Sari la conținut

Masaj erotic Andreea 0740985818

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat
La 04.04.2022 la 17:25, damian88 a spus:

Despre ce unelte e vorba ?

Harlet, topor, grebla, lopata? 

🤣🤣🤣🤣. E bine asa . Las-o balta 😉

• Haha 1
Postat
Acum 14 ore, gabay1978 a spus:

Sâmbătă ai program ?  Până la ce ora?

Nu am un program fix. Nu stiu daca sunt sâmbătă. Sună-mă sau lasa un mesaj. Multumesc 

Postat
1 oră în urmă, Aanndrea a spus:

🤣🤣🤣🤣. E bine asa . Las-o balta 😉

Eram curios, poate ma interesa si pe mine 🤷🤷🤷

• Minus 1
Postat
La 06.04.2022 la 11:39, damian88 a spus:

Eram curios, poate ma interesa si pe mine 🤷🤷🤷

Cei curioși vin si incearca 😉

Cei ce nu risca nici nu câștigă ☝️👀

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, damian88 a spus:

Adevarat insa daca nu dai detalii inainte....nu ma mai risc

Eu cred ca am dat destule detalii.

Am spus si ce pot sa ofer.  Dacă dai mai sus au sa vezi ! 😉 Nu sa schimbat nimic 

Postat
La 08.04.2022 la 18:59, damian88 a spus:

Nu ai dat despre uneltele pt masaj prostatic

Nici nu o sa dau Pentru  ca nu prea fac . Ma multumesc cu persoanele care doresc masaj erotic 😉☝️🤗

• Like 1
Postat
Acum 15 minute, Razvi88 a spus:

Salutare, a mai fost cineva? 

Andreea, se pot face doua finalizări?

Buna . Depinde de tine 😉

• Like 1
Postat
Acum 7 ore, Aanndrea a spus:

Buna . Depinde de tine 😉

Eu zic ca in mare masura depinde doar de tine 😏😏😏, ca finalizarea nu e la comanda cum cred multe sau habar nu au, dar nu cred ca e cazul la tine 🤗🤗🤗

• Minus 1
Postat
La 26.05.2022 la 19:01, damian88 a spus:

Eu zic ca in mare masura depinde doar de tine 😏😏😏, ca finalizarea nu e la comanda cum cred multe sau habar nu au, dar nu cred ca e cazul la tine 🤗🤗🤗

Tocmai de asta spun ca depinde de persoana. Ca nu e la comanda. Eu nu inteleg unii de ce nu pot sa se bucure de un masaj complet si se axeaza doar la " artificii".  1,2,3...... Relaxati-vă savurati mesajul complet cu tot cu happy-and ( fara contact) apoi vezi tu daca mai e necesar sau doresti sa mai dai " artificii" 😉🙃

• Like 2
Postat

Am fost la Andreea astazi, de dimineata. Dupa o tura lunga cu bicicleta aveam nevoie de putina relaxare. 

Mie personal mi-a placut foarte mult de ea. O atitudine super prietenoasa, deschisa, comunicativa, reuseste imediat sa relaxeze atmosfera.

Masajul a fost foarte placut, un ulei  foarte frumos mirositor ce produce o senzatie placuta de caldura la atingerea pielii.

Insa lucrurile devin superlative in momentul in care incepe sa iti bucure simturile cu atingerile ei, felul in care se lipeste de tine, felul in care te mangaie cu corpul ei, respiratia, buzele.. doamne, e de vis. Cu siguranta o recomand, pe mine m-a castigat de client fidel. 

Asta e prima recenzie pe care o scriu aici vreodata. Nu sunt un consumator masiv de servicii sexuale, insa experienta cu fata asta a fost atat de faina incat simt ca trebuie sa ii dau credit. 

• Like 1
Postat
La 06.06.2022 la 15:45, coconash a spus:

Am fost la Andreea astazi, de dimineata. Dupa o tura lunga cu bicicleta aveam nevoie de putina relaxare. 

Mie personal mi-a placut foarte mult de ea. O atitudine super prietenoasa, deschisa, comunicativa, reuseste imediat sa relaxeze atmosfera.

Masajul a fost foarte placut, un ulei  foarte frumos mirositor ce produce o senzatie placuta de caldura la atingerea pielii.

Insa lucrurile devin superlative in momentul in care incepe sa iti bucure simturile cu atingerile ei, felul in care se lipeste de tine, felul in care te mangaie cu corpul ei, respiratia, buzele.. doamne, e de vis. Cu siguranta o recomand, pe mine m-a castigat de client fidel. 

Asta e prima recenzie pe care o scriu aici vreodata. Nu sunt un consumator masiv de servicii sexuale, insa experienta cu fata asta a fost atat de faina incat simt ca trebuie sa ii dau credit. 

Multumesc frumos 🤗🤗

Postat
La 06.06.2022 la 9:05, Aanndrea a spus:

Tocmai de asta spun ca depinde de persoana. Ca nu e la comanda. Eu nu inteleg unii de ce nu pot sa se bucure de un masaj complet si se axeaza doar la " artificii".  1,2,3...... Relaxati-vă savurati mesajul complet cu tot cu happy-and ( fara contact) apoi vezi tu daca mai e necesar sau doresti sa mai dai " artificii" 😉🙃

Unii nu se pot bucura de masaj complet cum spui tu pt ca multe maseuze daca apare finalizarea nu continua masajul sau il continua fara nici o placere.  Aici sunt de acord cu colegul, pt cei care pot e ideal cu 2 finalizari, pt restul unde exista riscul sa nu poata avea nici una, e suficienta doar una

• Minus 1
Postat
Acum 3 ore, sarpetine a spus:

Poze? Prețuri?

Are poze in anunt, prer 200 ore. Sper sa nu se supere ca am raspuns in locul ei

• Minus 1
Postat
La 22.06.2022 la 12:53, damian88 a spus:

Multumesc chiar 😉🙏🙃👀

• Inimioara 1
Postat
La 22.06.2022 la 12:53, damian88 a spus:

Pretul sa modificat 😉 detalii in privat . 

Postat
Acum 7 ore, Aanndrea a spus:

Pretul sa modificat 😉 detalii in privat . 

Inseamna ca e 250 ora acum 😬😬😬 in jos sigur nu s-a modificat

• Minus 1
Postat
Acum 1 minut, damian88 a spus:

Inseamna ca e 250 ora acum 😬😬😬 in jos sigur nu s-a modificat

😉😉👍

Postat
Acum 15 ore, Aanndrea a spus:

😉😉👍

Mi se pare normal, e razboi in Ucraina si benzina s-a ieftinit de la 8.6 lei la 7.1 😂😂😂

• Minus 1

Postat
Acum 2 ore, damian88 a spus:

Mi se pare normal, e razboi in Ucraina si benzina s-a ieftinit de la 8.6 lei la 7.1 😂😂😂

Hmm. Cred ca tuturor va place curățenia,  căldura,  prosoapele curate si uleiul de calitate. Sa stii ca si mie imi place. 🤗🤗 . Si cred ca va place si să nu va grăbească nimeni. De asemenea si apa si cafeaua e buna. Dar , fiecare cum intelege si cum doreste. O zi frumoasa tuturor. 😉

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...