Sari la conținut

Jessica ❤️❤️ 100% reala ❤️❤️ 0730954547 ❤️❤️

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Iasi

salut, am avut o intalnire cu domnisoara sambata trecuta si ca asa e frumos facem si o recenzie:

locatie: 9, totul ok, cam mic dusul pentru, cei drept nici eu nu sunt micut, in rest totul curat, frumos, fara repros, m am ratacit la intrare... dar m am descurcat😂😂😂. apropo programarea sa respectat intocmai.

aspect: 9+ frumoasa, ca in poze, sanii foarte draguti, jucausi, corp pe placut meu

oral: 9, singur minus e ca e protejat, e buna, dar lipseste pentru mine cel putin partea neprot.

normal: 9+ m am simtit bine, am schimbat niste pozitii, a fost bien!!!

clar de revenit - nu cred ca mai era cazul de mentionat. spor!

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, dantas a spus:

Am si eu o intrebare ca nu-mi dau seama, serviciile oferite sunt OP, NP si atingere sani? Atat? 

o sa iti raspund simplu, nu sunt un mare scriitor si nici nu am chef sa povestesc o intalnire de o ora scriptic, ce servicii presteaza domnisoare scrie ea foarte clar, daca nu esti lamurit din forum, sun o.

din tot ce am scris vezi concluzia: de revenit(pentru mine).

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
13 hours ago, dantas said:

Am si eu o intrebare ca nu-mi dau seama, serviciile oferite sunt OP, NP si atingere sani? Atat? 

+te serveste si cu un pahar de apa la sosire si la plecare;);)=))=))

• Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 20 ore, farisau a spus:

salut, am avut o intalnire cu domnisoara sambata trecuta si ca asa e frumos facem si o recenzie:

locatie: 9, totul ok, cam mic dusul pentru, cei drept nici eu nu sunt micut, in rest totul curat, frumos, fara repros, m am ratacit la intrare... dar m am descurcat😂😂😂. apropo programarea sa respectat intocmai.

aspect: 9+ frumoasa, ca in poze, sanii foarte draguti, jucausi, corp pe placut meu

oral: 9, singur minus e ca e protejat, e buna, dar lipseste pentru mine cel putin partea neprot.

normal: 9+ m am simtit bine, am schimbat niste pozitii, a fost bien!!!

clar de revenit - nu cred ca mai era cazul de mentionat. spor!

Te mai astept cu drag! Thx💋

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 16 ore, farisau a spus:

o sa iti raspund simplu, nu sunt un mare scriitor si nici nu am chef sa povestesc o intalnire de o ora scriptic, ce servicii presteaza domnisoare scrie ea foarte clar, daca nu esti lamurit din forum, sun o.

din tot ce am scris vezi concluzia: de revenit(pentru mine).

👌👌😘

Link spre comentariu

Buna ziua

Revin cu o recenzie tarzie de vreo 2 zile. Am fost la Jessica cum am mentionat pentru ca este necesar o terapie cu o asemenea bombonica. 

Defiecare data cand ajung la ea timpul se dilata, stresul dispare ca o adiere de vant. Are o aura in jurul ei ce te linistete si te trage intr-o lumina pozitiva. Nu discutam deobicei din pricina timpului dar cat apucam sa schimb cateva vb, atunci iti dai seama ca ai in fata ta o domnisoara educata si eleganta. Actiunea nu are rost sa o detaliez pentru ca am mai facut-o. 

Ce pot sa mentionez ca este feminina, lipicioasa si doritoare sa te faca sa te simti in al 9-lea cer. Pentru mine ramane un tablou oprit in timp al unei fete zambind cu drag

Multumesc Jessica

Weekend placut 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 17.04.2022 la 12:27, shadow9 a spus:

Buna ziua

Revin cu o recenzie tarzie de vreo 2 zile. Am fost la Jessica cum am mentionat pentru ca este necesar o terapie cu o asemenea bombonica. 

Defiecare data cand ajung la ea timpul se dilata, stresul dispare ca o adiere de vant. Are o aura in jurul ei ce te linistete si te trage intr-o lumina pozitiva. Nu discutam deobicei din pricina timpului dar cat apucam sa schimb cateva vb, atunci iti dai seama ca ai in fata ta o domnisoara educata si eleganta. Actiunea nu are rost sa o detaliez pentru ca am mai facut-o. 

Ce pot sa mentionez ca este feminina, lipicioasa si doritoare sa te faca sa te simti in al 9-lea cer. Pentru mine ramane un tablou oprit in timp al unei fete zambind cu drag

Multumesc Jessica

Weekend placut 

Te pup si-ti multumesc! 💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...