george_us30 Reputație: 1626 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Octombrie 23, 2018 am primit mesaj pe telefon, intr-o duminica, daca nu ma-nsel...semnat "dan cina" . nu stiu cat de ok este, pentru mine a fost destul de problematicUrata treaba, ideea este sa nu ai probleme cu sotia, prietena. Daca era mesaj de amnintare, nu iti bate capul 1 Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Urata treaba, ideea este sa nu ai probleme cu sotia, prietena. Daca era mesaj de amnintare, nu iti bate capulnu era de nicio amenintare, era asa, un "hey, ce mai faci?" tradus in "asta e noul meu numar" ... pe care eu il aveam, oricum 4 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Octombrie 24, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Octombrie 24, 2018 nu era de nicio amenintare, era asa, un "hey, ce mai faci?" tradus in "asta e noul meu numar" ... pe care eu il aveam, oricumSper ca ai iesit basma curata. Eu m-as bucura daca as primi mesajul acela(as intelege ca tipa s-a simtit bine in prezenta mea) acum fiecare cum si a invatat consoarta. La mine fiecare e cu treaba lui. Reapectam intimitatea. 4 Link spre comentariu
tankman Reputație: 2 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Salutare,acelasi mesaj l-am primit si eu...am intrebat daca pot face public noul numar dar nu doreste...M-a deranjat metoda de anunt...sms...duminica cam urat Link spre comentariu
tankman Reputație: 2 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Am gasit un anunt de al ei pe raid ploiesti, cu servicii totale. Nu stiam ca ofera servicii totale. Atasat poze sau link dar sunt nou nu prea ma pricep. Link spre comentariu
brayn Reputație: 54 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 Are cineva noul numar? Ca la cel vechi nu mai este valabil. Cine a primit noul numar poate il posteaza aici . 1 Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Mai stie cineva daca mai activeaza? Si o modalitate de contact? Numarul din titlu e mereu inchis. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Iulie 15, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 15, 2019 S-a lasat, nu mai joaca ........;) 4 Link spre comentariu
ovy73 Reputație: 36 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Mai stie cineva ceva de Dana,..un nr de telefon?..Nr din titlu nu merge! Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 S-a lasat, nu mai joaca ........;)Oare ce vrea sa zica "asta" aici? 2 Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Iunie 15, 2020 Partajează Postat Iunie 15, 2020 Mai poate fi gasita Dana? Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 15, 2020 nu 1 Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Daca nwnuitam in iatoric " sexy love " este chiar Dana dupa cum se exprima....are postari doar aici...anunta ca si.a schimbat ne de tel ...asta prin 2015.....Acum se exprima "nu mai lucreaza " Sexylove esti Dana sau are cineva acces la contul tau ? Link spre comentariu
sexylove Reputație: 13 Postat Octombrie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Pur și simplu, nu mai lucrez. ÃŽmi pare rău! ÃŽmi pare rău să văd că unele persoane oferă informații false. Dacă era adevărat, ofeream chiar eu acele informații. Scz pt "lucrează". Eram nervoasa, autocorectorul!Toate cele bune din partea mea! 😘 1 Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Da am inteles e ok acum e e clar ...pacat ca nu mai lucrezi pentru noi ...Da aiurea colegul ne pune in posturi ciudate ..sa sunam sa ne facem de ras aiurea P.s. si totusi poate te razgandesti .....pt baiwtii cu bun simt ..un cerc restrans ..te pup 😘😘😘 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Octombrie 7, 2020 tamby81 nu mai induce lumea în eroare.Nu mai lucrează, nu da numere de tel sa deranjezi inutil!I-am dat report. Sa fie sters numarul si banat idiotul. Ne pare rau Dana. Ca nu mai esti activa dar si ca exista idioti care fac astfel de postari. Daca s-a vrut a fi gluma, este o prostie...Si daca nu este nr tau, nu e normal sa se posteze un nr aiurea. Exact cum spui, sa deranjeze inutil pe cine stie cine.... Numai bine iti dorim :x 3 Link spre comentariu
sexylove Reputație: 13 Postat Octombrie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 7, 2020 😘😘😘 Link spre comentariu
sexylove Reputație: 13 Postat Octombrie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 7, 2020 0739.047.344Pentru prieteni, ca să mai stam de vorba 😊Nu va înghesuiți, nu stau bine cu timpul! 😘â¤ï¸ðŸ˜ 2 Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Octombrie 8, 2020 0739.047.344Pentru prieteni, ca să mai stam de vorba 😊Nu va înghesuiți, nu stau bine cu timpul! 😘â¤ï¸ðŸ˜Oooooooo daaaaaaaaa! Mercy!!!!!!! Link spre comentariu
ovy73 Reputație: 36 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Salut,a fost cineva pe la Dana?..Cum e,sa schimbat,prețuri,locație,servicii?😉😉 Link spre comentariu
tankman Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Locatia nu sa schimbat. Tot in cina serviciile la fel super nu ai cum sa mergi la dana si sa faci sex protejat...serios...cum dracu sa faci asa prostie. Link spre comentariu
tankman Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Poate pune ceva poze noi...cu noul look...e mai sexy... Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Locatia nu sa schimbat. Tot in cina serviciile la fel super nu ai cum sa mergi la dana si sa faci sex protejat...serios...cum dracu sa faci asa prostie.Dezvolta... ca sa nu zic sa faci recenzie cum trebuie, daca sustii ca si-a reluat activitatea :thinking Oricum, fata, am vazut ca mai urmareste forumul, asa ca ... poate ne lamureste chiar ea. 2 Link spre comentariu
sexylove Reputație: 13 Postat Noiembrie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 La 31.10.2020 la 11:48, radu77 a spus: Dezvolta... ca sa nu zic sa faci recenzie cum trebuie, daca sustii ca si-a reluat activitatea Oricum, fata, am vazut ca mai urmareste forumul, asa ca ... poate ne lamureste chiar ea. 😍 1 Link spre comentariu
Georgeus Reputație: 1367 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 2 hours ago, sexylove said: 😍 Da ne o veste buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum