rechinii77 Reputație: 50211 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 28, 2021 Chiar acum, Roxy_deva a spus: Nahh atunci e bun🤗🤣🤣 si pan la urma cum sunt?😜😘 Inca nu se stie😅deocamdata ii un mister🤣 Vedem pe viitor🤗😜😜 3
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 12 minute, rechinii77 a spus: Inca nu se stie😅deocamdata ii un mister🤣 Vedem pe viitor🤗😜😜 Pretentiosule....acum faci și nazuri...la clatite?! 😂Sau ai schimbat "meniul", o dai pe "savarine" 😀 😀 😀
rechinii77 Reputație: 50211 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 40 minute, scorpion1970 a spus: Pretentiosule....acum faci și nazuri...la clatite?! 😂Sau ai schimbat "meniul", o dai pe "savarine" 😀 😀 😀 Nu nu frate,nici vorba😁deocamdata raman la clatite😅mai tarziu o sa trec la savarine...dupa ce o sa vad cum sta treaba cu clatitele astea!!daca is flambate sau arse😅🤣 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 4 minute, rechinii77 a spus: Nu nu frate,nici vorba😁deocamdata raman la clatite😅mai tarziu o sa trec la savarine...dupa ce o sa vad cum sta treaba cu clatitele astea!!daca is flambate sau arse😅🤣 iertare roxy.. dar tu ai mai vazut rechin sa consume gluten? 😅.. atata pofta mi-a facut de clatite ca am si uitat pe ce forum ma aflu..rechine.. 'mamaia' (vad ca are parul alb..pardon blond-polar..🤪)raportat la varsta, cred ca stie sa framante bine aluatu..dar nimeni nu deschide gurita sa zica o vorba.. despre ce s-a inceput pe topicul lu mickey. . pe mine m-o fermecat babusca .. deja de 2 zile am fantezii cu astea cu par alb.. numa dupa babe mi-s ochii..🤪🌮(n-am gasit clatita.. e buna si shaorma 🤭) roxy!.. nu-mi plac pozele tale..😋.. ca sunt postate pe orasul gresit.. uuuufff. toate incurcati sm cu oradea..😁🙈😝
rechinii77 Reputație: 50211 Postat Noiembrie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 26 minute, _sahy_ a spus: iertare roxy.. dar tu ai mai vazut rechin sa consume gluten? 😅.. atata pofta mi-a facut de clatite ca am si uitat pe ce forum ma aflu..rechine.. 'mamaia' (vad ca are parul alb..pardon blond-polar..🤪)raportat la varsta, cred ca stie sa framante bine aluatu..dar nimeni nu deschide gurita sa zica o vorba.. despre ce s-a inceput pe topicul lu mickey. . pe mine m-o fermecat babusca .. deja de 2 zile am fantezii cu astea cu par alb.. numa dupa babe mi-s ochii..🤪🌮(n-am gasit clatita.. e buna si shaorma 🤭) roxy!.. nu-mi plac pozele tale..😋.. ca sunt postate pe orasul gresit.. uuuufff. toate incurcati sm cu oradea..😁🙈😝 Frate Sahy😁cand ii vorba de mandre la mijloc🦈 consuma orice😅esti pe forumul care trebuie stai flex😎clatitele astea is mai speciale💣💣💣 O sa vedem la final cum o sa iesim cu clatitele astea🤣🤣🤣 Atata tam tam nici stan(luis)nu a facut cu micii lui🤣🤣🤣🤣 5 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Noiembrie 28, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2021 Ba deja sunt nervos 😫 Faceți-mi careva o programare la 🐿️ asta ca numa nu-mi răspunde... Îți fac io clătite 🦈🦈🦈 dacă ma rezolvi 😆 S-ar putea sa crezi ca-s pancove dar promit sa nu-ți fac "american pie" 🤣🤣🤣 1
rechinii77 Reputație: 50211 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 8 ore, x the impaler a spus: Ba deja sunt nervos 😫 Faceți-mi careva o programare la 🐿️ asta ca numa nu-mi răspunde... Îți fac io clătite 🦈🦈🦈 dacă ma rezolvi 😆 S-ar putea sa crezi ca-s pancove dar promit sa nu-ți fac "american pie" 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣mersi frate Impaler,esti un mare domn😅 Ce te face sa crezi ca mie imi raspunde la telefon😅 Singura optiune ii sa scrii in pm😁iar daca vrei sa mergi incognito da niste rugaciuni ca o sa iti raspunda la tel intr.un final😁🤣 5 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Noiembrie 29, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Noiembrie 29, 2021 34 minutes ago, rechinii77 said: 🤣🤣🤣🤣mersi frate Impaler,esti un mare domn😅 Ce te face sa crezi ca mie imi raspunde la telefon😅 Singura optiune ii sa scrii in pm😁iar daca vrei sa mergi incognito da niste rugaciuni ca o sa iti raspunda la tel intr.un final😁🤣 Vroiam sa ma duc in locul tau sa vad cat de respectuos se fute cu "Cel mai popular membru al anului 2021"... 🤣 Si plm, daca gresesc gaura sa se sacrifice pt forum, sa nu-mi sara ca dopu de sampanie 🤣🤣🤣 Dar se stie ca eu nu gresesc niciodata cand operez din astea slabute si prietenoase ca mi-s dragi 🥰😜 1
rechinii77 Reputație: 50211 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 7 ore, x the impaler a spus: Vroiam sa ma duc in locul tau sa vad cat de respectuos se fute cu "Cel mai popular membru al anului 2021"... 🤣 Si plm, daca gresesc gaura sa se sacrifice pt forum, sa nu-mi sara ca dopu de sampanie 🤣🤣🤣 Dar se stie ca eu nu gresesc niciodata cand operez din astea slabute si prietenoase ca mi-s dragi 🥰😜 🤣🤣esti tare Impaler😋ce sa zic frate..dute😅 Inca nu is...mai este inca o luna pana se termina votarea😁😅si asa nu is eu vezi doamne nu stiu cine😅nu am facut eu clatite🤣🤣is un simplu confrate de aici😁 Nici nu se pune problema ca tu sa da i gres😁asa cv nu are cum sa se intample.. Asa ca imi doresc ca astrele sa se alinieze ca tu si Roxy sa da.ti foc la tot etajul cand operezi 💣💣💣💣🙈🙊😉 5 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 1, 2021 Heii am revenit 😍🥰😘💋 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Decembrie 1, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Decembrie 1, 2021 De unde? 🙄 N-ai zis ca pleci undeva... 😀 Mie oricum nu-mi răspunzi... 🤔 2
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Decembrie 1, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Decembrie 1, 2021 Dacă tot ai revenit te scot la o tradițională de ziua României? 🙄 Numa sa nu vrei sa introduci de mâine anal în meniu... 😜 1
Robert700 Reputație: 6 Postat Decembrie 1, 2021 Postat Decembrie 1, 2021 1 hour ago, x the impaler said: De unde? 🙄 N-ai zis ca pleci undeva... 😀 Mie oricum nu-mi răspunzi... 🤔 Nu raspunde.. pe whatsapp da “seen” si ceau.. 😂 nu vrea bani fata.. csf? n-ai csf… 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 2, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 2, 2021 Acum 14 ore, x the impaler a spus: De unde? 🙄 N-ai zis ca pleci undeva... 😀 Mie oricum nu-mi răspunzi... 🤔 Am uitat sa scriu aici dar cei care ma-au sunat stie..de acasa, ia sa veaz ca raspund😘🤣🤣 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 2, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 2, 2021 Acum 14 ore, x the impaler a spus: Dacă tot ai revenit te scot la o tradițională de ziua României? 🙄 Numa sa nu vrei sa introduci de mâine anal în meniu... 😜 Stai flex ca nu ajung pana unde ar vrea alti 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Decembrie 3, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Decembrie 3, 2021 On 12/2/2021 at 11:59 AM, Roxy_deva said: Stai flex ca nu ajung pana unde ar vrea alti Daca ajungi sa iei bricheta de pe frigider eu sunt multumit... 🥰😂 2
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 5, 2021 La 03.12.2021 la 17:43, x the impaler a spus: Daca ajungi sa iei bricheta de pe frigider eu sunt multumit... 🥰😂 Nu sunt atat de micuta sa bu ajung si nici bleaga te pup cu drag🥰🤣😅😘😘 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Decembrie 5, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Decembrie 5, 2021 Just now, Roxy_deva said: Nu sunt atat de micuta sa bu ajung si nici bleaga te pup cu drag🥰🤣😅😘😘 Bleaga cred ca ești... 🥰😘De fiecare data când te sun nu ajungi la telefon... 😫🤣🤣🤣 Nu-l mai pune pe frigider! 😜 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 6, 2021 Daca tot stii sigur ca-l pun pe frigider o sa incerc sa o pun in alta parte mai sus🤣🤣🤣🤣😘 🥰 o sa incerc sa raspund 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 7, 2021 1
matxxx Reputație: 1392 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 7, 2021 Acum 30 minute, Roxy_deva a spus: Ma lași fără cuvinte 😁😘 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 8, 2021 La 07.12.2021 la 14:20, matxxx a spus: Ma lași fără cuvinte 😁😘 Da din gress🤣🤣🤣 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 8, 2021 Astazi nu lucrez fiind ca ma aflu la deplasare si nu pot raspunde va pup pe maine de la 10😘🥰💋💋 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Postat Decembrie 8, 2021 24 minutes ago, Roxy_deva said: Astazi nu lucrez fiind ca ma aflu la deplasare si nu pot raspunde va pup pe maine de la 10😘🥰💋💋 Asa de cultura generala, zi-ne si noua: Cat costa o zi de deplasare? E pe ora, pe kilometru sau se negociaza? 😍 1 1
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Postat Decembrie 9, 2021 Poi la deplasare la hotel sau pensiune Este 450 ora te pup 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum