donhuan88 Reputație: 12 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 12, 2021 La 31.10.2021 la 14:11, Roxy_deva a spus: Hmmmmmmmm ce bună est 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥲😋😋😍😍😍😋
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 13, 2021 La 11.11.2021 la 17:34, rechinii77 a spus: Suparat😁 Diseara nu este asia😅da ii bine ca ii meciu💪 Hai Romania😎 Te pwp Roxi Si eu te pup dulce
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 22 ore, donhuan88 a spus: Hmmmmmmmm ce bună est 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥲😋😋😍😍😍😋 Multumesc poate si tu esti bun 😁😋😘😘 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 15, 2021 Neata buna🤗😘😋 3 3
Vizitator boy boy23 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2021 Postat Noiembrie 15, 2021 Acum 5 minute, Roxy_deva a spus: Neata buna🤗😘😋 Inimioara aia nu bine poziționat 😍😘ar fii mai faina poză fără 😘😍😍😘 oricum ești bună Roxy că de fiecare data am plecat satisfăcut de la tine 😍😘😘 te pup dulce
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 15, 2021 1 oră în urmă, boy boy23 a spus: Inimioara aia nu bine poziționat 😍😘ar fii mai faina poză fără 😘😍😍😘 oricum ești bună Roxy că de fiecare data am plecat satisfăcut de la tine 😍😘😘 te pup dulce Ms mult dragule ma bucura ca te-ai simtit bine impreuna cu mine ,si eu la fel😘💋
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Noiembrie 15, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Noiembrie 15, 2021 Roxy dear, Daca tot ti-am deschis topicul parca te-as iubi si eu.😋 Pe tel am vorbit, dar n-am reusit sa stabilim o intalnire. Seara pana la ce ora ai program? Si in ce zona e locatia? 1
rbk boss Reputație: 7 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 16, 2021 Tepara !!! Poze false! Servici zero de evitat . Chiar e neserioasă și mincinoasă .revin cu recenzie 1
Danidor Reputație: 318 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 7 ore, rbk boss a spus: Tepara !!! Poze false! Servici zero de evitat . Chiar e neserioasă și mincinoasă .revin cu recenzie
Danidor Reputație: 318 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 4 minute, Danidor a spus: 🤔😲😩pe bune?!?...nu ai tras-o tu în țeapă,te-a tras ...ea?!...să ascultam și părerea fetei;Roxy ai cuvântul...care e varianta ta...?!? Dar,sa ne spui cu toată sinceritatea...așteptăm...!?
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Noiembrie 16, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Noiembrie 16, 2021 7 hours ago, rbk boss said: Tepara !!! Poze false! Servici zero de evitat . Chiar e neserioasă și mincinoasă .revin cu recenzie Pai vino cu recenzia... 1
Vizitator boy boy23 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2021 Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 16 ore, rbk boss a spus: Tepara !!! Poze false! Servici zero de evitat . Chiar e neserioasă și mincinoasă .revin cu recenzie Și eu sunt curios de recenzia ...eu am ajuns la domnișoara respectiva de 2 ori și de fiecare data am plecat mulțumit și satisfăcut ...deci să fiu sincer nu are servici WOW...Dar e ok ...fața e prietenoasa ..stai la masa cu ea la o țigară ,nu te grăbește ,e vorbăreață ...deci chiar oke... într-o adevăr are nici probleme cu programările că și eu am fost anulat prima data dar i-am mai dat o șansă și a fost ok...și după aprox 2 săptămâni am revizorat o și totul a decurs bine ...și pozele sunt reale ..încă chiar din locație unde sta acuma...recunosc patul 😁😁. Deci nu prea înțeleg când vin alții cu niste recenzii de astea că e tepara că pozele sunt false și din astea ..aștept și eu recenzia colegului să vedem ce a pățit cu domnișoara...
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Noiembrie 17, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Noiembrie 17, 2021 Peste, client frustrat... Cred ca e bossul lu Rebeka după nume 🤣🤣🤣 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2021 Postat Noiembrie 17, 2021 Am fost la Roxi de câteva ori, fata este foarte ok și ca servicii și ca aspect pozele sunt reale ... de fiecare data am plecat mulțumit.. 😁😁😁
ttm Reputație: 2541 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 17, 2021 inafara faptului ca ajungi la scara si nu iti mai raspunde nu prea ai ce sa ii bagi de vina ... serviciile sunt chiar oke! 1 2
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 19 ore, rbk boss a spus: Tepara !!! Poze false! Servici zero de evitat . Chiar e neserioasă și mincinoasă .revin cu recenzie Chear te rog sa ne intalnim la locatia mea sa vedem daca am poze false ca sa pot sa iti demonstrez dragule ca eu nu lucrez cu poze false ce sunt pozele mele reale doar numi arat fata dar pot sa iti dovedesc pozele cu fata mea te pup astept sms sau sa suni sa clarificam mai bine ca te inseli tu pe tine pupici 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 12 ore, Danidor a spus: 🤔😲😩pe bune?!?...nu ai tras-o tu în țeapă,te-a tras ...ea?!...să ascultam și părerea fetei;Roxy ai cuvântul...care e varianta ta...?!? Dar,sa ne spui cu toată sinceritatea...așteptăm...!? Deci eu am clienti care vin la mine de 2 ani si ma stiu si sunt foarte deschisa eu nu cred ca sunt genul de fata sa dau tepe in careva zi mi sa facut rau si neaparat am fost dusa la urgenta cu ambulata fiind ca chear mia fost rau nst ce am baut la o cafenea cu o persoana tot unai ca am rezolvat dupa cand mia fost mai bine am vb cu fiecare client pe care la-am avut programat si cu unii am vb si pe camera cei care ma cunosteau de un timp asta e tot poate atunci a fi sunat si nu iam dat raspus sau nst sa dezvolte el mai bn ca tre sa aibe un motiv
Vizitator boy boy23 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2021 Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 3 minute, Roxy_deva a spus: Deci eu am clienti care vin la mine de 2 ani si ma stiu si sunt foarte deschisa eu nu cred ca sunt genul de fata sa dau tepe in careva zi mi sa facut rau si neaparat am fost dusa la urgenta cu ambulata fiind ca chear mia fost rau nst ce am baut la o cafenea cu o persoana tot unai ca am rezolvat dupa cand mia fost mai bine am vb cu fiecare client pe care la-am avut programat si cu unii am vb si pe camera cei care ma cunosteau de un timp asta e tot poate atunci a fi sunat si nu iam dat raspus sau nst sa dezvolte el mai bn ca tre sa aibe un motiv Nu te lua după nimeni Roxy...noi care am mai fost la tine stiim foarte bine valoarea ta...și ne bucuram de fiecare moment trăit împreună cu tine ...sper că ești mai bine și îți doresc succes ...te pup 😘
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 3 ore, boy boy23 a spus: Și eu sunt curios de recenzia ...eu am ajuns la domnișoara respectiva de 2 ori și de fiecare data am plecat mulțumit și satisfăcut ...deci să fiu sincer nu are servici WOW...Dar e ok ...fața e prietenoasa ..stai la masa cu ea la o țigară ,nu te grăbește ,e vorbăreață ...deci chiar oke... într-o adevăr are nici probleme cu programările că și eu am fost anulat prima data dar i-am mai dat o șansă și a fost ok...și după aprox 2 săptămâni am revizorat o și totul a decurs bine ...și pozele sunt reale ..încă chiar din locație unde sta acuma...recunosc patul 😁😁. Deci nu prea înțeleg când vin alții cu niste recenzii de astea că e tepara că pozele sunt false și din astea ..aștept și eu recenzia colegului să vedem ce a pățit cu domnișoara... Multumesc pentru recenzie si da pozele sunt reale, asta cu patul da e adevarat🤣 chear ai vazut bine nst cati au vazut realitatea si te mai astept cu drag cand mai doresti🥰💋😘😘 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 2 ore, dutton a spus: Am fost la Roxi de câteva ori, fata este foarte ok și ca servicii și ca aspect pozele sunt reale ... de fiecare data am plecat mulțumit.. 😁😁😁 Ma bucur si mi-a parut bine si te mai astept cu mare drag dragule💋💋💋
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Noiembrie 17, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Noiembrie 17, 2021 16 minutes ago, Roxy_deva said: Chear te rog sa ne intalnim la locatia mea sa vedem daca am poze false ca sa pot sa iti demonstrez dragule ca eu nu lucrez cu poze false ce sunt pozele mele reale doar numi arat fata dar pot sa iti dovedesc pozele cu fata mea te pup astept sms sau sa suni sa clarificam mai bine ca te inseli tu pe tine pupici Plm... Bine ca-l inviti pe pestele lu' RBK si eu cand iti scriu ca vreau sa vin la tine seara sa-ti scriu poezii, sa te fut duios, etc tu imi raspunzi: "Hai maine dimineata". Jmechera cu spume...🤣🤣🤣 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 7 minute, boy boy23 a spus: Nu te lua după nimeni Roxy...noi care am mai fost la tine stiim foarte bine valoarea ta...și ne bucuram de fiecare moment trăit împreună cu tine ...sper că ești mai bine și îți doresc succes ...te pup 😘 Ms mult da sunt mai bine ,au spus doctori ca mia fost bagat in pahar cv halucinat sau ce nst fiind ca omul respectiv cand mia adus comanda ce am comandat impreuna nu am vazut ca umbla la pahar si eu nu am putut sa raman la cafenea fiind ca nu am vacin si am plecat sa stam pe o banca ...imifine complicat si invatatura de minte sa merg eu sa imi iau ce imi trebuie sa nu mai las pe altu daca ies in oras cu un om pe care l-am vazut abia de 2 sau 3 ori....asta e 1 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 2 minute, x the impaler a spus: Plm... Bine ca-l inviti pe pestele lu' RBK si eu cand iti scriu ca vreau sa vin la tine seara sa-ti scriu poezii, sa te fut duios, etc tu imi raspunzi: "Hai maine dimineata". Jmechera cu spume...🤣🤣🤣 Haii ca mai dat pe spate🤣🤣 esti tare dragut, ii chestia ca pe la 8 seara 8 jumate nu mai lucrez iau si eu pauza ca de dim imi ajunge nu?🤣💋😘😘😘 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3885 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 13 minute, x the impaler a spus: Plm... Bine ca-l inviti pe pestele lu' RBK si eu cand iti scriu ca vreau sa vin la tine seara sa-ti scriu poezii, sa te fut duios, etc tu imi raspunzi: "Hai maine dimineata". Jmechera cu spume...🤣🤣🤣 Bună Maestre! Du-te că merită. Așa cum ne place nouă, așa îi place și ei. Lung, profund. Știe fata ce este plăcerea. Deci, zic să nu stai pe gânduri. Eu nu am fost ținut pe stradă, a respectat programarea. Mi-a fost pe plac și ce este cel mai important s-a implicat fără rețineri. Lasă-te pe mâna ei să ai ce povesti la bătrânețe! 🤣🤣🤣 1 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 3 ore, ursuletulpanda a spus: Bună Maestre! Du-te că merită. Așa cum ne place nouă, așa îi place și ei. Lung, profund. Știe fata ce este plăcerea. Deci, zic să nu stai pe gânduri. Eu nu am fost ținut pe stradă, a respectat programarea. Mi-a fost pe plac și ce este cel mai important s-a implicat fără rețineri. Lasă-te pe mâna ei să ai ce povesti la bătrânețe! 🤣🤣🤣 Ai spus dreptate ca imi place 🤗😜dar depinde si de felu omului (intelegere,comunicare)😘💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum