bombomby Reputație: -4 Postat Ianuarie 17, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 17, 2021 Hello! M-am tot documentat, insa nimic concret sau toate fac pe sfantele. Vreun pont careva? 1
bombomby Reputație: -4 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 5, 2021 Up
bombomby Reputație: -4 Postat Mai 10, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 10, 2021 Chiar nimic in tot orasul?
thesebi Reputație: 340 Postat Mai 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2021 Salon Obsession, e pe nr.39 Decebal, chiar dupa benzinarie.
venom5 Reputație: 1659 Postat Mai 13, 2021 Postat Mai 13, 2021 Bella vita, lângă piata cetate. Finalizare, însă doar prin laba. Te mai lasă cate una sa o smeclesti pe țâțe sau pe corp, dar cam atat. Nu știu dacă pe Decebal se merge mai departe de atat
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 4, 2021 Am sunat-o pe Andreea ( are aici mai multe tipice deschise ) e vorba de aia frumoasa ce face/nu face masaj. Mi-a comunicat noile tarife 250 Ron cu finalizare orala...totuși prea mult. PS - eu o aștept până pune curu la bătaie :))
bombomby Reputație: -4 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 4, 2021 Acum 13 ore, chrisbbmike a spus: Am sunat-o pe Andreea ( are aici mai multe tipice deschise ) e vorba de aia frumoasa ce face/nu face masaj. Mi-a comunicat noile tarife 250 Ron cu finalizare orala...totuși prea mult. PS - eu o aștept până pune curu la bătaie :)) Care mai exact?
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 6, 2021 La 05.07.2021 la 2:38, bombomby a spus: Care mai exact? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/reala-100-poze-reale-needitate-masaj-erotic-si-unele-mici-fantezii/48fd7hh3d492787d211d6f4f16ef19e5.html Asta e anunțul de pe publi...o să caut și topicul/topicele ei să vezi...frumoasă dar se pare că, cam atât
claus266 Reputație: 1 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 7, 2021 A fost cineva? O descriere?
discret74 Reputație: 948 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 8, 2021 i-am deschis un topic acum mai bine de un an.... frumoasa!!!! hmmm, e tanara, e placuta, un corp frumos proportionat, muschii nu sunt tonifiati adica sport zero iar aceasta meserie o face pt ca nu ii placea deloc scoala deci culturo si inteligenta sub medie... acuma fiecare are standardele lui cuvantul frumoasa fiind mult prea general 1
claus266 Reputație: 1 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 8, 2021 Acum 6 ore, discret74 a spus: i-am deschis un topic acum mai bine de un an.... frumoasa!!!! hmmm, e tanara, e placuta, un corp frumos proportionat, muschii nu sunt tonifiati adica sport zero iar aceasta meserie o face pt ca nu ii placea deloc scoala deci culturo si inteligenta sub medie... acuma fiecare are standardele lui cuvantul frumoasa fiind mult prea general Ms de info. Descrierea actiunii? Merita vizita? :)) vad ca nu se hazardeaza lumea la comentarii pozitive 🤦♂️
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 8, 2021 Acum 2 ore, claus266 a spus: Ms de info. Descrierea actiunii? Merita vizita? :)) vad ca nu se hazardeaza lumea la comentarii pozitive 🤦♂️ Pentru că din păcate nu sunt comentarii pozitive...e frumoasă domnișoara, are un fund ( că am și întrebat-o dacă mă lasă să îl sodomizez puțin ) dat se pare că, cam atât...la capitolul servicii cică sta prost, masaj așa în Doru lelii, acuma face și oral protejat...250 Ron....multtttt cratere. Dacă totuși te încumeți și o vizitezi, împărtășește-ne și nouă experiența. 1
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 8, 2021 Unul din topice
claus266 Reputație: 1 Postat Iulie 9, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 9, 2021 Acum 17 ore, chrisbbmike a spus: Unul din topice Treaba nu ii serioasa. Bani aruncati. Dupa ce citesti commenturile … pff. La masaj erotic primesti acceasi treaba si alegi. Momentan recomand blonda de la tropical. Daca aveti si voi cv recomandari pt masaj + sex sau macar finalizare. PS blonda nu face sex.
discret74 Reputație: 948 Postat Iulie 9, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 9, 2021 o domnisoara care facea alergie la scoala s-a gandit ca e mult mai simplu sa faca bani asa, tinerica si dragutza fiind isi gaseste multi fraieri (printre care si eu) pentru 200 lei primesti o ungere cu ulei pe spate, nu cred ca stie ce inseamna cuvantul masaj, dupa care primesti o laba cu 2 degete incet si daca este in zile bune primesti si un zambet, acuma sunt unii care se termina in 30 sec si atunci atat le ajunge, dar la mine trebuie muncit serios. ca sa vrei mai mult decartezi (si aici vorbesc doar de implicare putin mai multa), vrei sa o atingi decartezi, vrei oral decartezi astronomic. Concluzia o trageti singuri 1 1
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Iulie 9, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 9, 2021 Am zis eu că la fătuca asta trebuie să ne strângem mai multi și să îi dăm un gang-bang 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum