16:08, hotzu2014 a spus: Mai stie cineva ceva de Dana? Mmmm... Da! Buna intrebare! Chiar daca au fost unele comentarii controversate, pentru mine, cel putin, a ramas un etalon pentru comportament, discretie, placere, modul cum arata si se prezenta. Poate mai da vreun semn...cine stie...!? 3 Link spre comentariu
cristi andrei Reputație: 86 Postat Ianuarie 22 Telefon: 0738932960 Oras:Ploiesti Telefon: 0738932960 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 22 La 16.01.2024 la 10:23, radu77 a spus: Mmmm... Da! Buna intrebare! Chiar daca au fost unele comentarii controversate, pentru mine, cel putin, a ramas un etalon pentru comportament, discretie, placere, modul cum arata si se prezenta. Poate mai da vreun semn...cine stie...!? Ultima data cand am vb cu ea, asta se intampla cam aproximativ 1 an zicea ca a renuntat la apartamentul de pe Tarnava si ca da mai practica dar cu circuit inchis la hotel sau pensiune pentru 100€+camera! 1 2 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Ianuarie 22 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 4 ore, cristi andrei a spus: Ultima data cand am vb cu ea, asta se intampla cam aproximativ 1 an zicea ca a renuntat la apartamentul de pe Tarnava si ca da mai practica dar cu circuit inchis la hotel sau pensiune pentru 100€+camera! MmmDa! Cu siguranta a facut o alegere care, probabil, este mai safe si mai ok ptr ea. N-am prins "cercul".... Desi mereu am preferat sa apelez la o relaxare cu ea in "dauna" oricarei incercari de "noutati". Asta e! Sa-i uram toate cele bune! Multumim de info, colegu'! Bafta! 2 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Septembrie 1 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1 A mai dat cineva de Dana? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum