Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 2 minute, Maionezu a spus: 😂 proprietara se lauda cu creme-bonjour.. acuma ce-o scoate.. 😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
magic4 Reputație: -7 Postat Iulie 25, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 7 minute, Ankaswtwoman a spus: Eu zic sa închizi ușa după tine...că te ia curentul 😂😂😂 Sugatoare de pule. Tu si colegata/piretena ta aratati mai urate de cat un caltabos si aveti pretentii de dive. Jigniti pe toata lumea, toti suntem niste incapabili morti de foame si nu avem o chifla in stomac. Voi sunteti atat de capabile incat nu stiti altceva decat sa traiti din supt pula si aveti stomacul plin de sperma. Va duceti acasa postand in doamne si va pupati copiii,parintii cu gura plina de sloboz. Mars in plm de ,,doamna,, Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 3 minute, magic4 a spus: Sugatoare de pule. Tu si colegata/piretena ta aratati mai urate de cat un caltabos si aveti pretentii de dive. Jigniti pe toata lumea, toti suntem niste incapabili morti de foame si nu avem o chifla in stomac. Voi sunteti atat de capabile incat nu stiti altceva decat sa traiti din supt pula si aveti stomacul plin de sperma. Va duceti acasa postand in doamne si va pupati copiii,parintii cu gura plina de sloboz. Mars in plm de ,,doamna,, Mars la coteț Gogule, ce ai făcut ai rup lanțul? Te-ai simțit jignit că te-am pus sa închizi ușa după tine? Da, vorbesc de săracul ăla că nu are o chifla in stomac pentru că îl știu și îmi permit să fac asta. Daca nu cunoști situația, zic sa lași ciocul mic. App.....nu cred că ești în măsură să vorbești despre familia cuiva aici, nu cred că înțelegi, este un mediu online unde se vorbește strict despre curvari și ce mai vreți voi, bine cu cine va permite. Crezi că eu nu pot aduce jigniri familiei tale? E simplu crede-mă, doar că nu sunt atât de josnică cum sunteți multi care nu știți cum sa va mai etalați frustrările. Ești supărat așa rău că sug eu pula? Daca vrei o împărțim și îți trece de supărare 😂😂😂 1 Link spre comentariu
magic4 Reputație: -7 Postat Iulie 25, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 25, 2022 Chiar acum, Ankaswtwoman a spus: Mars la coteț Gogule, ce ai făcut ai rup lanțul? Te-ai simțit jignit că te-am pus sa închizi ușa după tine? Da, vorbesc de săracul ăla că nu are o chifla in stomac pentru că îl știu și îmi permit să fac asta. Daca nu cunoști situația, zic sa lași ciocul mic. App.....nu cred că ești în măsură să vorbești despre familia cuiva aici, nu cred că înțelegi, este un mediu online unde se vorbește strict despre curvari și ce mai vreți voi, bine cu cine va permite. Crezi că eu nu pot aduce jigniri familiei tale? E simplu crede-mă, doar că nu sunt atât de josnică cum sunteți multi care nu știți cum sa va mai etalați frustrările. Ești supărat așa rău că sug eu pula? Daca vrei o împărțim și îți trece de supărare 😂😂😂 Inchide gura ca miroase a pula Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Chiar acum, magic4 a spus: Inchide gura ca miroase a pula De la tine , până să apari pe aici mirosea a maioneza de la tovarășul tău. Eu zic sa lași forumul și să-ți faci o baie.... Link spre comentariu
magic4 Reputație: -7 Postat Iulie 25, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 2 minute, Ankaswtwoman a spus: De la tine , până să apari pe aici mirosea a maioneza de la tovarășul tău. Eu zic sa lași forumul și să-ți faci o baie.... Inchide gura ca miroase a pula. Scuze, la tine este defect profesional. Tu poti sta cu gura doar cascata Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 2 minute, magic4 a spus: Inchide gura ca miroase a pula. Scuze, la tine este defect profesional. Tu poti sta cu gura doar cascata 😂😂😂😂😂😂 Bravo mie, având în vedere că nu sug orice p..a, pițigoiul asta își bagă unghia in gât 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 👅👅👅👅 3 Link spre comentariu
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Iulie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2022 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ce facusi bre???? Am lipsit un pic si te iei de gâlci cu toți baietii???? 1 Link spre comentariu
magic4 Reputație: -7 Postat Iulie 25, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 2 minute, Ankaswtwoman a spus: 😂😂😂😂😂😂 Bravo mie, având în vedere că nu sug orice p..a, pițigoiul asta își bagă unghia in gât 😂😂😂😂😂 Bravo tie?! Sugi orice pula, sugui pula oricui plateste. In societate la fel te lauzi? Spui ,,bravo mie ca sug pula?,, Cand iesi la un eveniment cu cei cunoscuti, prieteni de familie ce subiecte esti capabila sa dezbati? Imi este greu sa cred ca discuti/te lauzi cat de bine crezi tu ca sugi pula, incercand sa ii convingi ca tu nu sugi orice pula. Tu sugi doar pule alese🤣 Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Chiar acum, magic4 a spus: Bravo tie?! Sugi orice pula, sugui pula oricui plateste. In societate la fel te lauzi? Spui ,,bravo mie ca sug pula?,, Cand iesi la un eveniment cu cei cunoscuti, prieteni de familie ce subiecte esti capabila sa dezbati? Imi este greu sa cred ca discuti/te lauzi cat de bine crezi tu ca sugi pula, incercand sa ii convingi ca tu nu sugi orice pula. Tu sugi doar pule alese🤣 Chiar nu înțeleg de ce ești tu așa de supărat că sug eu p..a 😋😋😋 Ce, a rămas cineva fără sugătoare și crezi că le-am luat eu pe toate? 😂😂😂 Acum 5 minute, bikerboy777 a spus: 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ce facusi bre???? Am lipsit un pic si te iei de gâlci cu toți baietii???? 😂😂😂😂😂😂😂😂 Sau supărat băieții ăștia pe mine că sug p..a și ale lor nu mai au 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Iulie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2022 Dar te tii la colț.... Nici de-a dreaqu nu te lasi...Tare-n gură...😅😅😅😅 1 Link spre comentariu
magic4 Reputație: -7 Postat Iulie 25, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 6 minute, Ankaswtwoman a spus: Chiar nu înțeleg de ce ești tu așa de supărat că sug eu p..a 😋😋😋 Ce, a rămas cineva fără sugătoare și crezi că le-am luat eu pe toate? 😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂 Sau supărat băieții ăștia pe mine că sug p..a și ale lor nu mai au 😂😂😂😂😂 Iti dai seama. Este coada, lista de asteptare la voi doua. Toti barbatii vor sa dea la muie doar la femei grase, pline de celulita si ne atarctive. Spor Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Chiar acum, bikerboy777 a spus: Dar te tii la colț.... Nici de-a dreaqu nu te lasi...Tare-n gură...😅😅😅😅 😂😂😂😂😂😂 😋😋😋😋😋😋😋😋 Sunt chiar finuta 😉😉😉 Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 2 minute, magic4 a spus: Iti dai seama. Este coada, lista de asteptare la voi doua. Toti barbatii vor sa dea la muie doar la femei grase, pline de celulita si ne atarctive. Spor Din cate observi, sunt doar eu aici....de ce vorbești la plural? Sa nu-mi spui că te uiți...... cruciș și vezi dublu 😂😂😂😂 Vorbește mi mie, suntem noi doi, facem abstracție de restul, la ultima ta vizita eram așa de grasa? Îmi spuneai câți place, nu te mai scoteam cu botul din p...a mea, acum ce faci? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Iulie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2022 Geto, recunosc! Ma dau batut: vin sa iti dau o muie.... 1 Link spre comentariu
magic4 Reputație: -7 Postat Iulie 25, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 1 minut, Ankaswtwoman a spus: Din cate observi, sunt doar eu aici....de ce vorbești la plural? Sa nu-mi spui că te uiți...... cruciș și vezi dublu 😂😂😂😂 Vorbește mi mie, suntem noi doi, facem abstracție de restul, la ultima ta vizita eram așa de grasa? Îmi spuneai câți place, nu te mai scoteam cu botul din p...a mea, acum ce faci? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Cat esti de proasta. Daca tu si piggy ati ramane singurele ,,femei,, as renunta la futut. Nu-mi plac grasele ce se revarsa cand merg pana la pat. Sincer nu ma excita o femeie plina de celulita. Te repeti si te ineci in prostie Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 1 minut, bikerboy777 a spus: Geto, recunosc! Ma dau batut: vin sa iti dau o muie.... Schimb pe schimb, tu iei primul și dacă sunt și rezultate vedem 😂😂😂😂😂😂😂 Sa înțeleg că suferi după Geta...că tot mi-o pomenești. Daca te excita așa mult Geta să-mi spui, poate mă deghizez in Geta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 1 minut, magic4 a spus: Cat esti de proasta. Daca tu si piggy ati ramane singurele ,,femei,, as renunta la futut. Nu-mi plac grasele ce se revarsa cand merg pana la pat. Sincer nu ma excita o femeie plina de celulita. Te repeti si te ineci in prostie 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ești singurul care te repeți, credeam că ești mai deștept....hai pas 🧠🧠🧠 duci lipsă. Link spre comentariu
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Iulie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2022 1. Nu te mai ofusca atata ca iei muie. Aia e ... 2. Nu e nevoie sa te deghizezi, esti deja ursoaica. Dar n-are nimic. Eu unul imi asum. AM ZIS ! 1 Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 6 minute, bikerboy777 a spus: 1. Nu te mai ofusca atata ca iei muie. Aia e ... 2. Nu e nevoie sa te deghizezi, esti deja ursoaica. Dar n-are nimic. Eu unul imi asum. AM ZIS ! Hai sa facem altfel, eu oricum nu sug ori-ce p..a, dacă eu sunt ursoaică nu-ți pierde nici timpul cu atât mai mult banii cu una ca mine, vezi că băieții care fac circ pe aici, sunt circari vechi și îți pot da una din sirenele lor, că asta e problema...eu sug tot și ele doar bălesc, ajutale tu sa le mai facă și lor ceva bănuți 😉😉 Baftă și spor 😂😂😂 Link spre comentariu
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Iulie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2022 Eh...nu e chiar orice pula, dar nu are rost sa dezvoltam. Iar de bani....sa fim sanatosi....Dumnezeu e mare. Si sa ne dea si de-ale lor, ce? Tu esti singura curva? Vrem diversitate, ca asa e un curvar serios..😅 Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 1 minut, bikerboy777 a spus: Eh...nu e chiar orice pula, dar nu are rost sa dezvoltam. Iar de bani....sa fim sanatosi....Dumnezeu e mare. Si sa ne dea si de-ale lor, ce? Tu esti singura curva? Vrem diversitate, ca asa e un curvar serios..😅 Nu am afirmat niciodată că sunt singura curva și nici despre banii tai nu vorbeam și da, am spus mereu că este destul de mare și diversificata piata curvelor, nu vad de ce trebuie să intri unde nu îți place sau sa vorbești despre ce nu cunoști, nu îți place ce vezi...dai pagina și cauți altcv, simplu. Despre p..a ta nici nu mă interesează să dezvolt ceva, mai ales că nu e orice...este ceva....îți dai seama, dacă tu spui...🤭🤭🤭🤭 Link spre comentariu
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Iulie 25, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2022 Stii care e treaba? Personal, nu am nimic cu tine si chiar am sa închei aici. Dar....pune poze reale. Spui ca esti tare si asumata, dar de fapt nu iti place cand spun ca iei ,,muie,,. La fel si cu pozele. Nu sunt grasa....dar nu pun poze reale ....Ce daca ai celulita? Unii vor sa futa grase.. dar tu incerci sa ne prostesti cu niste poze din primul razboi mondial...Urât zic eu...Apoi, te dai elevata, dar nu cunosti reguli de gramatica elementare. Iar apoi tot tu...nu sug orice pula...ca na, tu esti sus undeva. Doar o parere....mai lasa figurile si vei avea mai mult de castigat. Nu ma refer la bani. Ci la tine, ca om. Buna seara ! 1 Link spre comentariu
Ankaswtwoman Reputație: 1082 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 3 minute, bikerboy777 a spus: Stii care e treaba? Personal, nu am nimic cu tine si chiar am sa închei aici. Dar....pune poze reale. Spui ca esti tare si asumata, dar de fapt nu iti place cand spun ca iei ,,muie,,. La fel si cu pozele. Nu sunt grasa....dar nu pun poze reale ....Ce daca ai celulita? Unii vor sa futa grase.. dar tu incerci sa ne prostesti cu niste poze din primul razboi mondial...Urât zic eu...Apoi, te dai elevata, dar nu cunosti reguli de gramatica elementare. Iar apoi tot tu...nu sug orice pula...ca na, tu esti sus undeva. Doar o parere....mai lasa figurile si vei avea mai mult de castigat. Nu ma refer la bani. Ci la tine, ca om. Buna seara ! Seară bună și ție! Atunci când vorbim despre ce nu cunoaștem, ne deranjează tot.... App... Dacă ești așa deștept, ai fi făcut diferența între figuriiiiii și arogantă..... Te-am pupat din mers....🤦🤦🤦 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum