Sari la conținut

swing

Postări Recomandate

Postat

nu stiu daca ai fost atent la pagina aia, dar mai jos este un anunt fooooarte haios referitor la recenzii!!!!

fata de petreceri swing, prin vara trecuta a fost zarva mare creata de o cuconeta aici, care se pare ca s-a lasat intre timp de meserie, care chipurile a organizat ceva de genul acesta. personal nu pot nici sa confirm dar nici sa infirm episodul!

Postat
Ce le opreşte să dea şi ele note muşteriilor?

Pentru că sunt nişte doamne, curvele din Constanţa se revoltă deoarece clienţii le fac recenzii pe net

http://www.atitudineaonline.ro/data/photo/25843_283378%20none.jpg

Riscul meseriei! Bărbaţii care obişnuiesc să plătească pentru a obţine câteva clipe de plăcere sexuală ajung să povestească cum s-au comportat femeile la care au apelat și dacă experiența a fost bună sau rea, pe site-ul nimfomane.com, spre ştiinţa viitorilor clienţi. Gest care le deranjează pe unele prestatoare de servicii sexuale, care ajung să şi riposteze. Pe adresa redacţiei, o posibilă prostituată ne-a trimis un e-mail prin intermediul căruia îşi manifestă nemulţumirea faţă de clienţii care ajung să facă recenzii despre ele pe internet. Uite ce spune: „Mă numesc Cristina Roş, m-am născut şi locuiesc în Constanta şi aş vrea să vă semnalez o situaţie cel puţin neobişnuită pentru locuitorii acestui oraş. Se pare că ai noştri constănţeni împart o pasiune ciudată: merg la curve, iar apoi le fac recenzii pe internet pe site-ul nimfomane.com. Practic clienţii curvelor intră fuguţa pe internet şi elaborează recenzii despre „serviciile” de care au beneficiat şi despre „prestatoare”. Aş vrea să vă întreb pe dumneavoastră, este corect aşa ceva? Eu una sunt de-a dreptul revoltată!!!”, a notat Cristina. Întrebarea este: de ce ar deranja-o, dacă nu ar fi fost şi ea vizată?
Mirela Sorina PASCAL, 25/11/2013, 23:46 - Prima Pagina
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

alea din poza sunt fetele de pe caraiman  :laugh2  :laugh2

va spun eu raspunsul la intrebarea "cine a scris acel mesaj?": o "prestatoare" care a primit o recenzie negativa :) si a pierdut ceva clienti.

Eu unul nu cred ca si-a dat numele real la ziar, e constienta ca o sa apara scris si nu cred ca vrea neaparat sa fie vedeta.

Va dati seama ce reclama are motanul?? daca apare in toate ziarele  :laugh2  :laugh2

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

:laugh2  tare primul comentariu :laugh2

"SI ANALIZELE MEDICALE VI LE-ATI FACUT ? PANARAMELOR ?SWING-UL ESTE NUMAI INTRE PERECHI,NUI CUM SPUNETI VOI,CU FEMEI SINGURE.SUNTETI DISTRIBUITORI DE BOLI INCURABILE.PARCHETUL NU SE SESIZEAZA? IAR POLITIA CE FACE?"

• Oras:Malul mării
  • Oras:Malul mării
Postat

Mor aici cu pisicutsa aia. :)) Ba cum e domnita din dreapta de pe strasse, rosu, galben si albastru! Dar impunator! Semafor ca asta il vezi de la distanta mare ... aviz mecanicilor de locomotiva care claxoneaza exagerat la trecerea de cale ferata ... Huaaaaaa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...