barbat insurat Reputație: 32 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 30, 2013 PASARICA UMEDA OFER MOMENTE UNICE PRINTR-O COMPANIE INTIMA SEX ORAL NORMAL SI ANAL, MASAJ EROTIC DOMNILOR GENEROSI CER OFER SERIOZITATE SI DISCRETIE SI IGIENA. TEL: 0768717502 a fost cineva?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 30, 2013 Ai sa punem si niste poze. Am sunat-o eu si am ajuns pana in poarta ei ca sa zic asa. Dupa bld. Tomis intri pe Soveja si undeva pe la capatul strazii trebuie sa faci iar dreapta parca pe Constantin Brancusi (va ajuta ea de acolo). DIn pacate am primit un telefon destul de important si a trebuit sa renunt, i-am trimis un mesaj politicos si mi-am cerut scuze. Nu sunt foarte sigur dar se pare ca ar fi fata dupa topicul "Vrei sa ne jucam fierbinte??? 0768065016" deschis de mine, scriu asta pentru ca imi parea cunoscuta... aceiasi voce, raraita, aceleasi apelative... in fine. Ca pret mi-a zis 100 ron finalizarea sex total si 150 ora. ps: Sper sa ma insel si sa nu se confirme ca ar fii aceiasi fata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum