marcusaureli Reputație: 808 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iunie 18, 2021 Acum 2 minute, marcus_cezar a spus: Cine a zis de mine ca sunt urat are gusturi proaste eu sunt o frumusete de client Povestea o dra, ca atunci când ai pus-o capră, i-ai prins gâtul într-o parte... 😂😂 1 1
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 3 minute, dyerseve a spus: Eu am spus..pai ar fi culmea.. sa fii și frumos.. Ma barfit un futo model sa-i fie rușine parca tu ai zis ca fut doar naspete eftine pe 50 de lei la care nu se uita nimeni asa o fi fost ea marea frumusete barosan cu cur cras sta la masa fumează 2 pachete de țigări o sticla de votca și are inrămata pe birou poza unui cal marea ei iubire
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 9 minute, marcus_cezar a spus: Cine a zis de mine ca sunt urat are gusturi proaste eu sunt o frumusete de client Hmmm...ma faci curioasa 🥰😆
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 8 minute, marcusaureli a spus: Povestea o dra, ca atunci când ai pus-o capră, i-ai prins gâtul într-o parte... 😂😂 Sofisticată schemă de dat pe la spate am făcut-o din greșeală nu îmi iese de fiecare dată am mai încercat o fi fost lungă în gât gâtistă de ma dat in gât la toti
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 5 minute, marcus_cezar a spus: Ma barfit un futo model sa-i fie rușine parca tu ai zis ca fut doar naspete eftine pe 50 de lei la care nu se uita nimeni asa o fi fost ea marea frumusete barosan cu cur cras sta la masa fumează 2 pachete de țigări o sticla de votca și are inrămata pe birou poza unui cal marea ei iubire Era poza mea aia..se pare ca ai nevoie se de ochelari 😉 Mai câștigi și tu la pariuri..din când în când 🤣🤣
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 18, 2021 Acum 4 minute, marcus_cezar a spus: Sofisticată schemă de dat pe la spate am făcut-o din greșeală nu îmi iese de fiecare dată am mai încercat o fi fost lungă în gât gâtistă de ma dat in gât la toti Titi, cand ai dat limbi ultima data? 3
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Era poza mea aia..se pare ca ai nevoie se de ochelari 😉 Mai câștigi și tu la pariuri..din când în când 🤣🤣 Avea mai mult fata de cornută cu pleata blonda data intr-o parte avea nari mari cracanate și u belciug în nas și multe pete mari pe el gen milka roze pana și.musca a fost prinsa în poza în timp ce o pleznea cu coada
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Chiar acum, marcus_cezar a spus: Avea mai mult fata de cornută cu pleata blonda data intr-o parte avea nari mari cracanate și u belciug în nas și multe pete mari pe el gen milka roze pana și.musca a fost prinsa în poza în timp ce o pleznea cu coada Io eram..ai văzut bine😂😂
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Vedeți ca nu este corect,Titi nu ma baga și pe mn în seama. Doar cu voi conversează...cum vine asta? 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Chiar acum, Raisa000 a spus: Vedeți ca nu este corect,Titi nu ma baga și pe mn în seama. Doar cu voi conversează...cum vine asta? Așteaptă sa ii între biletu' ca a pus 10 lei..și ia 700 e în bani săptămâna asta😆😆
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 4 minute, catelul.dinamo a spus: Titi, cand ai dat limbi ultima data? Cum..dar da Titi limbi..nu creeed🤣🤣
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 3 minute, Raisa000 a spus: Vedeți ca nu este corect,Titi nu ma baga și pe mn în seama. Doar cu voi conversează...cum vine asta? Buzele tale două petale hai sa ne iubim și sa fugim în lumea asta mare
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Chiar acum, marcus_cezar a spus: Buzele tale două petale hai sa ne iubim și sa fugim în lumea asta mare Ehhh...asa mai merge 🥰😆
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 10 minute, catelul.dinamo a spus: Titi, cand ai dat limbi ultima data? Eu dau limbi cu pasiune mai dogy puțin și concentrat
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 9 minute, dyerseve a spus: Cum..dar da Titi limbi..nu creeed🤣🤣 Asta are limba mare când dă o limbă rade și acneea de pe cur oferindu-i un aspect lucios și curat asta e curo clin își flutură limba și se ciupeste de sfârcuri
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 4 minute, marcus_cezar a spus: Asta are limba mare când dă o limbă rade și acneea de pe cur oferindu-i un aspect lucios și curat asta e curo clin își flutură limba și se ciupeste de sfârcuri Numai este aspra de mult sa tocit..când bag limba în cur..zici ca le atinge un înger.. le ia cu fiori 🤣🤣
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Chiar acum, dyerseve a spus: Numai este aspra de mult sa tocit..când bag limba în cur..zici ca le atinge un înger.. le ia cu fiori 🤣🤣 ultima oara când ai băgat-o sa umflat și ai rămas cu ea intepenită ai aparut în presa latrai la reporteri și vorbeai șâșâit indesata in curu ei
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 3 minute, marcus_cezar a spus: ultima oara când ai băgat-o sa umflat și ai rămas cu ea intepenită ai aparut în presa latrai la reporteri și vorbeai șâșâit indesata in curu ei Nu ai ghicit..e sănătoasă.. și nevătămata 🤣 . Și nici sa îmi măresc pwla nu mai vreau ..ca mi se scurge sângele din creier când se scoala și nu mai gândesc.. am auzit cazuri de genul..și nu vreau sa fiu unu din ei..🤣🤣
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 6 minute, dyerseve a spus: Nu ai ghicit..e sănătoasă.. și nevătămata 🤣 . Și nici sa îmi măresc pwla nu mai vreau ..ca mi se scurge sângele din creier când se scoala și nu mai gândesc.. am auzit cazuri de genul..și nu vreau sa fiu unu din ei..🤣🤣 Cât de mare era fă pula lu ala nu stiu era multă dădea peste el dar de când cu tăierile astea bugetare și valul de scumpiri I sa micșorat
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Haideți la somn ...v as lua pe toți sa dormim ca soldații 🤣🤣
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 2 minute, Raisa000 a spus: Haideți la somn ...v as lua pe toți sa dormim ca soldații 🤣🤣 Noapte buna !
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 1 minut, marcus_cezar a spus: Noapte buna ! Noapte buna!🥰🥰
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Bună dimineața! Hmmm ...asa timp?! Numai bun de prostioare!🥰
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 19, 2021 Acum 11 ore, marcusaureli a spus: La ce vibrator are în video ul ala, ma fac de râs naibii...reușesc doar să o gâdili un pic 😂😂😂🙋♂️🤦♂️🤦♂️ Iluzie optică, e filmat de aproape. Acum 11 ore, submisxxx a spus: Are agenda plina cred. Verifică. 3
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Disponibila de la 10:00 pana la 19:00. 🥰🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum