turculetz Reputație: 16 Postat August 28, 2021 Oras:Militari Residence Oras:Militari Residence Postat August 28, 2021 E evident ca e tataroaica care vrea sa se dea mai exotica (mai ales ca e din Constanta), are cineva numar?
laury Reputație: 24071 Postat August 29, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 29, 2021 La 18.08.2021 la 10:35, IONsins a spus: Au săltat o polițiștii pe ma sa și pe gagicu lu ma sa tot țigan pentru proxenetism cu minore ca I luau banii si o obligau. De asta nu mai răspunde. Vedem ce se întâmplă în continuare. De unde stii? Poti sa dai detalii picante?
alexeu Reputație: 144 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Septembrie 12, 2021 Baieti... eu am fost acu o saptamana la ea de 2 ori. Acum am citit forumul si am gasit ca ar avea 16 ani. Ma simt oribil.
Ghandalf Reputație: 298 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 Acum 9 ore, alexeu a spus: Baieti... eu am fost acu o saptamana la ea de 2 ori. Acum am citit forumul si am gasit ca ar avea 16 ani. Ma simt oribil. Povesti. Nu are 16 ani! Poti sa ne zici cum ai reusit sa ajungi la ea?
ozgean Reputație: -104 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 3 hours ago, Ghandalf said: Povesti. Nu are 16 ani! Poti sa ne zici cum ai reusit sa ajungi la ea? Imposibil de ajuns..nu raspunde niciodata la telefon 1
Rinkirikaki Reputație: 18 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 Și eu am sunat-o acum vreo o lună, nimic. Dar am instagramul ei și o vad activa tot timpul, plus că are și gagiu. Eu zic sa o lăsăm în pace...
sammsamm Reputație: 23 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 30, 2021 Cum o găsim pe insta ??
Membru Premium derwall Reputație: 652 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Autor Membru Premium Postat Februarie 8 La 10.08.2021 la 19:18, Ghandalf a spus: E o teapa ordinara! Sun de 1 saptamana zi de zi Nu poți primi PM...șterge-le pe cele vechi👏🌅😋
sammsamm Reputație: 23 Postat Februarie 9 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9 Eu am vizitat o de 2 ori ...în Vitan. La parter ... a fost f docila ...dar a dispărut... am găsit o la un moment dat pe tiktok...dar nu mai are contul...era bună...poate reapare.
LevelUP88 Reputație: 2 Postat Februarie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13 Poate se razgandeste si reapare. Eu o astept 😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum