Sari la conținut

Rayyy 0790441622

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti -Centru
  • Oras:Ploiesti -Centru
Postat

Disponibila!

Program scurt 10-16  🤣🤣

Pupici😘😘

Vizitator babanul82
Reputație: 0
Postat
La 01.06.2021 la 20:47, babanul82 a spus:

Sunt foarte corect..am impresia ca  ti-ai lua-o putin in cap...e treaba ta!

😡😡acest mesaj cat si restul,nu au fost scrise de mine...orice sar intampla intre mine si ea eu nu o voi denigra pe Raisa..sub nicio formă!

Dar se pare ca " un băiețel neastîmpărat" sa plictisit de telefonul lui si la dorit pe al meu mai mult..văzând câteva conturi bancare,văzând niste aplicați interesante..a decis să îl folosească chiar dacă nu era al lui!

M.am înfuriat maxim pe chestia asta câteva zile dar acum ii doresc mult succes unde va merge,sa fie " fetita" cuminte si sa isi păzească bine partea dorsala..chiar îl rog sa nu plângă ca si acolo va găsi multe " jucarii" naturale si pe mai multe dimensiuni. Eu ii doresc sa aibe partea de cea mai mare si cea mai groasa sa simta cum e sa te mănânce in fund!

Asa ceva nu se poate!..dar trăim în România si totul e posibil...

Vizitator dyerseve
Postat

Cum naiba..ca este aproape imposibil de trecut de protocolul de securitate al blocării ecranului telefonului..nu spun imposibil..dar..sa îl deblochezi..fără sa pierzi toate datele..din el este extrem de complicat și necesita anumita tehnica..mie unul mi se pare foarte greu..vreau și eu sa îl cunosc pe asta care a făcut asta..🤣🤣sincer..

Vizitator babanul82
Postat

😆😆..in 2021 se pare ca nu e prea imposibil..

Nu prea ma pricep la tehnologie,dar totusi el a trecut..eu cumpărăm un pachet de tigari cu cardul.. culmea ca plateam două pachete😆😆..cumpărăm o pâine.. plateam două.. 

Si eu as vrea sa il cunosc sa il inițiez pentru ce il asteapta😆😆😆

Vizitator dyerseve
Postat

Dacă e asa cum spui..nu îl vei cunoaște niciodată.. sigur îți spun..e imposibil sa fie prins..

Aveai cardul salvat în portofel electronic? Plăteai prin nfc

Vizitator dyerseve
Postat

Sa îți cloneze cineva telelefonul..în funcție de tehnica..poate dura de la 40 secunde pana la 60 minute..ca acces la memoria NAND nu avea cum sa aibă fără sa îți demonteze fizic telefonul..

Exista tehnica de clonare rapida..dar aia este imposibil de procurat..de undeva..este folosita doar de autorități.. deci imposibil sa fi fost tu ținta cuiva de acolo..

Ce telefon ai?

Plus..ca și dublarea plății este dubioasa..de obicei băncile au puse protecții de genul pe conturi....

Sincer..dacă e cum spui tu..as fi mult mai îngrijorat.. decât ca a scris pe nimfomane..în locul tău.. sau tia dublat plățile..  Se pare ca ai o problema muult mai mare de fapt..

Vizitator babanul82
Postat

Normal ca am cardul salvat si plătesc uneori cu NFC..

Dacă sunt sume mici..nu este imposibil pentru ca nu iti cere niciun pin..el asta a facut...a extras doar sume mici..

Cat despre restul eu nu stiu ce sa spun,nu sunt in acest domeniu..am întrebat si eu in stanga si in dreapta si cativa oameni au spus că e posibil asa ceva..acum cel mai bine este sa las autoritățile sa isi faca datoria..mai mult de atât nu am ce spune.

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, babanul82 a spus:

Normal ca am cardul salvat si plătesc uneori cu NFC..

Dacă sunt sume mici..nu este imposibil pentru ca nu iti cere niciun pin..el asta a facut...a extras doar sume mici..

Cat despre restul eu nu stiu ce sa spun,nu sunt in acest domeniu..am întrebat si eu in stanga si in dreapta si cativa oameni au spus că e posibil asa ceva..acum cel mai bine este sa las autoritățile sa isi faca datoria..mai mult de atât nu am ce spune.

Cum..a fost..tia luat fizic telefonul pentru o perioadă..sau telefonul a fost mereu la tine.. și doar la clonat?

Vizitator babanul82
Postat
Acum 7 minute, dyerseve a spus:

Cum..a fost..tia luat fizic telefonul pentru o perioadă..sau telefonul a fost mereu la tine.. și doar la clonat?

Sincer as vrea din tot sufletul sa iti explic..dar nu aici pentru ca e încă o anchetă în desfășurare si nu e prea ok sa dau mai multe detalii!

Un singur lucru iti spun: telefonul a fost dus la un service sa ii schimbe ecranul după ce am dat  eu cu el de pământ. 

Tot ceea ce am vrut sa spun este ca nu eu am scris despre Raisa...imi este imposibil sa jignesc o fata pe care o susțin!

Hai sa ii lăsăm pe cei abilități sa isi faca datoria! Mersi

Vizitator dyerseve
Postat

Pai e clar aia de la service..au clonat memoria flash NAND  ce mai atâta ancheta ..caz rezolvat...🥴🤪🤪

Vizitator babanul82
Postat
Acum 6 minute, dyerseve a spus:

Pai e clar aia de la service..au clonat memoria flash NAND  ce mai atâta ancheta ..caz rezolvat...🥴🤪🤪

Atunci vor plăti ei..

Pe mine unul ma intereseaza decat raspunsul oficial al autaritotilor la care am depus plangerea..ce fac ei e fix treaba lor.

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 minute, babanul82 a spus:

Atunci vor plăti ei..

Pe mine unul ma intereseaza decat raspunsul oficial al autaritotilor la care am depus plangerea..ce fac ei e fix treaba lor.

Clar vor plăti, ei au în regulamentul de funcționare..clauze cu privire la datele personale găsite în dispozitivele depanate..

Sa înțelegem.. ca nu tu ai postat vestea rea cu moartea surorii tale..?

Vizitator babanul82
Postat
Acum 3 minute, dyerseve a spus:

Clar vor plăti, ei au în regulamentul de funcționare..clauze cu privire la datele personale găsite în dispozitivele depanate..

Sa înțelegem.. ca nu tu ai postat vestea rea cu moartea surorii tale..?

Sa plateasca!

Da eu am spus de trecerea in neființă a surori mele..dar la acel moment m.am oprit sa stau pe forum...altcineva a vorbit în locul meu..ceea ce nu îmi place sub nicio formă!!

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, babanul82 a spus:

Sa plateasca!

Da eu am spus de trecerea in neființă a surori mele..dar la acel moment m.am oprit sa stau pe forum...altcineva a vorbit în locul meu..ceea ce nu îmi place sub nicio formă!!

Inteleg..îmi pare rău pentru pierderea suferită..

Sper ca Raisa sa te ierte..

Vizitator jhin21
Postat

Eu zic sa ai grija cu astia vaccinati anti-covid.. au cipuri 5G prin care iti fura datele din telefon.😬😵

Vizitator babanul82
Postat
Acum 4 minute, dyerseve a spus:

Inteleg..îmi pare rău pentru pierderea suferită..

Sper ca Raisa sa te ierte..

Mersi!

Ideea este  ca multi dintre voi puteti păți ceea ce am pățit eu...dar multi dintre voi aveti copii,sotii si in urma  la o asemenea faza se poate ajunge la multe necazuri.

La uni dintre voi,cu familie acasă disparitia unor bani reprezintă o problemă si uneori scandal în acea familie( nu vreau sa spun de insulte sau bataie)

Raisa dacă vrea să înțeleagă ar fi ok..daca nu cand va ieși tot raportul la iveală îl voi pune in brate sa se convinga singura..

Aveti mare grija unde țineți tefoanele si pe mana la cine le dati! Pentru orice serviciu luati bon sau factura!

Vizitator dyerseve
Postat

Sincer..acum...și mie mi-e teamă de asa ceva..va dați sema..sa îmi cloneze telefonul..și sa spună prostii pe aici..mai ales de o fata draga mie..sa îmi facă probleme sa ma cert cu ea..chiar nu as suporta.. 🥺🥺  adică.. dai incolo de bani...întâmplarea aceasta ma face sa sporesc protocolul de securitate al telefonului..

Vizitator dyerseve
Postat

Sa spună..de exemplu.. "Titi te iubesc "..cum ar fi 🤣🤣 

Mai am și cont din asta..sa pună și poze aiurea..va dați seama 🤪🤪🥴

Vizitator jhin21
Postat
5 minutes ago, dyerseve said:

Sa spună..de exemplu.. "Titi te iubesc "..cum ar fi 🤣🤣 

Mai am și cont din asta..sa pună și poze aiurea..va dați seama 🤪🤪🥴

Eu zic ca ar trebui sa iti imbraci telefonul in staniol si sa iti pui si pe cap sa nu iti citeasca astia gandurile.😔

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, jhin21 a spus:

Eu zic ca ar trebui sa iti imbraci telefonul in staniol si sa iti pui si pe cap sa nu iti citeasca astia gandurile.😔

Am o husa speciala pe el ..oricum..😁😉

Vizitator dyerseve
Postat

Pentru cap e mai buna o cușcă Faraday 😎😎

Vizitator babanul82
Postat

Te-am inteles @dyerseve ca esti de caterinca..dar in tot ceea ce am spus nu prea e cazul..poate alți nu au " protectia" ta si sunt victime

Vizitator dyerseve
Postat

IMG-20210608-WA0006.jpg

Vizitator jhin21
Postat
25 minutes ago, dyerseve said:

Pentru cap e mai buna o cușcă Faraday 😎😎

As vrea sa te vad punand in practica :))😄)😅

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 6 minute, jhin21 a spus:

As vrea sa te vad punand in practica :))😄)😅

Dacă o sa vezi unu prin oraș cu sârme pe cap.. e sa știi ca ala sunt io 🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...