Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 10, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 10, 2023 Buna dimi!! Disponibila!!♥️♥️
andrei9714 Reputație: 9 Postat Martie 10, 2023 Postat Martie 10, 2023 2 hours ago, Raisa05 said: Buna dimi!! Disponibila!!♥️♥️ un numar de telefon?
jardel Reputație: 1229 Postat Martie 10, 2023 Oras:privat Oras:privat Postat Martie 10, 2023 Acum 5 minute, andrei9714 a spus: un numar de telefon? 0244335161 Spitalul Voila, cereți la secția Tulburări de Comportament și Deficit de Atenție 2
andrei9714 Reputație: 9 Postat Martie 10, 2023 Postat Martie 10, 2023 7 minutes ago, jardel said: 0244335161 Spitalul Voila, cereți la secția Tulburări de Comportament și Deficit de Atenție Acum am vazut numarul in titlu :))
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 11, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 11, 2023 Buna dimineata!! Pe ploaia asta,ar merge un pic de dragoste?! La birou!!♥️🤫
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 12, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 12, 2023 Buna dimineata!! Disponibila ♥️♥️♥️ Daca nu raspund la apel,va rog sa scrieti pe Wapp. Pupici cu lipici xxx
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 12, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 12, 2023 Servicii și preturi : ☑️150 - 1 fin/25-30 min /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții) ✅300- 2 fin/ 60 minute /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare.) ✴️Servicii extra ✴️ ✔️ Finalizare orala - 100 lei ✔️ Masaj prostata - 50 lei 🔸Întâlnirele cu mine vor fi într-un cadru intim, îți garantez ca nu vei pierde timpul degeaba ♥️😍 🔸Locația prefer sa nu o spun aici, și ii rog și pe cei ce vor veni sa nu detaliieze locația. 🔸Lucrez pe programări iar aceste trebuiesc confirmare cu circa 1h înainte. 🔸 Dacă nu pot răspunde la apel, va rog sa îmi lăsați un mesaj ( prin sms sau WhatsApp) va rog sa adăugați și pana la ce ora va pot răspunde. Nu doresc sa creez situați neplăcute. Neconfirmarea programării cu 1h înainte duce la anularea sa, întârzierile mai mari sau egale cu 15 min duce la anularea programări. 1
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 12, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 12, 2023 Hmm🤫♥️
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 12, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 12, 2023 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Dragii mei,programul meu pentru saptamana viitoare ,de luni 13 Martie pana vineri ,de la orele 9:00 pana la orele 17:00. Pupici cu lipici!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞
machine_gun Reputație: 165 Postat Martie 12, 2023 Postat Martie 12, 2023 Nu înțeleg de ce ai mărit prețul la finalizare orală. Ai prea multi proști s au nu ți place sperma? Ți ai făcut vre o transformare la față s au ce că nu inteleg.Poate ne zici care e motivul, sper ca nu e de vina benzina. 1 1
sic sic Reputație: 876 Postat Martie 12, 2023 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 12, 2023 Acum 3 ore, Raisa05 a spus: Servicii și preturi : ☑️150 - 1 fin/25-30 min /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții) ✅300- 2 fin/ 60 minute /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare.) ✴️Servicii extra ✴️ ✔️ Finalizare orala - 100 lei ✔️ Masaj prostata - 50 lei 🔸Întâlnirele cu mine vor fi într-un cadru intim, îți garantez ca nu vei pierde timpul degeaba ♥️😍 🔸Locația prefer sa nu o spun aici, și ii rog și pe cei ce vor veni sa nu detaliieze locația. 🔸Lucrez pe programări iar aceste trebuiesc confirmare cu circa 1h înainte. 🔸 Dacă nu pot răspunde la apel, va rog sa îmi lăsați un mesaj ( prin sms sau WhatsApp) va rog sa adăugați și pana la ce ora va pot răspunde. Nu doresc sa creez situați neplăcute. Neconfirmarea programării cu 1h înainte duce la anularea sa, întârzierile mai mari sau egale cu 15 min duce la anularea programări. Așa da! 1
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2023 19 hours ago, machine_gun said: Nu înțeleg de ce ai mărit prețul la finalizare orală. Ai prea multi proști s au nu ți place sperma? Ți ai făcut vre o transformare la față s au ce că nu inteleg.Poate ne zici care e motivul, sper ca nu e de vina benzina. Pentru ca asa mi-am dorit ,cand SE scumpeste benzina ,cumva iti da UN motiv anume ...preturile cresc!
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2023 Buna dimineata!! Disponibila puisor!!
djalex21 Reputație: 255 Postat Martie 13, 2023 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Martie 13, 2023 Eu nu inteleg de ce folosești poze false cand arătați atât de bine in realitate. 🙄🙄 1 1
razvan nebunu Reputație: 56 Postat Martie 13, 2023 Oras:breaza Oras:breaza Postat Martie 13, 2023 1 oră în urmă, djalex21 a spus: Eu nu inteleg de ce folosești poze false cand arătați atât de bine in realitate. 🙄🙄 pentru ca nu arata asa bine in realitate, pozele sunt editate sau facute in asa fel sa o avantajeze. 2
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2023 Doamne cata rautate pe voi ,nu stiti de ce sa va mai legati!! Da pozele ,sunt editate!! Arat destu de bine si se stie lucru asta!!
passatb6xxx Reputație: 655 Postat Martie 13, 2023 Postat Martie 13, 2023 Nu fiți hateri, multe fete nu vor să aibă identitatea publica pe altfel de platforme. E normal sa se securizeze dacă au familie și o viață socială activa. Oricine poate intra pe aici și să le identifice. Multe fete arata foarte bine dar nu pun poze reale din acest motiv. 1
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2023 Arat mult mai bine in realitate ,decat in poze!!! Dar gura voastra plina de rautati ,nu o astupa nici pamantul!! Am marit pretul la finalizare orala ,si v-am dat start la rautati !!
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2023 6 minutes ago, passatb6xxx said: Nu fiți hateri, multe fete nu vor să aibă identitatea publica pe altfel de platforme. E normal sa se securizeze dacă au familie și o viață socială activa. Oricine poate intra pe aici și să le identifice. Multe fete arata foarte bine dar nu pun poze reale din acest motiv. Sti ce ma enerveaza ?? Ca am foarte multe poze si videoclipuri ,si vin aici ei cu carcoteala ! Am n tatuaje,este logic sa le scot!!
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2023 Servicii și preturi : ☑️150 - 1 fin/25-30 min /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții) ✅300- 2 fin/ 60 minute /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare.) ✴️Servicii extra ✴️ ✔️ Finalizare orala - 100 lei ✔️ Masaj prostata - 50 lei 🔸Întâlnirele cu mine vor fi într-un cadru intim, îți garantez ca nu vei pierde timpul degeaba ♥️😍 🔸Locația prefer sa nu o spun aici, și ii rog și pe cei ce vor veni sa nu detaliieze locația. 🔸Lucrez pe programări iar aceste trebuiesc confirmare cu circa 1h înainte. 🔸 Dacă nu pot răspunde la apel, va rog sa îmi lăsați un mesaj ( prin sms sau WhatsApp) va rog sa adăugați și pana la ce ora va pot răspunde. Nu doresc sa creez situați neplăcute. Neconfirmarea programării cu 1h înainte duce la anularea sa, întârzierile mai mari sau egale cu 15 min duce la anularea programări. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Dragii mei,programul meu pentru saptamana viitoare ,de luni 13 Martie pana vineri ,de la orele 9:00 pana la orele 17:00. Pupici cu lipici!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞📞
giginho07 Reputație: 11 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2023 Bună...nu aveai și analul în meniu ?
sorinph Reputație: 867 Postat Martie 13, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 13, 2023 On 3/12/2023 at 1:49 PM, machine_gun said: Nu înțeleg de ce ai mărit prețul la finalizare orală. Ai prea multi proști s au nu ți place sperma? Ți ai făcut vre o transformare la față s au ce că nu inteleg.Poate ne zici care e motivul, sper ca nu e de vina benzina. pentru ca in pret intra si un set de analize: nr de spermatozoizi pe mm3, viteza de deplasare etc 2
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 14, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 14, 2023 Buna dimineata!! Disponibila!!
Raisa05 Reputație: 76 Postat Martie 14, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 14, 2023 17 hours ago, giginho07 said: Bună...nu aveai și analul în meniu ? Ba da!! Dar mai rarut ca este Mai dragut🤫🤣🤣 Pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum