Sari la conținut

IOANA - de neuitat...-0784729590

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

aparitie noua la constanta: IOANA-de neuitat. posteaza anunturi in telegraf online.pret 70, speack english.

post-58400-0-82302700-1385928355_thumb.jpg

post-58400-0-80474900-1385928362_thumb.jpg

Postat

posibil sa fie colega cu GEORGIANNA FOR YOU. sper sa nu gresesc, nu am confirmarea.

Postat

poate binevoieste georgiana sa ne confirme daca sint sau nu colege,te rugam frumos domnisoara.

Postat

Buna seara dragilor ... da Ioana este colega mea .. sa folosit de pozele celei pana mai tarziu cand i le voi posta pe ale  ei si mai multeee detalii despre servicii tarif si ceea ce practica .. .. sper sa nu existe vreo problema legata de aceste poze... Imi cer scz in numele ei .. 

Va puuuuupp .. 

Postat

...sper sa nu existe vreo problema legata de aceste poze... 

si eu unul sper sa nu existe vreo discrepanta sau diferenta majora intre pozele ei reale si cele imprumutate!!! ca sa nu mai spun ca fata "celei" caruia apartin pozele s-ar putea sa aiba o problema cu imprumutarea pozelor de colega ta! raman totusi la parerea ca era de apreciat postarea unor poze reale, gen telefon mobil, chiar cu lipsa calitatii implicate de acest gen de poze, dar care sa confere detalii reale si adevarate despre colega ta!

• Like 1
Postat

si eu unul sper sa nu existe vreo discrepanta sau diferenta majora intre pozele ei reale si cele imprumutate!!! ca sa nu mai spun ca fata "celei" caruia apartin pozele s-ar putea sa aiba o problema cu imprumutarea pozelor de colega ta! raman totusi la parerea ca era de apreciat postarea unor poze reale, gen telefon mobil, chiar cu lipsa calitatii implicate de acest gen de poze, dar care sa confere detalii reale si adevarate despre colega ta!

Chiar imi pare rau pentru divergenta creata .. in cursul zilei de azi voi posta cateva din pozele facute colegei mele ..... Va multumesc pentru intelegere ... Va pup  !

Postat

Imi pare rau ca v`am lasat sa asteptati atata timp acele poze .. dar dupa o discutie cu ioana .. am ajuns la concluzia ca v`om lucra separat .. Momentan detalii despre locatia si numarul ei nu am ... Dar daca va mai fi ocazia de a lucra impreuna cu mine cu siguranta va voi anunta .. Va puuuup ! 

Postat

am sunat-o pe ioana ieri, sau alaltaieri, nu mai tin minte exact! dupa o scurta conversatie derutanta cu o domnisoara, care nu era ioana, dar care mi s-a prezentat ulterior drept georgiana. chiar nu sesizasem ca era acelasi numar de telefon pe topic! ca sa lamurim un pic cum stau lucrurile in momentul de fata:

- ioana nu mai e! (nu cunosc motive si nici nu ma pasioneaza);

- georgiana http://nimfomane.com/forum/topic/11315-georgiana-0784729590-0768435705-0720253020-0726406893/ este impreuna cu annah http://nimfomane.com/forum/topic/11458-annah-0725390856-fost-0768435705-si-0720253020/page-2?hl=%2Bannah&do=findComment&comment=228153 undeva prin cetatea tomitana! (locuiesc in alta zona dar au drept tona ceva pe unirii);

- la locatia de pe unirii sta permanent, cred, delia http://nimfomane.com/forum/topic/17333-sunt-delia-sunt-noua-in-constanta/, care telefonic mi-a precizat, cu destul de multa toleranta, avand in vedere faptul ca doar ce o trezisem din somn, ca nu ofera anal, fk...si a mai zis ceva dar nu mai retin (cred ca si eu eram somnoros);

deci, in locatia din unirii sunt georgiana, annah si delia. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...