vlajdutz Reputație: 1 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Au apărut câteva transe pe Bacău ne poate recomanda cineva sunt doar fakeuri sau putem vizita vreo una! Mulțumesc
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 22, 2021 1 oră în urmă, vlajdutz a spus: Au apărut câteva transe pe Bacău ne poate recomanda cineva sunt doar fakeuri sau putem vizita vreo una! Mulțumesc Pe bacau la momentul acesta nu este nici o Transexuala reală doar travestite dintre care doar 3 sunt cu poze reale
vlajdutz Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2021 Autor Postat Ianuarie 23, 2021 Îți mulțumesc frumos Alena îmi poți recomanda un travestit dotat din aceștia 3 mai ok care as putea sa ii fac o vizita zilele astea! Mulțumesc
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 39 minute, vlajdutz a spus: Îți mulțumesc frumos Alena îmi poți recomanda un travestit dotat din aceștia 3 mai ok care as putea sa ii fac o vizita zilele astea! Mulțumesc Cu aceasta informație nu te pot ajuta 😂
vlajdutz Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2021 Autor Postat Ianuarie 23, 2021 😂😂Am înțeles atunci ajută-mă și spune-mi care sunt reale care sunt alea 3?multumesc
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 2 ore, vlajdutz a spus: 😂😂Am înțeles atunci ajută-mă și spune-mi care sunt reale care sunt alea 3?multumesc Asta se numește Luiza 0720577976 asta Ilinca 0736755530 iar al 3 lea a dispărut dar e posibil că astea 2 sa stea împreună cu Melissa care are poze false așa că te duci pe riscul tau
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum