klausklaus Reputație: 3432 Postat August 31 Oras:bacau Oras:bacau Postat August 31 Revizitat Andreea și totul ireproșabil ! Nu mai scriu recenzie dar categoric are servicii de top
L1viu Reputație: 675 Postat August 31 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 31 Dacă ar fi mai constanta pe zona cu siguranță ar întra la TOP ...dar din păcate vine și pleacă...nu este un job "full-option" ..
Greul1974 Reputație: 8 Postat Septembrie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 4 Salut revizitat și eu săptămâna trecută domnișoara. La câte recenzii are , și toate pozitive , nu știu cu ce aș putea îmbunătăți eu imaginea ei. Cert este ca m-a luat de la ușă și mi-a spus ca are chef să fie “fututa “ și eu m-am conformat. După un oral scurt cu tot ce trebuie m-a luat la “ treabă” de n-am știut de mine. clar am să revin de fiecare dată când am să am ocazia . Prețurile sunt neschimbate atitudinea de asemenea neschimbată . top 3 fără discuție .
L1viu Reputație: 675 Postat Septembrie 4 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 4 Cam nimfomana feblețea noastră 😁😉🫣
iuliaan1 Reputație: 0 Postat Septembrie 9 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 9 Salut, colega mai este în Bacău?
L1viu Reputație: 675 Postat Septembrie 9 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 9 Acum 32 minute, iuliaan1 a spus: Salut, colega mai este în Bacău? Din câte observ ...nu are a anunțul activ, deci nu este ....
lucian ciocan Reputație: 14 Postat Octombrie 15 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 15 Mai activează Andreea?
men66 Reputație: 900 Postat Octombrie 15 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 15 39 minutes ago, lucian ciocan said: Mai activează Andreea? On 9/9/2024 at 12:35 PM, L1viu said: Din câte observ ...nu are a anunțul activ, deci nu este .... este vorba de anuntul ei de pe PUBLI24 ...
L1viu Reputație: 675 Postat Octombrie 15 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 15 Acum 50 minute, men66 a spus: este vorba de anuntul ei de pe PUBLI24 ... La el făceam și eu referire...aici ea nu postează...deci clar despre publi24 era vorba 👍
L1viu Reputație: 675 Postat Octombrie 15 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 15 A trecut ceva timp decand nu a mai fost in "Vizita" pe la noi...știu ca nu avea în plan sa facă asta prea mult timp...ori s-a lăsat ori...pauza este mai lunga...pana acum venea odată la luna cel puțin...acum deja are o luna și ceva lipsa..
andrea29 Reputație: 22 Postat Octombrie 31 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Octombrie 31 Bună sunt Andreea, servicii: normal, oral, diferite pozitii, atingeri,sărutări corporale. Cadou: 150/finalizarea, 300/ora Program: de la 11:00-23:00 Locație undeva pe bradului Pentru programari contactați-mă pe whatsapp 1 1
men66 Reputație: 900 Postat Octombrie 31 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 31 Buna Andreea Bine ai revenit Dupa foto, probabil este vorba de Andreea , care are deja topic aici :
men66 Reputație: 900 Postat Octombrie 31 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 31 Andreea poti sa confirmi sau sa infirmi ... ?
andrea29 Reputație: 22 Postat Octombrie 31 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Octombrie 31 Acum 2 minute, men66 a spus: Andreea poti sa confirmi sau sa infirmi ... Am încercat sa îmi fac și eu un cont doar ca nu am adăugat și nr de te 0746510994
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31 Postat Octombrie 31 Acum 29 minute, andrea29 a spus: Hola soy Andreea, servicios normales, posiciones orales, caricias, besos corporales, con 150 de finalización de un programa de 300 horas de 11:00 a 23:00. ❤️😘
Romann Reputație: -12 Postat Octombrie 31 Postat Octombrie 31 Vii și pe la Roman ? Ti am mai zis de multe ori sa ne faci o vizita la Roman 🥰😍 2
themotans Reputație: 91 Postat Noiembrie 4 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 4 Chiar nimic despre tine, ceva preturi si servicii o locatie ceva?
aibelito Reputație: 3616 Postat Noiembrie 4 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Postat Noiembrie 4 Acum 9 minute, themotans a spus: Chiar nimic despre tine, ceva preturi si servicii o locatie ceva? ”Bună sunt Andreea servicii normal,oral pozitii atingeri,sărutări corporale,cu 150 finalizarea 300 ora program de la 11:00-23:00” Asta am gasit aici: 6
costel121212 Reputație: 80 Postat Noiembrie 4 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Noiembrie 4 :)) asa da , cu cont pe forum e altceva
costel121212 Reputație: 80 Postat Noiembrie 4 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Noiembrie 4 revizitat domnita :)) prestatie si atitudine la fel de incantatoare ..nu am vazut o prea epuizata semn ca nu prea a fost solicitata :)) nu stiu baieti ce futeti voi dar eu unul o aleg pe ea cand am ocazia 😹❤️😛 va salut si bafta futaciosii ninja!
clashroyale Reputație: 174 Postat Noiembrie 5 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 5 Salutare, revizitat și eu domnița deși îmi plac doamnele mai în carne, pentru Andreea fac excepție! Garsoniera f primitoare și buna pentru activitate, cu oglinzi și pat super ok. Despre acțiune nu mai zic nimic dar a fost la superlativ și am reușit să finalizez in LOT cea ce nu prea mi se întâmplă! Chiar trebuie sa avem grija de fata asta că e ce trebuie, spor și ciocane tari!
awokeone10 Reputație: 8942 Postat Noiembrie 5 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 5 Acum 15 ore, costel121212 a spus: revizitat domnita :)) prestatie si atitudine la fel de incantatoare ..nu am vazut o prea epuizata semn ca nu prea a fost solicitata :)) nu stiu baieti ce futeti voi dar eu unul o aleg pe ea cand am ocazia 😹❤️😛 va salut si bafta futaciosii ninja! Acum 42 minute, clashroyale a spus: Salutare, revizitat și eu domnița deși îmi plac doamnele mai în carne, pentru Andreea fac excepție! Garsoniera f primitoare și buna pentru activitate, cu oglinzi și pat super ok. Despre acțiune nu mai zic nimic dar a fost la superlativ și am reușit să finalizez in LOT cea ce nu prea mi se întâmplă! Chiar trebuie sa avem grija de fata asta că e ce trebuie, spor și ciocane tari! Scrieti si voi o recenzie ca lumea,cum arata,e slaba/grasa,inalta/scunda,sanii mari/mici,locatia aproximativa,etc.Eu nu inteleg nimic din ce ati scris.Merita vizitata sau nu? 1
costel121212 Reputație: 80 Postat Noiembrie 5 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Noiembrie 5 Acum 2 ore, awokeone10 a spus: Scrieti si voi o recenzie ca lumea,cum arata,e slaba/grasa,inalta/scunda,sanii mari/mici,locatia aproximativa,etc.Eu nu inteleg nimic din ce ati scris.Merita vizitata sau nu? MERITA VIZITATA FARA DOAR SI POATE .. este o femeia unde la 30 de ani locatia zona narcisa .. nu e slim dar nici pufoasa .. carnea tare pe ea .. ingrijita.. este o femeie sexy garantat .. sanii sunt micuti dar nu ma deranjeaza..are undeva la 1.60 inaltime .. oralul e cu deep.. nu comenteaza la pozitii :)) ce vrei mai mult ..nu face cim nici anal .. ca sa stii.. servicii clasice dar bune .. spor !
andrea29 Reputație: 22 Postat Noiembrie 6 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 6 Pana vineri mai stau în oraș 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum