Sari la conținut

Rayyy 0790441622

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Acum 55 minute, TRAKIA a spus:

Scuze, dar nu prea seamănă cu cea din poză! Așa mult a trecut, un an și trei luni?

Eu zic să mă vizitezi ,am N poze pe această pagină.

Omul se mai schimbă ❤️ Și să îți spun ceva sunt și bună de pl si cu servicii ca la carte …asa ca te aștept cu drag ❤️❤️

• Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 3821
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Acum 6 ore, RaisaRay a spus:

Omul se mai schimbă ❤️ Și să îți spun ceva sunt și bună de pl si cu servicii ca la carte …asa ca te aștept cu drag ❤️❤️

Și modesta 😅🤣

Ca paranteza.. Raisa chiar se fute bine.. o ajuta și fizicul duce mult.. plus..experiența..

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu si chiar si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗

Acum 8 ore, RaisaRay a spus:

Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu dar mai ales si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗

Link spre comentariu
Acum 3 ore, dydy.v.1.1 a spus:

Și modesta 😅🤣

Ca paranteza.. Raisa chiar se fute bine.. o ajuta și fizicul duce mult.. plus..experiența..

Te puuup dulce ,dulce!❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, vrajeala a spus:

Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu si chiar si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗

Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu dar mai ales si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗

Eu chiar sunt conștientă ca nu pot fi chiar pe placul tuturor😶Dar știu ce pot❤️Eu zic sa mai încercăm ❤️pupici 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, RaisaRay a spus:

Eu chiar sunt conștientă ca nu pot fi chiar pe placul tuturor😶Dar știu ce pot❤️Eu zic sa mai încercăm ❤️pupici 

Cu siguranță 😉, sunt in Germania momentan dar cel mai probabil joi-vineri revin și ne vedem 🤗

Link spre comentariu
Chiar acum, vrajeala a spus:

Cu siguranță 😉, sunt in Germania momentan dar cel mai probabil joi-vineri revin și ne vedem 🤗

OK ❤️❤️pup

Link spre comentariu
Reputație: 43
  • Oras:București
La 10.06.2024 la 13:35, RaisaRay a spus:

Ești drăguță și modestă, bună de plm, pe mine m-ai convins, te rog trimite-mi IBAN-ul, să-ți pun niste bani in cont.

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 19 ore, TRAKIA a spus:

Ești drăguță și modestă, bună de plm, pe mine m-ai convins, te rog trimite-mi IBAN-ul, să-ți pun niste bani in cont.

Știu ca sunt modesta :)) xxx

Link spre comentariu
Reputație: -21
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vă zic eu ca merită ,am fost la de prin 2021 se sălbatică în pat și face un oral bun rău ,nu ca o laud eu dar merită încercată dacă nu plecați satisfăcuți vă dau eu 150 fin 

• Haha 2
Link spre comentariu
Reputație: 43
La 10.06.2024 la 13:35, RaisaRay a spus:

Da, ai dovedit prin prestație cele spuse, aștept și ceva nou!

• Like 1
Link spre comentariu

Bună dimineața,dragilor ! 

La birou!Disponibila pana la ora16:30.           

O dimineața răcoroasă și numai buna de futut ××××

Kiss you guys 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...