RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 17 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 17 Bună!!! Maine voi fi disponibila de la ora 08:00 pana la ora 16:30 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 18 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 18 Bună dimineața,futaciosilor !!! Xxxx Disponibila!!xxxx 8:00-16:00 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 18 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 18 Va aștept xxxx 1 1 Link spre comentariu
scorp Reputație: 50 Postat Iunie 18 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 18 Acum 10 minute, RaisaRay a spus: Va aștept xxxx Link spre comentariu
rafael22 Reputație: 69 Postat Iunie 18 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 18 Anal mai faci? Link spre comentariu
TRAKIA Reputație: 43 Postat Iunie 18 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 18 Acum 4 ore, rafael22 a spus: Anal mai faci? Sunt și eu interesat, de un anal! Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 20 Bună dimineața,futaciosilor! DISPONIBILA pana la 16:30... pupici cu lipici xxxxx Link spre comentariu
TRAKIA Reputație: 43 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 20 La 18.06.2024 la 11:42, rafael22 a spus: Anal mai faci? Vă rugăm un răspuns! Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 20 Acum 11 ore, TRAKIA a spus: Vă rugăm un răspuns! Servicii și preturi :✅200-1fin/25-30 min/sex orală neprotejat (doar în funcție de igienă)/sex normal protejat(doar protejat)69,cunni/anni ( pasiv!),sex între sâni,sărutări corporale ,diferite poziții, ☑️150 - 1 fin/25-30 min /// ( sex oral protejat),sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții) ✅350-2 fin/ 60 minute /// ( sex oral protejat/neprotejat ( doar dacă igiena este impecabila), sex normal protejat ( doar protejat ❗) 69, cunni/ anni ( pasiv ❗) sex într sâni, finalizare corporala, atingeri și sărutări pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare.) ✴️Servicii extra ✴️ ✔️ Finalizare orala - 100 lei ✔️ Masaj prostata - 50 lei Link spre comentariu
TRAKIA Reputație: 43 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 20 Mulțumesc pentru răspuns, dar în particular putem negocia și ceva mai mult, decât ai in ofertă! Link spre comentariu
TRAKIA Reputație: 43 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 20 Mâine, te rog, cu cireșica goală, să te găsesc! Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 21 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 21 Bună dimineața, futaciosilor! Disponibila pana la ora 16:30 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 22 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 22 Bună! DISPONIBILA!! xxxx Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat Iunie 22 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 22 Bună, mâine ești la birou??? 😘😘 1 Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 249 Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Bună ceva poze noi???? Link spre comentariu
g.star89 Reputație: 59 Postat Iunie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 23 Am fost " cu sacul...la pomu' laudat " ~> a fost frumos, nu mai ma duc! :)) Experienta naspa; locatie naspa; poze care o avantajeaza grav; realitatea este cu totu' si cu totu'diferita; comportament, atitudine, prezenta = lasa mult de dorit; prestatie mediocra; pusa pe graba, ca, na, asteapta urmatorul client ( ca pe banda rulanta ); bani aruncati pe fereastra. Nu recomand si nici nu am de gand sa revin. ( bine ca am tot amanat vizita la ea ani la rand, pentru ca nu am fost convins si aveam un feeling ca va fi nasol, am riscat si i-am acordat o sansa; mare pacat! ) Spor si ciocane tari! 1 1 Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 249 Postat Iunie 23 Partajează Postat Iunie 23 Păi îi e tarsa să pună o poză reală da să facă servicii cum trebuie…. Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 23 Acum 10 ore, g.star89 a spus: Am fost " cu sacul...la pomu' laudat " ~> a fost frumos, nu mai ma duc! :)) Experienta naspa; locatie naspa; poze care o avantajeaza grav; realitatea este cu totu' si cu totu'diferita; comportament, atitudine, prezenta = lasa mult de dorit; prestatie mediocra; pusa pe graba, ca, na, asteapta urmatorul client ( ca pe banda rulanta ); bani aruncati pe fereastra. Nu recomand si nici nu am de gand sa revin. ( bine ca am tot amanat vizita la ea ani la rand, pentru ca nu am fost convins si aveam un feeling ca va fi nasol, am riscat si i-am acordat o sansa; mare pacat! ) Spor si ciocane tari! Te cred pe cuvânt! Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 23 Acum 8 ore, cristi8999 a spus: Păi îi e tarsa să pună o poză reală da să facă servicii cum trebuie…. Pai da ... ai dreptate !:)) Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 23 Bună seara , dragii mei !! Maine disponibila de la 8:00 pana la 16:30 Mai sunt doar câteva zile in oraș xxx va pupacesc! XOXO Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 27 Bună dimineața! DISPONIBILA XXXXX Link spre comentariu
TRAKIA Reputație: 43 Postat Iunie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 27 Până să dispară anul trecut din peisaj, eram cu toții la coadă după curul ei, acum slăbuț in comentarii, de vizite ce sa mai zic! 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8810 Postat Iunie 27 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 27 Acum 25 minute, TRAKIA a spus: Până să dispară anul trecut din peisaj, eram cu toții la coadă după curul ei, acum slăbuț in comentarii, de vizite ce sa mai zic! Eu nu ma simt sa fi stat la coada si nici nu voi sta.Nu e genul meu 2 Link spre comentariu
douapuncte Reputație: 49 Postat Iunie 27 Oras:PLoiesti Oras:PLoiesti Partajează Postat Iunie 27 Pana nu pui o poza cu tine nu replici de poze nu stiu de unde le iei nici ca nu nai vin. Aviz care se uita nu e ea in nicio poza :)) Link spre comentariu
passatb6xxx Reputație: 638 Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Acum 53 minute, douapuncte a spus: Pana nu pui o poza cu tine nu replici de poze nu stiu de unde le iei nici ca nu nai vin. Aviz care se uita nu e ea in nicio poza :)) Lasă că de abia au loc alții, nu vă duceți că sa prindem noi loc. Eu am fost la ea de când a revenit și a fost ok. Acuma voi știți dacă vă duceți sau nu.... 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum