Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Nu sunt disponibila astazi! 😘❤️ Link spre comentariu
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 13, 2022 La 12.04.2022 la 12:31, Jessicaxxx a spus: Hello!!! 🎀💖🎀 Superba 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2022 Partajează Postat Aprilie 14, 2022 La 13.04.2022 la 11:07, nicolas67 a spus: Poza mea favorită! 😘 🤗Special pt tn am repostat-o! 😁😁😋 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Acum 2 ore, Jessicaxxx a spus: 🤗Special pt tn am repostat-o! 😁😁😋 Mulțumesc...anticipat pentru ceea ce o sa primesc live! 😘🤗 Link spre comentariu
farisau Reputație: 238 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 14, 2022 salut, am avut o intalnire cu domnisoara sambata trecuta si ca asa e frumos facem si o recenzie: locatie: 9, totul ok, cam mic dusul pentru, cei drept nici eu nu sunt micut, in rest totul curat, frumos, fara repros, m am ratacit la intrare... dar m am descurcat😂😂😂. apropo programarea sa respectat intocmai. aspect: 9+ frumoasa, ca in poze, sanii foarte draguti, jucausi, corp pe placut meu oral: 9, singur minus e ca e protejat, e buna, dar lipseste pentru mine cel putin partea neprot. normal: 9+ m am simtit bine, am schimbat niste pozitii, a fost bien!!! clar de revenit - nu cred ca mai era cazul de mentionat. spor! 2 1 Link spre comentariu
dantas Reputație: 155 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Am si eu o intrebare ca nu-mi dau seama, serviciile oferite sunt OP, NP si atingere sani? Atat? 1 Link spre comentariu
farisau Reputație: 238 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Acum 2 ore, dantas a spus: Am si eu o intrebare ca nu-mi dau seama, serviciile oferite sunt OP, NP si atingere sani? Atat? o sa iti raspund simplu, nu sunt un mare scriitor si nici nu am chef sa povestesc o intalnire de o ora scriptic, ce servicii presteaza domnisoare scrie ea foarte clar, daca nu esti lamurit din forum, sun o. din tot ce am scris vezi concluzia: de revenit(pentru mine). Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Aprilie 15, 2022 13 hours ago, dantas said: Am si eu o intrebare ca nu-mi dau seama, serviciile oferite sunt OP, NP si atingere sani? Atat? +te serveste si cu un pahar de apa la sosire si la plecare 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Acum 20 ore, farisau a spus: salut, am avut o intalnire cu domnisoara sambata trecuta si ca asa e frumos facem si o recenzie: locatie: 9, totul ok, cam mic dusul pentru, cei drept nici eu nu sunt micut, in rest totul curat, frumos, fara repros, m am ratacit la intrare... dar m am descurcat😂😂😂. apropo programarea sa respectat intocmai. aspect: 9+ frumoasa, ca in poze, sanii foarte draguti, jucausi, corp pe placut meu oral: 9, singur minus e ca e protejat, e buna, dar lipseste pentru mine cel putin partea neprot. normal: 9+ m am simtit bine, am schimbat niste pozitii, a fost bien!!! clar de revenit - nu cred ca mai era cazul de mentionat. spor! Te mai astept cu drag! Thx💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Acum 16 ore, farisau a spus: o sa iti raspund simplu, nu sunt un mare scriitor si nici nu am chef sa povestesc o intalnire de o ora scriptic, ce servicii presteaza domnisoare scrie ea foarte clar, daca nu esti lamurit din forum, sun o. din tot ce am scris vezi concluzia: de revenit(pentru mine). 👌👌❤😘 Link spre comentariu
shadow9 Reputație: 171 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Buna ziua Revin cu o recenzie tarzie de vreo 2 zile. Am fost la Jessica cum am mentionat pentru ca este necesar o terapie cu o asemenea bombonica. Defiecare data cand ajung la ea timpul se dilata, stresul dispare ca o adiere de vant. Are o aura in jurul ei ce te linistete si te trage intr-o lumina pozitiva. Nu discutam deobicei din pricina timpului dar cat apucam sa schimb cateva vb, atunci iti dai seama ca ai in fata ta o domnisoara educata si eleganta. Actiunea nu are rost sa o detaliez pentru ca am mai facut-o. Ce pot sa mentionez ca este feminina, lipicioasa si doritoare sa te faca sa te simti in al 9-lea cer. Pentru mine ramane un tablou oprit in timp al unei fete zambind cu drag Multumesc Jessica Weekend placut 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Dispo! 🤗🤗🤗 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Aprilie 17, 2022 1 oră în urmă, Jessicaxxx a spus: Dispo! 🤗🤗🤗 Ce fundulet fain! 😘🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 La 17.04.2022 la 12:27, shadow9 a spus: Buna ziua Revin cu o recenzie tarzie de vreo 2 zile. Am fost la Jessica cum am mentionat pentru ca este necesar o terapie cu o asemenea bombonica. Defiecare data cand ajung la ea timpul se dilata, stresul dispare ca o adiere de vant. Are o aura in jurul ei ce te linistete si te trage intr-o lumina pozitiva. Nu discutam deobicei din pricina timpului dar cat apucam sa schimb cateva vb, atunci iti dai seama ca ai in fata ta o domnisoara educata si eleganta. Actiunea nu are rost sa o detaliez pentru ca am mai facut-o. Ce pot sa mentionez ca este feminina, lipicioasa si doritoare sa te faca sa te simti in al 9-lea cer. Pentru mine ramane un tablou oprit in timp al unei fete zambind cu drag Multumesc Jessica Weekend placut Te pup si-ti multumesc! 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 22 ore, nicolas67 a spus: Ce fundulet fain! 😘🤗 Muuuaaahh!💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Dispo! 🍒🍑🍌 Link spre comentariu
zzzanul Reputație: 1 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Cunni / anni accepți? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Nu sunt disponibila astazi! 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 🎀 Disponibila 🎀 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 22 minute, Jessicaxxx a spus: 🔥🔥🔥 Disponibila! Ce vede baia aia..... 1 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Aprilie 21, 2022 1 oră în urmă, Jessicaxxx a spus: 🔥🔥🔥 Disponibila! Pretty woman! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Acum 23 ore, henry jullien a spus: Ce vede baia aia..... Heei,nu fi gelos! 😀😍💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Acum 22 ore, nicolas67 a spus: Pretty woman! 🤗💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Hello ! 🤗❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 Nu sunt disponibila cateva zile! 🐰🐰🐰😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum