obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2013 aparitie noua la constanta: IOANA-de neuitat. posteaza anunturi in telegraf online.pret 70, speack english.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Decembrie 1, 2013 posibil sa fie colega cu GEORGIANNA FOR YOU. sper sa nu gresesc, nu am confirmarea.
nicolae32 Reputație: 192 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 2, 2013 Poze false. Doar daca nu cumva s-a relocat din bucuresti in cta.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Decembrie 2, 2013 poate binevoieste georgiana sa ne confirme daca sint sau nu colege,te rugam frumos domnisoara.
georgianna foryou Reputație: 20 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 2, 2013 Buna seara dragilor ... da Ioana este colega mea .. sa folosit de pozele celei pana mai tarziu cand i le voi posta pe ale ei si mai multeee detalii despre servicii tarif si ceea ce practica .. .. sper sa nu existe vreo problema legata de aceste poze... Imi cer scz in numele ei .. Va puuuuupp ..
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 3, 2013 ...sper sa nu existe vreo problema legata de aceste poze... si eu unul sper sa nu existe vreo discrepanta sau diferenta majora intre pozele ei reale si cele imprumutate!!! ca sa nu mai spun ca fata "celei" caruia apartin pozele s-ar putea sa aiba o problema cu imprumutarea pozelor de colega ta! raman totusi la parerea ca era de apreciat postarea unor poze reale, gen telefon mobil, chiar cu lipsa calitatii implicate de acest gen de poze, dar care sa confere detalii reale si adevarate despre colega ta! 1
georgianna foryou Reputație: 20 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 3, 2013 si eu unul sper sa nu existe vreo discrepanta sau diferenta majora intre pozele ei reale si cele imprumutate!!! ca sa nu mai spun ca fata "celei" caruia apartin pozele s-ar putea sa aiba o problema cu imprumutarea pozelor de colega ta! raman totusi la parerea ca era de apreciat postarea unor poze reale, gen telefon mobil, chiar cu lipsa calitatii implicate de acest gen de poze, dar care sa confere detalii reale si adevarate despre colega ta!Chiar imi pare rau pentru divergenta creata .. in cursul zilei de azi voi posta cateva din pozele facute colegei mele ..... Va multumesc pentru intelegere ... Va pup !
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2013 @ georgianna si ioana cum a ramas cu pozele ioanei??? nu de altceva dar au trecut cateva zile de la "cursul zilei de azi"! chiar sunt curios si interesat cum se prezinta tanara ioana! 1
georgianna foryou Reputație: 20 Postat Decembrie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 9, 2013 Imi pare rau ca v`am lasat sa asteptati atata timp acele poze .. dar dupa o discutie cu ioana .. am ajuns la concluzia ca v`om lucra separat .. Momentan detalii despre locatia si numarul ei nu am ... Dar daca va mai fi ocazia de a lucra impreuna cu mine cu siguranta va voi anunta .. Va puuuup !
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 12, 2013 am sunat-o pe ioana ieri, sau alaltaieri, nu mai tin minte exact! dupa o scurta conversatie derutanta cu o domnisoara, care nu era ioana, dar care mi s-a prezentat ulterior drept georgiana. chiar nu sesizasem ca era acelasi numar de telefon pe topic! ca sa lamurim un pic cum stau lucrurile in momentul de fata: - ioana nu mai e! (nu cunosc motive si nici nu ma pasioneaza);- georgiana http://nimfomane.com/forum/topic/11315-georgiana-0784729590-0768435705-0720253020-0726406893/ este impreuna cu annah http://nimfomane.com/forum/topic/11458-annah-0725390856-fost-0768435705-si-0720253020/page-2?hl=%2Bannah&do=findComment&comment=228153 undeva prin cetatea tomitana! (locuiesc in alta zona dar au drept tona ceva pe unirii);- la locatia de pe unirii sta permanent, cred, delia http://nimfomane.com/forum/topic/17333-sunt-delia-sunt-noua-in-constanta/, care telefonic mi-a precizat, cu destul de multa toleranta, avand in vedere faptul ca doar ce o trezisem din somn, ca nu ofera anal, fk...si a mai zis ceva dar nu mai retin (cred ca si eu eram somnoros); deci, in locatia din unirii sunt georgiana, annah si delia. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum