RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10 Acum 55 minute, TRAKIA a spus: Scuze, dar nu prea seamănă cu cea din poză! Așa mult a trecut, un an și trei luni? Eu zic să mă vizitezi ,am N poze pe această pagină. Omul se mai schimbă ❤️ Și să îți spun ceva sunt și bună de pl si cu servicii ca la carte …asa ca te aștept cu drag ❤️❤️ 1 1 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3821 Postat Iunie 10 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iunie 10 Acum 6 ore, RaisaRay a spus: Eu zic să mă vizitezi ,am N poze pe această pagină. Omul se mai schimbă ❤️ Și să îți spun ceva sunt și bună de pl si cu servicii ca la carte …asa ca te aștept cu drag ❤️❤️ Și modesta 😅🤣 Ca paranteza.. Raisa chiar se fute bine.. o ajuta și fizicul duce mult.. plus..experiența.. 3 1 Link spre comentariu
vrajeala Reputație: 73 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10 Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu si chiar si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗 Acum 8 ore, RaisaRay a spus: Eu zic să mă vizitezi ,am N poze pe această pagină. Omul se mai schimbă ❤️ Și să îți spun ceva sunt și bună de pl si cu servicii ca la carte …asa ca te aștept cu drag ❤️❤️ Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu dar mai ales si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10 Acum 3 ore, dydy.v.1.1 a spus: Și modesta 😅🤣 Ca paranteza.. Raisa chiar se fute bine.. o ajuta și fizicul duce mult.. plus..experiența.. Te puuup dulce ,dulce!❤️ 1 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10 Acum 2 ore, vrajeala a spus: Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu si chiar si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗 Am fost si eu o dată dar nu a fost așa Wow cum zici tu dar mai ales si alți...cred că o să mai revin o dată poate o să ne conectam altfel 🤗 Eu chiar sunt conștientă ca nu pot fi chiar pe placul tuturor😶Dar știu ce pot❤️Eu zic sa mai încercăm ❤️pupici Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10 Noapte bună ,iubiții mei! Eu voi merge la somn❤️,ne vedem de dimineataaaa❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
vrajeala Reputație: 73 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10 Acum 1 minut, RaisaRay a spus: Eu chiar sunt conștientă ca nu pot fi chiar pe placul tuturor😶Dar știu ce pot❤️Eu zic sa mai încercăm ❤️pupici Cu siguranță 😉, sunt in Germania momentan dar cel mai probabil joi-vineri revin și ne vedem 🤗 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10 Chiar acum, vrajeala a spus: Cu siguranță 😉, sunt in Germania momentan dar cel mai probabil joi-vineri revin și ne vedem 🤗 OK ❤️❤️pup Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 11 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 11 Sunt la birou xxx Disponobila până la ora 17 Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 249 Postat Iunie 11 Partajează Postat Iunie 11 Acum 4 ore, RaisaRay a spus: Sunt la birou xxx Disponobila până la ora 17 Cum ne aștepți? Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 11 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 11 Acum 38 minute, cristi8999 a spus: Cum ne aștepți? În cireșica goală 😂😂❤️pe căldurile astea nu ne mai trebuiesc haine Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 11 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 11 Dragii mei ,mâine disponibilă de la 8:00 până la 16:30 pt programări lăsați mesaj normal sau pe wapp .pupici xxx Link spre comentariu
TRAKIA Reputație: 43 Postat Iunie 11 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 11 La 10.06.2024 la 13:35, RaisaRay a spus: Eu zic să mă vizitezi ,am N poze pe această pagină. Omul se mai schimbă ❤️ Și să îți spun ceva sunt și bună de pl si cu servicii ca la carte …asa ca te aștept cu drag ❤️❤️ Ești drăguță și modestă, bună de plm, pe mine m-ai convins, te rog trimite-mi IBAN-ul, să-ți pun niste bani in cont. 2 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 12 Bună dimineața!!Treziti-va puturosilor și treceți la futut!!love you guys Disponibila pana la ora 16:30 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 12 Acum 19 ore, TRAKIA a spus: Ești drăguță și modestă, bună de plm, pe mine m-ai convins, te rog trimite-mi IBAN-ul, să-ți pun niste bani in cont. Știu ca sunt modesta :)) xxx Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 13 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 13 Bună dimineața! La birou!!xxx Link spre comentariu
Caluu Reputație: -21 Postat Iunie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13 Vă zic eu ca merită ,am fost la de prin 2021 se sălbatică în pat și face un oral bun rău ,nu ca o laud eu dar merită încercată dacă nu plecați satisfăcuți vă dau eu 150 fin 2 Link spre comentariu
TRAKIA Reputație: 43 Postat Iunie 13 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 13 La 10.06.2024 la 13:35, RaisaRay a spus: Omul se mai schimbă ❤️ Și să îți spun ceva sunt și bună de pl si cu servicii ca la carte …asa ca te aștept cu drag ❤️❤️ Da, ai dovedit prin prestație cele spuse, aștept și ceva nou! 1 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 14 Bună dimineața,dragilor ! La birou!Disponibila pana la ora16:30. O dimineața răcoroasă și numai buna de futut ×××× Kiss you guys Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 14 Ploaieeee....ce mai vreme de ....ziceți voi xxx 1 Link spre comentariu
scorp Reputație: 50 Postat Iunie 14 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 14 Numărat banii? 🤔😁 2 1 Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 14 Acum 6 ore, scorp a spus: Numărat banii? 🤔😁 Daaaaa dar și de .....?? Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 14 Bună seara ,futaciosi! xxxx Maine disponibila de la 8:00 Va pupacesc Link spre comentariu
RaisaRay Reputație: 32 Postat Iunie 15 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 15 Bună dimineața! La birou xxx Link spre comentariu
scorp Reputație: 50 Postat Iunie 15 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 15 Acum 13 ore, RaisaRay a spus: Daaaaa dar și de .....?? Și de ..... 🙂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum