Sari la conținut

Miky tunsă scurt 30 de ani - 0737053902 (Ștefan cel Mare)

Postări Recomandate

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, natashaalexa a spus:

Da am început acest domeniu dintre o prostie.Desi un an nu am lucrat deoarece mergeam si la școală și lucram cum puteam de multeori DOAR sâmbăta și duminica 

Incerc sa imi imaginez ce viata si ce clientela distinsa ai avut. Mai bine mergeai la scoala mai mult de un an sa si inveti ceva.

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
12 hours ago, natashaalexa said:

Da am început acest domeniu dintre o prostie.Desi un an nu am lucrat deoarece mergeam si la școală și lucram cum puteam de multeori DOAR sâmbăta și duminica 

Sa stii ca apreciez sinceritatea da si imi pare rau de copilaria si adolescenta ta aproape ratate. Sper sincer ca din toate astea sa fii invatat ceva si cei trei copii sa nu treaca vreodata prin astfel de lucruri in viata .

• Oras:DA
Postat
Acum 18 ore, natashaalexa a spus:

In primul rând soțul meu nu are nici o legatura cu ce fac eu 2 eu am facut acel cont cu Nicușor2020 pt ca venise o fata pe Vitan 110 care mia îmbolnăvit un var eu nu prea lucrez asa ca nu am de unde să stiu ce fel de locație este aia de pe Vitan 110 .nici unul dintre voi nu a vb de servicii pentru că nici măcar nu ati venit dar in fine este fix problema voastră când voi mai lucra o sa scriu de moment nu lucrez. ASA CA REZUMATI VA DOAR LA SERVICII NU SI LA VIATA PERSONALĂ 

De unde esti tu sigura ca nici unul dintre noi nu a fost la tine?Am fost la tine cand erai la fostul BCR,etaj 2,nu spun pentru cine lucrai acolo ca nu are rost,app ti-am facut recenzie pe numarul de telefon din locatia respectiva si tie si pustoaicei care era cu tine in locatie

• Oras:With your mother
Postat
On 2/17/2021 at 9:45 AM, lilisor95 said:

De unde esti tu sigura ca nici unul dintre noi nu a fost la tine?Am fost la tine cand erai la fostul BCR,etaj 2,nu spun pentru cine lucrai acolo ca nu are rost,app ti-am facut recenzie pe numarul de telefon din locatia respectiva si tie si pustoaicei care era cu tine in locatie

Postat
Acum 2 minute, pulifricus a spus:

Ai un link de la vechiul topic ?

nu,nu am ,oricum este tardiv acum dupa atata timp.:laugh2 erau toate trei apartamentele de la etj doi cu fete.

Postat
10 minutes ago, lilisor95 said:

nu,nu am ,oricum este tardiv acum dupa atata timp.:laugh2 erau toate trei apartamentele de la etj doi cu fete.

• Ok.Mersi oricum 😇

Postat

Va rog să încetati cu, Cuibul Verei eu am fost acolo anul trecut in Octombrie 2 saptamani si nici nu am fost zi de zi IAR dacă ați venit la mine cand eram in cuibul Verei e clar 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...