Sari la conținut

Sex anal vs normal

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
1 oră în urmă, cincistele a spus:

Nu-mi place anal, votez pt normal... oricât ar spune unii altceva, pula-n pizdă e sexul normal.

Da, si dumniezo vede ca esti pe calea lui Abraham si o sa ajungi in asexuatul rai cretinopat 🤣😂😅

• Oras:Everest
Postat
Acum 3 minute, biliape a spus:

Da, si dumniezo vede ca esti pe calea lui Abraham si o sa ajungi in asexuatul rai cretinopat 🤣😂😅

Hehehe, ce te-ai supărat goguță ? Tre să mă aliniez și eu la trendul ăsta LGBT ? Mie îmi place în pizdă, și ăsta e normalul... că-ți place ție să te fuți în cur... treaba ta, dacă îți găsești parteneri cu același gusturi...da' normalu' e pula-n pizdă, oricât avânt v-ați lua voi ăștia de vă place-n cur.

• Minus 1
Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, biliape said:

Am futut in cur si bărbați si barbati si ma fut si eu.

Payment, ești bine bre?

Postat
Acum 1 oră, cincistele a spus:

Hehehe, ce te-ai supărat goguță ? Tre să mă aliniez și eu la trendul ăsta LGBT ? Mie îmi place în pizdă, și ăsta e normalul... că-ți place ție să te fuți în cur... treaba ta, dacă îți găsești parteneri cu același gusturi...da' normalu' e pula-n pizdă, oricât avânt v-ați lua voi ăștia de vă place-n cur.

Argument de imbecil: e normal ca imi place mie. Tie iti place ca asa ti s- a indicat. 

Normal e gangbang, de la 5 pularai pe 2 femei in sus. Si femei cu sani mari care se fut in gat si cur si adora sperma si barbatii dominatori, vanjosi, cu puli mari si le stimleaza prostatele cu limba😂😅😝

Postat
Acum 3 minute, biliape a spus:

Argument de imbecil: e normal ca imi place mie. Tie iti place ca asa ti s- a indicat. 

Normal e gangbang, de la 5 pularai pe 2 femei in sus. Si femei cu sani mari care se fut in gat si cur si adora sperma si barbatii dominatori, vanjosi, cu puli mari si le stimleaza prostatele cu limba😂😅😝

Nu știu goguță, ceartă-te cu tot siteul, "iesplică-le" la toate fetele, la toți recenzăii, la băgătorii de seamă, la ajutorii de băgători de seamă... că nu știu sensul abrevierii NP... să schimbe dreacu' în SV (sex vaginal)...ori sunt toți adepții lu' Abraham ? 🤣🤣🤣

Vrei să ne schimbăm noi toți doar pt că-ți place ție să te tragi pă cur ? Chiar că am fi imbecili în cazu' ăsta 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Si normal e sa le bagi limba in fund si sa le bumbacesti lindicul cu limba pe la spate, sa iti vina pizda pe fata si sa o presezi cu fruntea pe anus, sa dai vibratii din cap... Si sa ii pui limba lata pe rozeta si sa apesi pana se relaxeaza. Sa-i dai orgasm scarpinand-o-n pizda, unde se simt mai bine striatiile alea, si sa sara smecleul din ea ca sperma la barbati... Sa stai cu limba preș pe clitoris, nemiscata, dupa ce isi da drumul, si cand isi revine sa o iei la pula si sa o futi in cur cu ce s-a udat ea drept lubrifiant 😄, in toate pozitiile, pana incepe sa se prinda de rutina si da semne se plictiseste 😅

Postat
Acum 2 minute, biliape a spus:

Si normal e sa le bagi limba in fund si sa le bumbacesti lindicul cu limba pe la spate, sa iti vina pizda pe fata si sa o presezi cu fruntea pe anus, sa dai vibratii din cap... Si sa ii pui limba lata pe rozeta si sa apesi pana se relaxeaza. Sa-i dai orgasm scarpinand-o-n pizda, unde se simt mai bine striatiile alea, si sa sara smecleul din ea ca sperma la barbati... Sa stai cu limba preș pe clitoris, nemiscata, dupa ce isi da drumul, si cand isi revine sa o iei la pula si sa o futi in cur cu ce s-a udat ea drept lubrifiant 😄, in toate pozitiile, pana incepe sa se prinda de rutina si da semne se plictiseste 😅

Bă... recunosc, îmi place...mai puțin că n-o fut în cur, că mie îmi place să-mi bag pula în pizdă 😃

• Minus 1
Postat
Acum 1 minut, cincistele a spus:

Nu știu goguță, ceartă-te cu tot siteul, "iesplică-le" la toate fetele, la toți recenzăii, la băgătorii de seamă, la ajutorii de băgători de seamă... că nu știu sensul abrevierii NP... să schimbe dreacu' în SV (sex vaginal)...ori sunt toți adepții lu' Abraham ? 🤣🤣🤣

Vrei să ne schimbăm noi toți doar pt că-ți place ție să te tragi pă cur ? Chiar că am fi imbecili în cazu' ăsta 🤣🤣🤣

Nu, sunteti imbecili si atat iar femeile se calibreaza pe prostia voastra sa va faca de bani. Dobitocii sunt comozi. Plus ca fac recenzii de bine pentru nimic si le ajuta sa intepe si pe altii care mai aveau pretentii... Iar cei mai rasariti oricum prefera sa ignore problema si sa nu irite dobitocii ca nu mai au scapare oricum. Conformismul subuman nu ma caracterizeaza asa ca am punctat doar o idee, tu te incrancenezi sa pastrezi linia prostiei in mod evident. Pe mine ma distreaza doar... 

• Minus 1
Vizitator cocalar20
Postat
18 minutes ago, biliape said:

Aoleu, cineva sa ai eplike poponarului ka dk lui ai plake o pwla an kur nu m-a anvatat nimeni sa numi plaka e pur și simplu o repulsie naturală fata de pwla altora. Știu argumentația de unde stii ka nuti plake dk nu ai ankerkat? Plm știu ka numi plake niki sa bag mâna pe fok pa aragaz sau kurvele de 30 de ani plus nu ka ma anvatat kineva ci pt ka repulsie fizika.

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 3 ore, untipoarecare a spus:

Problema este ca e si lunga si groasa , este posibil sa fie cam puturoase tipele din ziua de astazi , acum 5-6 ani mai gaseam cate una sa fac un sex putin mai sportiv , mai incercam alte pozitii , ultimele 10 tipe la care am fost nu-mi aduc aminte sa fi facut un sex misto si am fost la tipe laudate si recenzate in care se povestea cate pozitii au schimbat si cat au futut , nu sunt disperat, cand ma duc mereu stau cate 1-2 ore si fac doar o finalizare cu preludiu cu stat de vorba , degeaba  , ma bucur doar de aspectul lor fizic si cam atat si sa zici ca ai mai inmuiat acolo in altceva diferit , mi s-a luat de atata misionar :)) analul cred ca e ca luminita de la capatul tunelui :)) un vis frumos, al drq cu cat e mai interzis cu atat iti doresti mai mult , poate prind odata pe vreuna care accepta pentru bani mai multi :)) 

Hai în Brașov la Sabrina, aia nu o sa te refuze, garantez... poți sa o futi în toate pozițiile, și anal și cum vrei tu... 😉

Postat
Acum 2 minute, cocalar20 a spus:

Aoleu, cineva sa ai eplike poponarului ka dk lui ai plake o pwla an kur nu m-a anvatat nimeni sa numi plaka e pur și simplu o repulsie naturală fata de pwla altora. Știu argumentația de unde stii ka nuti plake dk nu ai ankerkat? Plm știu ka numi plake niki sa bag mâna pe fok pa aragaz sau kurvele de 30 de ani plus nu ka ma anvatat kineva ci pt ka repulsie fizika.

Ce să-i faci bre ? Dacă-i place s-o ia la dos...l-o fi lăchit unu'  și i-a plăcut... și acu' extrapulează sentimentul... să fie sănătos și să zboare dîn țeapă în țeapă și să ne lase în ignoranța noastră 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator cocalar20
Postat
Just now, cincistele said:

Ce să-i faci bre ? Dacă-i place s-o ia la dos...l-o fi lăchit unu'  și i-a plăcut... și acu' extrapulează sentimentul... să fie sănătos și să zboare dîn țeapă în țeapă și să ne lase în ignoranța noastră 🤣🤣🤣

Eu n-am o problema ku faptul ka ai plake pwla in kur. Am prieteni kare se fut doar in kur ku bărbați. Am o problema ku imbekilitatea lui de a presupune ka dk mie numi plake pwla an kur e pt ka ma anvatat kareva.

Akuma nu zik nam akerkat niki sami bag un bat in oki darămite pwla an kur da sunt sigur ka numi plake.

Postat

V-a trecut vreodata prin cap ca te poti fute-n cur si cu altceva decat o pula? Poate sa te futa o tipa, cu pumnisorul ei mai mult sau mai putin delicat, de exemplu... Sau cu limba, sunt unele care o ditamai limba. Tot futai in cur, daca intra si intr-un mod sexual. Sa faca "valuri" cu limba, in fundul tau, ahhh, ce placere! Poti sa o futi intre sani in timpul asta, sau sa fie doua si una sa ti-o frece intre amigdale. 

• Confuz 1
  • Minus 1
Vizitator cocalar20
Postat
2 hours ago, biliape said:

V-a trecut vreodata prin cap ca te poti fute-n cur si cu altceva decat o pula? Poate sa te futa o tipa, cu pumnisorul ei mai mult sau mai putin delicat, de exemplu... Sau cu limba, sunt unele care o ditamai limba. Tot futai in cur, daca intra si intr-un mod sexual. Sa faca "valuri" cu limba, in fundul tau, ahhh, ce placere! Poti sa o futi intre sani in timpul asta, sau sa fie doua si una sa ti-o frece intre amigdale. 

Bah nu m-am gândit niciodată sa-mi bag ceva in cur cum nu m-am gândit sa-mi bag ceva in ochi. Dar spor la ce faci, pe mine nu ma convingi 😂😂😂

Vizitator lancelot
Postat
Acum 51 minute, cocalar20 a spus:

Bah nu m-am gândit niciodată sa-mi bag ceva in cur cum nu m-am gândit sa-mi bag ceva in ochi. Dar spor la ce faci, pe mine nu ma convingi 😂😂😂

🤣 Merge  o limbuta,  încearcă  nu ai ce pierde.  

Vizitator cocalar20
Postat
54 minutes ago, lancelot said:

🤣 Merge  o limbuta,  încearcă  nu ai ce pierde.  

Nu vreau sa fiu cârcotaș dar nu cred ca îmi va schimba viața intr-un mod pro FUND.

Vizitator fytgl1
Postat

P!zd@ ii sfanta cumetre 🧐 merge sa mai lucrezi si cate un dos...cand esti suficient de matur si treci pe diversificare 😂😂😂 dar doar ca tragator 😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...