Chain Reputație: 2 Postat Iulie 11 Oras:West Side T Oras:West Side T Postat Iulie 11 9 hours ago, AJPERO said: Suna foarte interesant.200 finalizarea sau ora cu amindoua ? 200 finalizarea. Desi nu prea sunt in masura sa dau sfaturi pe banii altora, te sfatuiesc sa mergi prima data la o finalizare si sa vezi daca iti place. Un aspect de care era sa uit, desi este cel mai important, nu am bagat botul pe nicaieri, dar pareau ok cu igiena. 1
AJPERO Reputație: 6 Postat Iulie 11 Postat Iulie 11 Acum 5 ore, Chain a spus: 200 finalizarea. Desi nu prea sunt in masura sa dau sfaturi pe banii altora, te sfatuiesc sa mergi prima data la o finalizare si sa vezi daca iti place. Un aspect de care era sa uit, desi este cel mai important, nu am bagat botul pe nicaieri, dar pareau ok cu igiena. Mersii de sfat.Daca stau si ma gindesc bine apropo de faptul ca blonda a batrina nu se fute,totusi acum citiva ani avea anunt si se futea singura si cum ziceam am fost la ea si se fute foarte bine asa batrina cum e,am schimbat o gramada de pozitii si nu s-a lasat pina nu m-a terminat. Ce ma face sa inclin ca e una si aceiasi persoana e faptul ca la un moment dat tu sau cine spunea ca are o voce groasa la telefon si desi a trecut citiva ani totusi asta am remarcat de atunci si nu am uitat inca ca,da,la telefon cind raspunde are o voce foarte groasa.
Chain Reputație: 2 Postat Iulie 12 Oras:West Side T Oras:West Side T Postat Iulie 12 On 7/11/2025 at 1:14 PM, AJPERO said: Mersii de sfat.Daca stau si ma gindesc bine apropo de faptul ca blonda a batrina nu se fute,totusi acum citiva ani avea anunt si se futea singura si cum ziceam am fost la ea si se fute foarte bine asa batrina cum e,am schimbat o gramada de pozitii si nu s-a lasat pina nu m-a terminat. Ce ma face sa inclin ca e una si aceiasi persoana e faptul ca la un moment dat tu sau cine spunea ca are o voce groasa la telefon si desi a trecut citiva ani totusi asta am remarcat de atunci si nu am uitat inca ca,da,la telefon cind raspunde are o voce foarte groasa. Faci o confuzie, sau poate chiar mai multe. Nici una dintre cele 2 doamne nu este blonda. Cea mai invarsta este roscata, dar un roscat foarte inchis si tunsa scurt. Cealalta este bruneta. Cea mai invarsta are vocea mai ragusita, dar nu as spune ca este neaparat groasa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum