Sari la conținut

Giulia 0727218010 scurta vizita la Sibiu

giulia0

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Hei dragilor !! Cu putina intarziere insa am reusit in sfarsit sa ajung din nou la voi. Astept programarile voastre pe whatsapp. Pupici 💋

Postat

Buna ! Disponibila pana la ora 23:00 ! Astept programarile voastre pe whatsapp ! Voi fii in Sibiu pana joi inclusiv. Va pup si va astept cu drag 💋

Postat

❤''Sexul eliberează tensiunea!''❤

P.S. Preturile vor ramane la fel , 100-30 de min / 200-60 de min 

Zona turnisor 🏢

IMG_20210223_120031.png

• Like 1
Vizitator 1280ionut
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, giulia0 a spus:

❤''Sexul eliberează tensiunea!''❤

P.S. Preturile vor ramane la fel , 100-30 de min / 200-60 de min 

Zona turnisor 🏢

IMG_20210223_120031.png

poti sa vii si in Alba Iulia  vreo 2 zile cel putin ,ai autostrada pana in oras  ajungi repede 

Postat
Acum 48 minute, 1280ionut a spus:

poti sa vii si in Alba Iulia  vreo 2 zile cel putin ,ai autostrada pana in oras  ajungi repede 

Numa' zic, nu e mai ușor sa mergi tu la Sibiu?

• Like 1
Vizitator 1280ionut
Postat
Acum 17 minute, batman100 a spus:

Numa' zic, nu e mai ușor sa mergi tu la Sibiu?

chestia e ca trebuie sa ajung pana in alba  iulia si de acolo mai departe  ,oricum asa Giulia isi poate deschide noi orizonturi 

Postat
Acum 12 minute, 1280ionut a spus:

chestia e ca trebuie sa ajung pana in alba  iulia si de acolo mai departe  ,oricum asa Giulia isi poate deschide noi orizonturi 

Hei ☺ momentan nu am in plan Alba (dar ''never say never'')  E greu sa ma despart de un oras , dupa ce ma obisnuiesc cu el , cu oamenii...dar , ma gasesti mereu in Brasov (orasul meu de suflet) si , cum a spus si domnul mai sus , cand si cand in Sibiu fiindca am întâlnit oameni cu suflet frumos aici . Te pup 💋

Vizitator 1280ionut
Postat
1 oră în urmă, giulia0 a spus:

Hei ☺ momentan nu am in plan Alba (dar ''never say never'')  E greu sa ma despart de un oras , dupa ce ma obisnuiesc cu el , cu oamenii...dar , ma gasesti mereu in Brasov (orasul meu de suflet) si , cum a spus si domnul mai sus , cand si cand in Sibiu fiindca am întâlnit oameni cu suflet frumos aici . Te pup 💋

te pup si eu 

Postat

Hei ❤ 

Disponibila pana la ora 23:00. Astept programarile voastre pe whatsapp. Voi mai fii in oras doar azi si maine. Pupici 💋💋

• Oras:Peste tot si nicăieri.
  • Oras:Peste tot si nicăieri.
Postat

Azi având ceva pofta de nebuneli am trecut pe la titulara topicului. Pot spune ca este o fata cu care nu te poti plictisi, asta asa ca de inceput, iar de treaba făcută în dormitor ... nici aici nu pot spune nimic de rau. Posibil sa fiu subiectiv deoarece sunt încă sub efectul întâlnirii, dar pot spune cu mana pe inima :)) ca face un ON destul de bun ( am fost întrebat la început ce preferințe am ) asa ca m-am lăsat pe mâna ei si nu am regretat. ON umed, lent, cu ruperi de ritm și ceva încercări de deep. Despre NP pot spune ca stie meserie si se misca, ( mai da ce se misca cand o pui deasupra sa conduca).  Într-un cuvânt eu zic ca fata își merită bani. 

Acum sa lăsăm si ceva note pentru a fii o recenzie completa

contact - whatsapp

Aspect- este o fata normală ( nu este vreun fotomodele, are ceva burtica ) 8

locație  - cam multi ochi curioși prin zona, (turnisor) 

ON - 8,5 Posibil (9) dar nu vreau sa fiu subiectiv, las sa mai vedem pe o dată viitoare...

NP - 8 mi-o placut cum se misca, las posibilitate de mărire in viitor. 

de recomandat, asta depinde de gusturile fiecărui, dar pentru mine este de revizitat. 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 38 minute, aditza12 a spus:

Azi având ceva pofta de nebuneli am trecut pe la titulara topicului. Pot spune ca este o fata cu care nu te poti plictisi, asta asa ca de inceput, iar de treaba făcută în dormitor ... nici aici nu pot spune nimic de rau. Posibil sa fiu subiectiv deoarece sunt încă sub efectul întâlnirii, dar pot spune cu mana pe inima :)) ca face un ON destul de bun ( am fost întrebat la început ce preferințe am ) asa ca m-am lăsat pe mâna ei si nu am regretat. ON umed, lent, cu ruperi de ritm și ceva încercări de deep. Despre NP pot spune ca stie meserie si se misca, ( mai da ce se misca cand o pui deasupra sa conduca).  Într-un cuvânt eu zic ca fata își merită bani. 

Acum sa lăsăm si ceva note pentru a fii o recenzie completa

contact - whatsapp

Aspect- este o fata normală ( nu este vreun fotomodele, are ceva burtica ) 8

locație  - cam multi ochi curioși prin zona, (turnisor) 

ON - 8,5 Posibil (9) dar nu vreau sa fiu subiectiv, las sa mai vedem pe o dată viitoare...

NP - 8 mi-o placut cum se misca, las posibilitate de mărire in viitor. 

de recomandat, asta depinde de gusturile fiecărui, dar pentru mine este de revizitat. 

Iti multumesc atat pentru vizita cat si pentru recenzie si te mai astept cu drag oricand doresti ,( pt un efect si mai placut) 😂. Pupici 💋

• Inimioara 1
Postat

Hei dragilor! Disponibila si azi pana la ora 22:00 . Aștept programarile voastre pe whatsapp. Pupici si va astept cu drag! 💋

Ultima zi in orasul vostru! 😬

Postat

Hei dragilor! Vizita mea la voi a luat sfârșit. Ne vom revedea curand , sper ca , pentru o perioada mult mai lungă. Pupici 💋

Vizitator yoyo14
Postat

Auzind ca am o vecina noua in cartier, i-am facut o vizita sa cer niste zahar ca am ramas fara, nu am mai ajuns cu el acasa ca m-a oprit in camera si zahar m-a facut :D

Sa trecem la lucruri mai serioase, incepem cu pozele, din ele reiese total altceva, o altfel de fata in comparatie cu ce te asteapta dupa usa, ce vreau sa spun este faptul ca pozele sunt departe de realitate, in realitate fata e "creola", are putina burtica si colacei, nici sanii nu sunt cei din poza, nu stiu ce efecte foloseste de le da o alta nuanta si aspect. La fata nui wow. Are si un semn mare pe picior nu stiu de la ce, sigur nu a fost cuminte.

Note + info:

Aspect: 7 info mai sus. Nu e pe gustul meu!

Atitudine: 8 a dat si niste semne de GFE.

ON: 7 cam "turbat" si am simtit si ceva dinti.

NP: 8 aici a fost un pic mai bine, doar fiindca "duce" , per total mai are de invatat la tehnica.

PS: puteam sa iti las recenzia de cand am fost la tine, la inceputul saptamanii, dar am fost un domn si am asteptat sa pleci, sa nu iti stric "piata"

Postat
Acum 26 minute, yoyo14 a spus:

Auzind ca am o vecina noua in cartier, i-am facut o vizita sa cer niste zahar ca am ramas fara, nu am mai ajuns cu el acasa ca m-a oprit in camera si zahar m-a facut :D

Sa trecem la lucruri mai serioase, incepem cu pozele, din ele reiese total altceva, o altfel de fata in comparatie cu ce te asteapta dupa usa, ce vreau sa spun este faptul ca pozele sunt departe de realitate, in realitate fata e "creola", are putina burtica si colacei, nici sanii nu sunt cei din poza, nu stiu ce efecte foloseste de le da o alta nuanta si aspect. La fata nui wow. Are si un semn mare pe picior nu stiu de la ce, sigur nu a fost cuminte.

Note + info:

Aspect: 7 info mai sus. Nu e pe gustul meu!

Atitudine: 8 a dat si niste semne de GFE.

ON: 7 cam "turbat" si am simtit si ceva dinti.

NP: 8 aici a fost un pic mai bine, doar fiindca "duce" , per total mai are de invatat la tehnica.

PS: puteam sa iti las recenzia de cand am fost la tine, la inceputul saptamanii, dar am fost un domn si am asteptat sa pleci, sa nu iti stric "piata"

Hei , vecine !😂 stai linistit nu imi strici piata ! Orice recenzie e bine venita fie ea buna sau mai puțin bună , din toate am cate ceva de învătat. Cat despre poze..posibil ca telefonul tau sa ti le arate altfel fiindca eu nu ii aplic nici un efect in afara blurarii fetei si scrisul. Iti las mai jos o.poza din locatia in care m ai vizitat. Te pup 💋 

P.S. Ne revedem de luni , dragilor ! 🙈

IMG-20210226-WA0000.jpg

Postat

Hei dragilor. Disponibila pana la ora 23:00.  Astept programarile voastre pe whatsapp. Pupici 💋

Postat

Rescriu serviciile , cu mici îmbunătățiri !

🍭 oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena -epilat , fara mirosuri , fara scurgeri si bubite)

🍭 deepthroat

🍭 normal (doar protejat)

🍭 69 si alte mici fantezii (ma puteti întreba)

🍭 annilingus , cunnilingus doar din partea voastră

🍭preludiu (mangaieri , atingeri si sarutari corporale)

🍭masaj de relaxare

🍭masaj erotic

🍭foot job

🍭 foot fetish

🍭 hand job

🍭 GFE

🍭 finalizare corporala (doar pe sani)

🍭 COF (extra 50 lei)

NU PRACTIC

anal

fk

finalizare orala

nu accept persoane in stare de ebrietate

nu accept persoane cu bile sau alte adăugiri

🎁 Cadoul va fii înmânat discret la inceput pentru a nu creea stres pe parcursul actiunii

🎁 100 (o finalizare , 30 de min)

🎁 200 (2 finalizari , 60 de min)

Discretia si igiena ma caracterizeaza

🍓 Ma adresez domnilor generosi si cu simtul umorului. Astept cu drag sa ne cunoastem si sper sa ne înțelegem bine si sa avem intalniri cat mai plăcute. 

Postat

Rescriu serviciile , cu mici îmbunătățiri !

🍭 oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena -epilat , fara mirosuri , fara scurgeri si bubite)

🍭 deepthroat

🍭 normal (doar protejat)

🍭 69 si alte mici fantezii (ma puteti întreba)

🍭 annilingus , cunnilingus doar din partea voastră

🍭preludiu (mangaieri , atingeri si sarutari corporale)

🍭masaj de relaxare

🍭masaj erotic

🍭foot job

🍭 foot fetish

🍭 hand job

🍭 GFE

🍭 finalizare corporala (doar pe sani)

🍭 COF (extra 50 lei)

NU PRACTIC

anal

fk

finalizare orala

nu accept persoane in stare de ebrietate

nu accept persoane cu bile sau alte adăugiri

🎁 Cadoul va fii înmânat discret la inceput pentru a nu creea stres pe parcursul actiunii

🎁 100 (o finalizare , 30 de min)

🎁 200 (2 finalizari , 60 de min)

Discretia si igiena ma caracterizeaza

🍓 Ma adresez domnilor generosi si cu simtul umorului. Astept cu drag sa ne cunoastem si sper sa ne înțelegem bine si sa avem intalniri cat mai plăcute. 

Postat

Hei dragilor. Disponibila pana la ora 23:00.  Astept programarile voastre pe whatsapp. Pupici 💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...