dorinel18' Reputație: 1244 Postat Decembrie 1, 2013 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Decembrie 1, 2013 Anunturi: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5658323sihttp://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5628107 Masaj erotic intr-o locatie de lux foarte discretaMasaj relaxare, Masaj senzual, Body Masaj, Masaj la cuplu, Deplasari la hotel. Contact: 0749879164 sau 0747659653 sau 0755162392-------------------------------------- noul salon de lux te asteaptaCele mai rafinate, fete te asteapta intr-o locatie noua de lux si discret, sa iti satisfaca si cele mai ascunse frantezii ......... Contact: 0757156839 sau 0757156842 sau 0784732811------------------------------- Poze:http://images7.piata-az.ro/resized/534692/760_567_fit.jpghttp://images7.piata-az.ro/resized/561925/760_567_fit.jpghttp://images9.piata-az.ro/resized/561926/760_567_fit.jpghttp://images4.piata-az.ro/resized/561927/760_567_fit.jpghttp://images5.piata-az.ro/resized/561928/760_567_fit.jpghttp://images9.piata-az.ro/resized/561929/760_567_fit.jpghttp://images1.piata-az.ro/resized/561930/760_567_fit.jpghttp://images7.piata-az.ro/resized/561931/760_567_fit.jpghttp://images5.piata-az.ro/resized/561933/760_567_fit.jpg 1
MARCEL VADAN Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:CJ Oras:CJ Postat Decembrie 1, 2013 Iti multumesc din suflet dorinel 18 pentru aceste poze frumoase pe care le prezinti, mi-am clatit bine ochii. Frumoase printese si foarte sexy,Deja ma bate gadul se la fac o vizita in viitorul apropiat. Minunat!
kevin33 Reputație: 394 Postat Decembrie 10, 2013 Postat Decembrie 10, 2013 Se spune ca intamplarea joaca un rol important in viata omului. Uneori , tind sa cred , ca acest lucru e adevarat.Imi propusesem de ceva vreme , sa ajung la unul din saloanele mult dezbatute aici. De ce ? Pentru ca pur si simplu imi doream sa cunosc si in acelasi timp , sa ma bucur de serviciile unei anulite maseuze.Din pacate , socoteala de acasa , nu se potriveste cu cea din targ. Aflat intr-o delegatie ,in capiatala , mi-am propus ca la intoarcere sa raman in Cluj si sa fac o vizita la salonul vizat de mine. Ajuns destul de tarziu , in oras , am constatat ca maseuza la care doream sa ajung , nu mai era la salon. Ma cazez , deschid laptop-ul , si fac o vizita rapida pe forum ( pe acest forum). Aleg doua saloane recent aparute pe piata... La primul la care am sunat , mi-a raspuns o tipa destul de plictisita , in a da informatii , dar pe de alta parte , destul de insistenta de-a o vizita...Am spus "pas" si am sunat la cel de-al doilea ( Trilogy ). Vocea de la telefon ,m-a convins sa fac o vizita acestui salon.Locatia , e undeva in zona Calea Turzii , la o vila cocheta , ferita de ochii curiosilor. Ajuns acolo , am fost intampinat de doua d-soare : Diana si Anda. Ambele cu varsta pana in 21 de ani , undeva la 1,60 - 1,70 inaltime , cu aspect fizic dragut , ingrijite si foarte amabile.Am fost poftit , in living , invitat cu ceva de baut ( se poate si bauturi alcolice si nonalcolice ) , dar pentru ca ma aflam la un salon de masaj si nu la un bar , am optat pt un cola. Mi-am aprins o tigara si am inceput sa stau la taclale cu fetele. Mi-a placut ca nu am fost , repezit ( ca la alte saloane ) ......fortat fiind sa alegi cat mai repede pe cineva. Am putut discuta cu ele , diverse lucruri , inclusiv ofertele salonului.Mi-a fost greu sa aleg din cele doua.....ceva din interiorul meu ( sau pantalonul meu ) ma indemna sa intru cu amandoua, dar....pentru ca nu risc sa experimentez din prima....m-am lasat ghidat de doua lucruri .....Cea aleasa de mine , Diana , era mult mai comunicativa decat Anda .... Aceasta in schimb , parea mult mai misterioasa....frumoase erau amndoua si cu siguranta , intr-un loc public as fi intors capul dupa ele....Diana e mai inalta , se apropia de gusturile mele , iar Anda , are sanii mult mai mari....si pentru mine erau atractivi.Am ales-o pe Diana , pana la urma si nu am regretat. Am facut alegerea , plecand de la o asemanare izbitoare , intre ea si oscena fierbinte din " Basic Instinct "....( cunoscatorii stiu ...) diferenta a fost ca ea e bruneta , iar rochita ei era neagra.Am optat pentru o ora de masaj ( aici au masaj si la 30 sau 40 de minute ) la pretul de 130 lei ( bani ceruti inainte ...).....De mentionat ca desi era destul de tarziu , in noapte , preturile NU s-au modificat cum se intampla la alte saloane.Camera aleasa de Diana , a fost una care se regaseste in pozele de mai sus.....rosie ....cu draperii....si saltea rotunda. Ajuns in camera , constat ca lipseste un cuier pentru haine , dar preznta unui fotoliu , imi permite sa imi pun hainle acolo. Diana , intinde frumos pe pat un cearsaf curat , apoi scapa de ....little black dress...ramanand goala....un piercing din buricul ei , imi atrage atentia. Vine spre mine , ( ramas gol si eu ) si ma intreaba daca poate sa ma insoteasca la dus. De apreciat ca aceasta deplasare nu este taxata in plus ca la alte saloane. La fel , un mare plus , pentru cabina de dus , aflata in camera ( izolata de restul camerei , cu usa de acces proprie ) ,ne mai fiind cazul sa iesi pe un hol si sa cauti baia....Ajunsi sub dus , Diana potriveste apa , apoi incepe sa plimbe dusul de-a lungul trupului meu...simt nevoia sa o ating...o iau in brate.....si fac acelasi lucru cu dusul....stropii de apa fierbinte , se preling pe corpul ei....simt un usor fior , cand gelul de dus , rece , imi atinge trupul....miscarile ei sunt fine....incerca sa acopere cm cu cm....iar cand ajunge ...jos , cel mic , se facu.....mare, asemeni ca Fat Frumos din poveste ( care crestea intr-un an cat altii in zece ). Jocul nostru , a durat cateva minute bune....timp in care toate simturile , mi-au fost aduse la....realitate. Ajutat de fata , primesc un prosop curat si dupa ce ne stergem fiecare , ma intind pentru masajul ce avea sa vina.... Si pentru ca Diana , intelesese din prima , ca atingerile ei fac minuni, iar eu nu doram un masaj de relaxare , a trecut direct la cel erotic....Mi-a fost dat sa merg pe la multe saloane, dar de putine ori , am avut sentimentul ( placut ) , ca impreuna cu maseuza....aleasa , am senzatia ca fac....dragoste.Stiu , poate unora o sa li-se para ciudat.....pot spune doar atat....trebuie incercat.Diana accepta sa fie atinsa....sarutata si masata....iar atunci cand am inversat rolurile , a trait aceleasi senzatii pe care ea mi le-a provocat....trebuiau intoarse , nu ? Plusul primit , la dusul facut cu ea, mi-a oferit increderea de-ai oferii un cunilingus...asa cum imi place....si cred cu tarie , ca si ea la savurat....Finalizarea a avut loc dupa mai multe asemenea jocuri erotice petrecute intre noi.....si a fost facuta pe corpul Dianei....Surpriza a venit imediat dupa aceasta finalizare , cand Diana , a continuat sa ma maseze , la fel de implicata...iar eu , ca un copil neastamparat , am cotrobait prin toate locurile......si nu am regretat.Timpul trecuse incet si la un moment dat , o bataie discreta in usa , ne aduce cu picioarele pe pamant. Initial , am crezut ca se va ridica si va pleca. Era doar semnalul , prin care eram anunati ca ora .....s-a terminat. Nu a fost asa. Diana , a mai ramas cateva minute in bratele mele.....apoi , eu galant am invitat-o la baie. ......Acelasi ritual .....aceeasi pasiune.......aceeasi nebunie.....si iarasi cel mic , crescu mare.....un lucru era clar.....mainile Dianei , faceau minuni....(vrajitoare mica )....imi doream din nou sa ma atinga ...imi doream din nou....sa raman cu ea....dar stiu si eu......time is money....insa privirea din ochii fetei , m-a fact sa-i cer .....sa ma ajute...... Si in timp ce ea , il masa pe cel voinic....eu ma desfatam cu trupul ei.....iar marea explozie , nu intarzaia sa apara.Ne-am imbracat amandoi , si am coborat din nou in living....unde pe langa Anda ne mai astepta si Ramona ( o alta maseuza , la fel de incitanta .....) .Mi-am aprins o tigara , si am mai ramas cu fetele la o barfa..... Nu regretasem alegerea facuta , dar , in egala masura, imi doream....si imi doresc......sa o cunosc si pe Anda......Timp petrecut cu ele......2 ore....asta de cand am intrat si pana cand am iesit.....si nu am regretat , decat ca ora are 60 de minute ( desi la mine....a avut.....nu pot spune , sa nu o certe sefa pe Diana )Un lucru e cert. Au o oferta variata de masaje. Preturile sunt competitive ( cu unele diferente) si cu siguranta , va fi o concurenta serioasa pentru multe din saloanele din oras. Note : - Diana 9 spre 9,5 ....chestie de subiectivism- masaj relaxare....nu am facut ....nu m-a interesat- masaj erotic....9,5.....a lipsit doar ceva , ceva.....stie Diana ce anume...-GFE , 9 ....cu sigurata as da 10 , daca ar accepta sarut pe gura.....- locatie 9........10 daca nu ar fi asa de departe.... in rest , pot spune doar atat......din departari....gonit de dor , voi reveni , cu drag ...la ele ps - rog un moderator sa schimbe numele salonului...din Trilogy....in "INSOMNIA ".....acesta fiind numele salonului , sub care activeaza fetele ...in rest telefoanele de contact , fiind aceleasi... 11
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 12, 2013 Este a doua oară când merg pe mâna lui Kevin şi, cu toate că experienţa de acum nu poate totuşi concura cu Loredana, intuiţia lui a funcţionat şi de această dată.Sătul de dependenţa inclusiv sentimentală pe care mi-a furnizat-o Tania şi decis să mă eliberez de magia ei, chiar azi m-am hotărât să sun la acest salon.Vocea familială şi întăritoare din receptor mi-a dat şi mai mult ghes să le fac o vizită.Locaţia este relativ uşor de găsit, cu sprijin telefonic. Este într-adevăr în zona Căii Turzii, dar nu pe această stradă, ci la vreo câteva sute de metri mai sus de Hotelul Stil.Vila e acceptabilă, totuşi nu cochetă, mie mi-a lăsat o impresie de mucegăit. Pentru desfăşurarea activităţii este în regulă, dar nu ştiu de ce am avut impresia că un fel de tristeţe se scurge lin dinspre pereţi, inclusiv în camere (unde deocamdată nu au muzică, un alt minus). De altfel, culorile întăritoare din poze nu au – nu-mi dau seama de ce – corespondent la faţa locului.Sau poate de vină pentru senzaţiile mele să fi fost vremea de afară.Înăuntru mă întâmpină recepţionera. La intrare este o sală foarte mare, cu un bar în capăt, în faţa căruia sunt aşezate scaune de bar. Când am ajuns eu erau trei, iar pe ele adăstau trei prinţese.Mi-a atras atenţia o fată pe nume Flavia – numele celorlalte le-am uitat în secunda următoare celei în care mi-au fost spuse, nu ştiu de ce dracu’ aşa mi se întâmplă mereu.Alură suplă, înaltă, perfect proporţionată, carnea aşezându-se armonios pe dânsa, păr negru, lung, prins doar parţial la spate, cârlionţat, ochi mari şi limpezi. Undeva deasupra unei buze, un piercing, faţa şi ea drăguţă, chiar dacă nu neapărat o frumuseţe de catalog. Origini etnice incerte, presupun că sângele ţigănesc curge prin venele-i în mai mult de câteva picături...Fascinaţia mea pentru unele ţigăncuşe sexy m-a făcut să optez pentru ea fără ezitare.După ce mi s-a servit un pahar cu apă minerală şi am schimbat două-trei vorbe cu toate fetele (în cursul cărora am aflat că aşezământul este mai vechi, se pare, numindu-se în trecut Trilogy, după care s-a închis, s-a redeschis de vreo două ori, iar acum s-a deschis iar sub noua denumire şi cu alte fete), am purces către cameră. În faţa mea Flavia îşi unduia agale minunatele forme. Cum urca aşa treptele, mişcându-şi bucile apetisante, cu carnea stând neşovăitoare pe ele, mă gândeam înciudat că ce aş mai fute-o, mamă, mamă...În fine, ajuns în cameră, am sesizat şi eu cabina de duş aflată în interior şi mi s-a oferit şi mie posibilitatea unui duş cu maseuza.Nu accept niciodată această variantă, întrucât întotdeauna vreau să mă săpunesc foarte bine (să nu înţelegeţi, evident, că ar fi neapărat cazul, dar am o adevărată obsesie să fiu absolut curat peste tot înaintea unui act sexual sau a unui masaj erotic...). Cu toate acestea, am observat că fătuca a rămas în cameră, dezbrăcându-se, întinzându-se pe pat şi apoi uitându-se galeşă la mine, astfel că intenţia mea de a întinde şamponul prin toate cotloanele a cunoscut doar o înfăptuire aproximativă...După duş fui invitat pe pat, un pat mare şi rotund în mijlocul spaţiului.Mişcările fetei demarară foarte lent, încât aproape că mă îngrijorai că asta ar fi toată perspectiva. Din fericire, era doar începutul, amplitudinea şi intensitatea atingerilor sale crescând ulterior.Ei bine, la ea graniţa dintre masajul propriu zis şi cel erotic nu este foarte bine definită, cele două categorii întrepătrându-se aproape complet în tot cursul acţiunii. În linii mari masajul ei este bun, nu perfect, dar bun fără îndoială. Ştie să insiste suficient, să folosească o varietate îndestulătoare de abordări.Ceea ce mi-a plăcut îndeosebi la ea a fost că nu se sfieşte să abordeze şi zona anusului, deşi ar fi fost cu totul magistral dacă în acel loc ar fi depăşit cu ceva sfera mângâierilor moleşite.Din fericire, are o particularitate a ei, anume îţi mângâie ouăle şi zona lor din acea poziţie, iar mângâierile sunt progresive în intensitate, ca atare şi în plăcere. Mai târziu cotrobăie cumva şi după penis. În timp ce cu o mână desfăşoară această activitate, pe cealaltă continuă a o folosi pe spate. Senzaţia este, în opinia mea, ieşită din comun.În plus, la un moment dat, cu mâna rămasă pe spate ajunge în lateral şi, în vreme ce ailaltă mână se ocupă de coaie, cu asta te ia uşor de vârful penisului şi ţi-l freacă lent. Este ceva pur şi simplu minunat.Toate cele de mai sus se petrec în mai multe reprize, în sensul că-ţi abandonează penisul, revine la masajul pe spate, apoi reia procedeul respectiv de câteva ori.Atunci când îşi mişcă sânii pe pielea ta, atingerea lor se combină cu atingerea părului ei revărsat, creând o dublă plăcere.Flavia este fata la care am stat cel mai mult pe burtă şi nu am ajuns să mă plictisesc, dimpotrivă, aş mai fi vrut.Bineînţeles, a venit şi timpul întoarcerii cu faţa în sus. Aici, plăcerea a scăzut, însă extrem de puţin, scădere cauzată probabil de faptul că în cealaltă postură mă simţisem atât de bine.Ceea ce este agreabil la această fată e că nu dă niciodată impresia că s-ar grăbi.Din inventarul ofertei ei când eşti cu penisul în sus fac parte: mângâieri frumoase şi lascive ale mătărângii, o presiune cu corpul şi cu ţâţele asupra ei, săruturi lente ale sfârcurilor. De vreo două ori se aşează apoi lângă tine şi, evitând fără convingere a-ţi oferi buzele, le oferă totuşi gâtului tău. E fără îndoială savuros să-i simţi respiraţia şi limba pe gât şi pe sfârcuri, drept care i-am sărutat şi eu, la rândul meu, minunatele ţâţe, cu sfârcuri medii spre mari, închise la culoare şi zemoase. La răstimpuri mi-am dus un deget pe la păsărică şi, spre bucuria mea, am simţit de îndată dulcele lichid al excitării feminine.Totuşi, nu am insistat, nu o fac niciodată de la prima vizită.La plecare am fost condus tot de către dameză şi – ca să fie totuşi un fir de păr în supă, sau o muscă-n iaurt, sau ziceţi-i cum vreţi – înainte de ieşire am trecut printr-un hol în care era prezent un alt client. Din fericire, a fost un necunoscut.Având în vedere că situaţia mă determină a le oferi prezumţia bunei-credinţe, am s-o fac de data asta, dar nu-mi dau seama dacă în prezent fetele astea îşi dau seama de gravitatea extremă a unei atari chestiuni. Note:- locaţie: 7,5;- înfăţişare dameză: 9, poate 9,5 (mie chiar mi-a plăcut, dar eu am o slăbiciune pentru unele fete mai... conlocuitoare);- igienă: 10;- GFE: 9 (este cert drăguţă şi deschisă, însă, pe undeva, simt un efort al ei în acest sens, nu o face simplu şi natural, aşa că o depunctez puţin);- masaj (nu voi da note separate pentru erotic şi propriu-zis căci, la ea, e greu să le diferenţiezi): 8,5. Concluzia: Flavia este o opţiune vrednică de luat în seamă. Personal nu am făcut click cu ea, cu toate că nu am ce să-i reproşez (sau, mai exact, nu am cine ştie ce să-i reproşez). Sunt împrejurări în care nu se produce acea chimie reciprocă şi pace bună. Dar voi reveni la ea, deşi nu prea curând, pentru acel procedeu specific al tratării penisului când eşti cu faţa-n jos, pe sub cur, să zic aşa...Eu am achitat 110 lei pentru o oră, deci afirmaţia lui Kevin referitoare la stabilitatea preţurilor şi ziua, şi noaptea, cred că ar trebui cenzurată. 15 1
kevin33 Reputație: 394 Postat Decembrie 13, 2013 Postat Decembrie 13, 2013 Tanchistule , ma bucur ca informatiile mele , te-au ajutat ..... Si mie imi lipseste Loredana ( sti si tu , de ce.... ) din pacate...a disparut , nu mai raspunde la nici unul din cele 3 numere pe care le aveam de la ea....Am savurat si eu recenzia ta.....care evident , mi-a placut. Trebuie sa mentionez , ca prima mea vizita, a fost facuta undeva pe la ora 24.....si nu am avut ocazia sa vad detalile , sesizate de tine , pentru aceasta vila....era prea mult intuneric .... Legat de preturi , ai dreptate....m-am convins si eu la a doua mea vizita acolo....fie nu am retinut eu bine , fie erau prea multe oferte si mi-a scapat...oricum de la 110 pe zi ....la 130 pe noapte...nu e diferenta mare. Am vazut-o si eu pe Flavia....si trebuie sa iti dau dreptate intru tot.... O alta prezenta agreabila acolo , e data de Izabella.....o tipa cu un chip angelic, doar putin mai plinuta......nu am apucat sa intru cu ea ( asteptam altceva...) , dar la o discutie cu ea , in hol , la o tigara, am aflat ca-i place mult sa faca.....masaj sado.....asa ca.....aviz celor interesati.... Sa auzim numai de bine . ps nici mie nu mi-a convenit ca asteptarea din living....poate genera intalniri intre doi clienti.....chiar daca acestia nu se cunosc....unul iesind de la .....Flavia , celalalt asteptand-o pe..............( data viitoare te invit la ) Toate cele bune ! 4
Marginean Serban Reputație: 2 Postat Decembrie 21, 2013 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 21, 2013 Buna ziua, am vizitat zilele trecute pe domnisoara FLAVIA focoasa. Am gasit anuntul in piata ..suna cam asa : 0749879164, masaj erotic !". Am suntat, programare in 1h, zona faget. Domnisoara nu este cea din poze..sau poate s-a ingrasat intre timp, aspect..mediocru. Casuta cam neingrijit..chiar daca este patul acela din mijlocu camerei ...cred ca este colega de salon cu Diana. Tariful 110 lei,iar pe noapte ar fi 130,Concluzii: locatia 7Fata 6Igiena mhnnn....cu mirosuri suspecte.....Gfe. 5Masaju de relaxare 7Masaj erotic 7 recenzie falsa = ban permanent 2
jrs Reputație: 452 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:cj Oras:cj Postat Decembrie 24, 2013 Buna ziua, am vizitat zilele trecute pe domnisoara FLAVIA focoasa. Am gasit anuntul in piata ..suna cam asa : 0749879164, masaj erotic !". Am suntat, programare in 1h, zona faget. Domnisoara nu este cea din poze..sau poate s-a ingrasat intre timp, aspect..mediocru. Casuta cam neingrijit..chiar daca este patul acela din mijlocu camerei ...cred ca este colega de salon cu Diana. Tariful 110 lei,iar pe noapte ar fi 130,Concluzii: locatia 7Fata 6Igiena mhnnn....cu mirosuri suspecte.....Gfe. 5Masaju de relaxare 7Masaj erotic 7Desi nu am inca nici o recenzie, urmaresc cu interes forumul; poate in viitor o sa apelez la aceste servicii, dar am relatat in alta parte de ce inca spun pas.Amandoi userii Kevin33 si Stalingrad, mie imi par oameni responsabili care au avut recenzii foarte bune; reconosc ca m-au corupt cu Loredana din Zorilor, dar pana m-am hotarat, disparuse. (daca stiti ceva de ea va rog sa anuntati).Cele 2 recenzii ale lor au fost foarte bune (ma cam tenteaza) dar vedem mai jos o recenzie negativa; nu e nici un bai - fiecare are gusturile lui. N-am sa pun in discutie faptul ca userul s-a inregistrat si a postat in aceeasi zi - cu toate ca cineva mai intai isi face cont, citeste, apoi recenzeaza. Problema apare ca userul susnumit spune ca a gasit anuntul in piata - atunci cum a ajuns pe forum ? dupa actiune - profund dezamagit cauta forumuri, il gaseste pe acesta, isi face cont si recenzeaza.....Nici asta nu ar fi asa rau.... dar ce e cu punctele de reputatie....chair asa se dau fara nici o noima ? Nu stiu cine poate da puncte de reputatie, dar un admin poate ar putea verifica cine le-a dat si pe ce criterii (asta daca baza de date logheaza si aceste evenimente - ar fi bine). PS: @ Kevin si Stalingrad - daca aflati orice le Loredana - please, un semn; si daca e in al oras; si sa nu-mi fac o parere gresita - seamana prestatiile de la acest salon cu Lore ? (sorry, mi s-a pus mie pata pe ea). 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 24, 2013 jrs, mulţumesc pentru cuvintele frumoase! Din păcate, există această metodă a unor frustrate (de la alte saloane) sau frustraţi (bărbaţi ce nu au primit sex la un salon de masaj şi, prin păcăleală, se răzbună în acest fel ignobil), de a scrie recenzii false, denigratoare. Pentru a identifica astfel de specimene, eu am propus un "motor de căutare": http://nimfomane.com/forum/topic/13158-motor-de-căutare-useri-sub-acoperire/ Înscrierea userului cu câteva minute înainte de recenzie este, practic în toate cazurile, o dovadă de falsitate.În situaţia lui Mărginean, mai sunt şi altele:- Flavia nu este nicidecum grasă sau grăsuţă, ba chiar are o siluetă de invidiat. Ca atare, afirmaţia cum că s-ar fi îngrăşat între timp (după efectuarea pozelor) este clar o minciună defăimătoare;- treaba aia cu mirosurile suspecte, fără alte detalii, este o făcătură. E chiar foarte uşor să spui despre o fată că emană mirosuri suspecte, ideea ar fi să dai unele detalii, dar cum poţi da atunci când tu nu ai vizitat-o niciodată?!;- nimeni nu a afirmat că Flavia ar fi cea din poze, aşa că de unde până unde respectiva aserţiune în text? Concluzia: din punctul meu de vedere, avem de-a face cu o frustrată de la un salon concurent.Nu ştiu însă de ce s-a mai obosit: din păcate, Flavia nu mai lucrează la salonul dezbătut aici. PS Loredana a dispărut fără urmă - este unul din regretele mele existenţiale...
kevin33 Reputație: 394 Postat Februarie 13, 2014 Postat Februarie 13, 2014 Se pare ca si acest salon , si-a inchis portile....Respectul fata de clienti , respectiv fata de maseuze si-a spus si aici cuvantul...Pacat doar , ca unele din fetele ce activau aici , au disparut fara urma...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum