Katian Reputație: 22 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:In town Oras:In town Postat Ianuarie 22, 2021 Salutare.. am stat destul de mult pe ganduri daca sa deschid acest topic. Dar in urma experientei de azi am hotarat. Nu ma pricep cum e treaba cu acest topic dar sper sa reusesc.. asa ca am sunat dama. Posesoarea anuntului cu nr.0729586995. am ajuns la locatie Crang. Dupa ce aflasem seviciile.Op,on in functie de igiena,Np. 69...pret la zii 100 f 200 ora. La usa o ascutitoare,..descaltate aici..dezbraca hainele.. imi dai si mie banii? Cat vrei sa stai? Eliberam un bilet albastru. Tipa imbracata ca ptr strada. Salopeta si bluza. Nu se vedea nimic. Risc si intr sea aseaza pe marginea patului cu balonasul in mana. Era frig nu avea pe ce sa-l puna.reuseste zicand. Ai probleme? De la frig? De la prezervativ? Zic poate daca dezbraci si tu ceva...?? Nu se poate ca e frig. Incearca sa bage falci. 1 min nimic. Zice. Prelungesti? Ca nu se scoala... Deja a trecut jumate de timp adica 7 min. Ca te-ai dezbracat in 4 min. Deranjat cer banii inapoi. Nu vrea. Motiv ca nu e vina ei ca nu se scoala. Cer sa se dezbrace nu vrea ca e frig. Nu mai lungesc. Oricum am plecat mai repede decat mi-a luat sa scriu aceste randuri.... Sper sa revin cu detalii. Sfat. Nu stricati minute de tf la acest anunt 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum