tanya_baby Reputație: 377 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Și eu te pup , Cozo . Dacă ziceai ca ești tu te invitam la o cafea 😂 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 "Nu am avut parte de așa ceva. Eu am avut parte de un oral neprotejat executat într-un stil nou pentru mine. Care mi-a plăcut. Stilul nou (pentru mine) constă în faptul că este o oarecare combinație cu ce oferă fătucile de la masajele erotice. Adică la început te unge cu un ulei și îți masează zonele erogene. Fiind ceva nou pentru mine, nu am descris cu lux de amănunte pentru că nu am știut exact cum la momentul când am scris." Acum mai vii de acasa...de acord!🙂 Link spre comentariu
tanya_baby Reputație: 377 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 1 2 Link spre comentariu
ciocanaristu Reputație: 1 Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 pana nu o fute dr parnaie si nu ii lasa o recenzie si ii scrie zilnic pa toping poezii de dragoste, nu o fut ca nu reprezinta intrecere unde e parnaie cu contul ala bun de recenzor, cu o recenzie? :)) Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 346 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2021 In București când vii ? Link spre comentariu
veresdan Reputație: 141 Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 Salut, cea mai proasta experienta a mea. numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum