trukor Reputație: 39 Postat Ianuarie 21, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 21, 2023 28 minutes ago, dau_limbi33 said: Fac si eu o recenzie...din pacate ptr marea diva raisa....este ptr misadeline....Un obsedat sexual ca mine a fost azi la ea...serviciile ok....si este in viata...n am omorit o...am.platit....aceleasi servicii exceptionale Si apropo raisa...tu care esti o inocenta...virgina...cu codite...care te uiti doar la discovery si national geografic....ai uitat sa postezi mesajele alea de amenintare...nu de la mine....ci vezi doamne de la nu stiu ce peste...doamne...ce viata palpitanta ai....si cum stam noi cu grija ptr tine...sa nu patesti ceva....uitind unii ca esti o simpla zdreanță.... :)))))) Sa mor daca am inteles ceva. 2
passatb6xxx Reputație: 656 Postat Ianuarie 21, 2023 Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 5 ore, dau_limbi33 a spus: Fac si eu o recenzie...din pacate ptr marea diva raisa....este ptr misadeline....Un obsedat sexual ca mine a fost azi la ea...serviciile ok....si este in viata...n am omorit o...am.platit....aceleasi servicii exceptionale Si apropo raisa...tu care esti o inocenta...virgina...cu codite...care te uiti doar la discovery si national geografic....ai uitat sa postezi mesajele alea de amenintare...nu de la mine....ci vezi doamne de la nu stiu ce peste...doamne...ce viata palpitanta ai....si cum stam noi cu grija ptr tine...sa nu patesti ceva....uitind unii ca esti o simpla zdreanță.... Sef cu postarea asta ne faci sa îi dăm și mai multa dreptate ei. Chiar nu poți să treci peste, să depășești situația.... Treabă e simpla, nu ai fost acceptat treci peste, du-te unde găsești ușile deschise și uita de ușile închise, nu știu dacă demonstrezi ceva prin ceea ce faci, până la urmă era mai rău să te primească și să se comporte urat. Macar așa banii au rămas la tine. Cum selectați voi și vă duceți la cine vreți așa și ele pot selecta clienții care le trec pragul. Plus că nu ți-a confirmat ora sa te încurce, te-a evitat civilizat și nu ți-a mai răspuns. Las-o așa cum a picat! 1 1
usermario Reputație: 40 Postat Ianuarie 21, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 5 ore, dau_limbi33 a spus: Fac si eu o recenzie...din pacate ptr marea diva raisa....este ptr misadeline....Un obsedat sexual ca mine a fost azi la ea...serviciile ok....si este in viata...n am omorit o...am.platit....aceleasi servicii exceptionale Si apropo raisa...tu care esti o inocenta...virgina...cu codite...care te uiti doar la discovery si national geografic....ai uitat sa postezi mesajele alea de amenintare...nu de la mine....ci vezi doamne de la nu stiu ce peste...doamne...ce viata palpitanta ai....si cum stam noi cu grija ptr tine...sa nu patesti ceva....uitind unii ca esti o simpla zdreanță.... O cunosc si pe Raisa si pe Adeline .Doua fete ok.Nu am inteles nimic din postarea ta. Ma prietenas nu ma bag eu in discutii...si nu iau apararea nimanui...dar...nu este frumos sa jignesti...hai sa nu consideram.ca sunt zdrente..hai sa consideram ca sunt niste fete care ofera niste servicii platite.Daca respecti in comportament si limbaj...te respecti de fapt pe tine.Daca e asa o mare zdreanta cum afirmi de ce esti asa frustrat ca nu te-a primit sa ii dai limbi. 1 1 1
salmanasar Reputație: 916 Postat Ianuarie 21, 2023 Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 6 minute, usermario a spus: O cunosc si pe Raisa si pe Adeline .Doua fete ok.Nu am inteles nimic din postarea ta. Ma prietenas nu ma bag eu in discutii...si nu iau apararea nimanui...dar...nu este frumos sa jignesti...hai sa nu consideram.ca sunt zdrente..hai sa consideram ca sunt niste fete care ofera niste servicii platite.Daca respecti in comportament si limbaj...te respecti de fapt pe tine.Daca e asa o mare zdreanta cum afirmi de ce esti asa frustrat ca nu te-a primit sa ii dai limbi. Ai zis bine.Grea viața mai au și fetele astea, căci dau peste astfel de specimene care nici coerent in exprimare nu este.Iti dai seamă ce poate fi in mintea lui? 1
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 14 ore, salmanasar a spus: Ai zis bine.Grea viața mai au și fetele astea, căci dau peste astfel de specimene care nici coerent in exprimare nu este.Iti dai seamă ce poate fi in mintea lui? căci dau peste astfel de specimene care nici coerent in exprimare nu este. superba coerenta 3
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 22, 2023 Hello,Hello!@ Mâine disponibilă de la 9:00 la 17:00. Locația am schimbat-o!! Detalii la tel!@
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2023 Buna dimi!! Prezenta la datorie!!🤣🔥🤗😘
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2023 Noapte buna!! Somn usor!!♥️ 1 4
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 24, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 24, 2023 Buna dimineata ! Disponibilă!!
Discretul84 Reputație: 260 Postat Ianuarie 24, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 24, 2023 Acum 18 ore, Raisa05 a spus: Noapte buna!! Somn usor!!♥️ Vrei să îți visăm piersicuța, Raisa?!😅 1
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 24, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 24, 2023 3 hours ago, Discretul84 said: Vrei să îți visăm piersicuța, Raisa?!😅 Daaaaaa xxxxx
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 26, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 26, 2023 Buna dimineata!!! Disponibilă până la ora 17!! Pupici cu lipici!!
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 27, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 27, 2023 Buna dimineata!! Disponibilă!!
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 28, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 28, 2023 Buna dimineata!! Disponibilă până la ora 16!!
Pedro72 Reputație: 11 Postat Ianuarie 28, 2023 Postat Ianuarie 28, 2023 La 23.01.2023 la 21:54, Raisa05 a spus: Noapte buna!! Somn usor!!♥️ Mamaaaaa Raisaaa,am adormit cu pula sculata....si cu apa-n gura:):):) 1
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 29, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2023 Buna seara!! De maine revin!! Încep de la 9:00 Pupici cu lipici xxx
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 29, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2023 On 1/28/2023 at 3:40 PM, Pedro72 said: Mamaaaaa Raisaaa,am adormit cu pula sculata....si cu apa-n gura:):):) Nu suna rau xxx
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2023 Buna dimineata!! Disponibilă până la ora 17!!
Evolution85 Reputație: 50 Postat Ianuarie 30, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2023 Vizitat si RAISA!! bausem niste moet..l.am luat șofer pe cumatru meu ROMEO..m.a dus ca vijelia pana la Ploiești..ăsta conduce ca la formula 1. Ma luase ameteala de tot.. cu duba lui cu care cara lemne scanduri.. cu factura sigur ca da.... Raisa bomba de femeie.. am bagat 19 cm in ea fara sa zica au bau nu pot ..... Topaie in ciocan. Energie pe ea taifun..vijelie..uragan Forme...... ai pe ce pune mana si nu numai..... Oral rupe tot nota 10 Normal 10 Pozitii 5 sau 6..... kamasutra rupere Bv Raisa Cand sa plecam....ii venise si lui ROMEO chef de futut si vroia sa dea in RAISA .....nu l.am lasat ca il stiu cat e de ciobardau....animalu.....i.am zis hai ba acasa FRUSTRATII SA SE ABTINA DE LA COMENTARII ....nu ma cobor la nivelu vostru niciodata Hai pa 1 3 2 2
usermario Reputație: 40 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2023 moet chandon sau moet rose?...sau era tuica de la Romeo ....ne bucuram ca ai descoperit-o pe Raisa....ai dreptate este o fata ok.....cat este mc de scandura la colegul Romeo?...vreau sa ii fac Raisei o cabana....multumesc anticipat. Hai pa 1 1
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 31, 2023 12 hours ago, Evolution85 said: Vizitat si RAISA!! bausem niste moet..l.am luat șofer pe cumatru meu ROMEO..m.a dus ca vijelia pana la Ploiești..ăsta conduce ca la formula 1. Ma luase ameteala de tot.. cu duba lui cu care cara lemne scanduri.. cu factura sigur ca da.... Raisa bomba de femeie.. am bagat 19 cm in ea fara sa zica au bau nu pot ..... Topaie in ciocan. Energie pe ea taifun..vijelie..uragan Forme...... ai pe ce pune mana si nu numai..... Oral rupe tot nota 10 Normal 10 Pozitii 5 sau 6..... kamasutra rupere Bv Raisa Cand sa plecam....ii venise si lui ROMEO chef de futut si vroia sa dea in RAISA .....nu l.am lasat ca il stiu cat e de ciobardau....animalu.....i.am zis hai ba acasa FRUSTRATII SA SE ABTINA DE LA COMENTARII ....nu ma cobor la nivelu vostru niciodata Hai pa Multumesc de vizita, cat si pt recenzie!! Pupici cu lipici!!!😘😘😘🔥
Raisa05 Reputație: 76 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 31, 2023 Buna dimineata!! Disponibilă până la ora 17!! Xxx
Raisa05 Reputație: 76 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2023 Buna seara!! Maine o sa fiu disponibila de la orele 9:00 pana la orele 17:00!! 1
cristi8999 Reputație: 255 Postat Februarie 2, 2023 Postat Februarie 2, 2023 Acum 12 ore, Raisa05 a spus: Buna seara!! Maine o sa fiu disponibila de la orele 9:00 pana la orele 17:00!! Așa ne aștepți?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum