Sari la conținut

Servicii fotografie

Postări Recomandate

Postat

Buna,Daca ai nevoie de o serie de fotografii, erotice sau nud, pentru anunturi sau doar pentru tine, da-mi un mail sau un sms si revin cu un telefon cat de repede pot. Nu detin studio, deci totul se face ori la tine, ori intr-un loc ales de comun acord.e-mail: [email protected]telefon: 0732.511.032

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salutPutem vedea un portofoliu ? Deasemenea o lista de preturi e binevenita.Mersi.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Buna,Un portofoliu ar fi aici: www.redsilk.thehex.ro , dar nu include fotografii erotice/nud (din motive legate de confidentialitate, desigur).Ca pret, intre 80 si 200 RON, depinde daca este o singura domnisoara, doua sau mai multe (nimic batut in cuie, desigur). Valabil si pentru saloanele de masaj. In cursul zilei de maine o sa pun si o poza cu camera foto, de obicei lumea intreaba si cu ce trag. :D

Postat

buna iti ofer cateva sfaturi fiindca vreau sa te ajut si sper sa nu le iei in nume de rauTrebuie neaparat sa ai un portofoliu!! e un "must have" si acest portofoliu cu fotografii le poti retusha la fatza femeilor sau baietilor pentru confidentialitate. As mai adauga cateva lucruri nu foarte placute despre website.Mi se pare f greoi si greu de parcurs mai ales nu te adresezi unor webmasteri ci unor fete cu putine cunostinte despre calculatoare si internet.Trebuie sa structurezi pe categorii Despre Mine,Exemple,Portofoliu,Preturi,Date de contact ...etc si sa fie cat mai simplu si usor de parcurs pt oricine :PSper sa nu te superi pe mn ca am criticat unele lucruri dar eu cred ca daca incerci sa le repari poti sa ai succes fiindca esti singurul fotograf de aici :D:P:PPup

Postat

Well...merci pt opinii. Din pacate portofoliul curent este in tema cu inca un site, eu ocupandu-ma si de design si grafica...motiv pentru care totul arata asa cum ai vazut (desi exista o pagina cu "despre", una "contact" si preturile sunt pe drum).However, in curand intentionez sa fac un nou site pe care sa pun portofoliu legat doar de acest domeniu. Stiu ca este important, desi (din pacate) pana acum nu am dat atentie acestui lucru. De indata ce incep sa am lucrari noi, voi posta si aici.Merci mult, si vedem ce-o fi...

Postat
:exclamation: Ok, hai sa incepem cu o oferta ... prima domnisoara de aici beneficiaza de sedinta foto gratuit, daca este de acord ca unele fotografii sa fie puse pe portofoliul meu.Ce am uitat sa spun este ca in pret este inclusa si editarea pentru cele mai reusite 5 fotografii. La cerere, se pot edita mai multe, in functie si de preferintele domnisoarei in cauza. Eu zic ca nu suna rau...
Postat
In cursul zilei de maine o sa pun si o poza cu camera foto' date=' de obicei lumea intreaba si cu ce trag. :D[/quote']iata si pozele de care spuneam...post-2250-133409693377_thumb.jpg si post-2250-133409693379_thumb.jpgIn curand sper sa pun la capat un portofoliu, dar pana atunci mai astept propuneri...oferta cu sedinta foto gratuita este inca valabila!
  • Telefon: clara.kraft
  • Oras:Bucharest
Postat

pana la urma am reusit sa fac si acel shooting la mine acasa cu alex. au iesit cateva poze bunicele- le voi posta imediat. se stie ca magia sta in lumina, si cum am facut shootingul seara , cand deja in casa intra destul de putina lumina, nu au iesit perfect. insa se vede ca i place ceea ce face si asculta dorintele ”modelului”

• Administrator
Postat
pana la urma am reusit sa fac si acel shooting la mine acasa cu alex. au iesit cateva poze bunicele- le voi posta imediat. se stie ca magia sta in lumina' date=' si cum am facut shootingul seara , cand deja in casa intra destul de putina lumina, nu au iesit perfect. insa se vede ca i place ceea ce face si asculta dorintele ”modelului”[/quote']:snap Ma bucur sa aud ca a fost straduinta la mijloc :clap2Asteptam si pozele Carla cand timpul iti permite :pepsi

Postat
pana la urma am reusit sa fac si acel shooting la mine acasa cu alex. au iesit cateva poze bunicele- le voi posta imediat. se stie ca magia sta in lumina' date=' si cum am facut shootingul seara , cand deja in casa intra destul de putina lumina, nu au iesit perfect. insa se vede ca i place ceea ce face si asculta dorintele ”modelului”[/quote']:snap Ma bucur sa aud ca a fost straduinta la mijloc :clap2Asteptam si pozele Carla cand timpul iti permite :pepsi
cLara!din pacate, am incercat sa uploadez pozele dar nu mi permite site ul din cauza ca depasesc 500kb:( dar am umblat putin la site ul meu si am adaugat cateva poze noi si putin descrierea in romana :)si inca ceva: fotograful mi a zis ca el avea impresia ca sunt inalta, cand de fapt sunt mignona. vreau sa clarific asta si pt altii. sunt mignona si la inaltime( appx 1.64 ) si in gabarit :)
  • Administrator
Postat
cLara!din pacate' date=' am incercat sa uploadez pozele dar nu mi permite site ul din cauza ca depasesc 500kb:( dar am umblat putin la site ul meu si am adaugat cateva poze noi si putin descrierea in romana :)si inca ceva: fotograful mi a zis ca el avea impresia ca sunt inalta, cand de fapt sunt mignona. vreau sa clarific asta si pt altii. sunt mignona si la inaltime( appx 1.64 ) si in gabarit :([/quote']Scuze, Clara :):D:D 1,64 si daca mai esti si pe tocuri arati inalta ,numai bine adica :DPS: Poti trimite pozele la pisicuts @ nimfomane.com (fara spatii) si le voi urca eu aici in thread.Poti pune si copyright-ul la site-ul tau daca doresti , no problem :pepsi

Postat
Scuze' date=' Clara ;):D:D 1,64 si daca mai esti si pe tocuri arati inalta ,numai bine adica :DPS: Poti trimite pozele la pisicuts @ nimfomane.com (fara spatii) si le voi urca eu aici in thread.Poti pune si copyright-ul la site-ul tau daca doresti , no problem :pepsi[/quote']hello,o sa pun eu maine cateva, le dau resize. Din pacate card reader-ul a fost strivit, asa ca cersesc in stanga si dreapta pana vine cel nou.Cat despre clara, super domnisoara... Foarte prietenoasa si vorbareata, si foarte inspirata; a fost o adevarata placere sa lucrez cu ea...
Postat

Ok, iata si cateva poze dintre cele reusite...Dupa cum puteti vedea si pe watermark ( nu prea clar, din pacate ;)) ), am deschis noul portofoliu: www.erosilk.thehex.roDin pacate nu este complet gata, in cursul zilei de astazi o sa adaug si cateva fotografii din prima sedinta foto - cea cu clara.

post-2250-13340969497_thumb.jpg

post-2250-133409694971_thumb.jpg

post-2250-133409694973_thumb.jpg

• Administrator
Postat

Bravo ! Galeria cu fotografii nu arata rau deloc.Felicitari snstr!A doua poza imi place cel mai mult :nod:nod

Postat
Bravo ! Galeria cu fotografii nu arata rau deloc.Felicitari snstr!A doua poza imi place cel mai mult :nod:nod
Merci, merci...au fost mai multe reusite, dar nah...pacat ca blurr-ul ala strica tot :|Sper sa vina in curand foto noi, desi ciudat, fetele nu prea sunt interesate... :D
  • Administrator
Postat
Merci' date=' merci...au fost mai multe reusite, dar nah...pacat ca blurr-ul ala strica tot :|Sper sa vina in curand foto noi, desi ciudat, fetele nu prea sunt interesate... :D[/quote']toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta :bandit

Postat
Ok' date=' iata si cateva poze dintre cele reusite...Dupa cum puteti vedea si pe watermark ( nu prea clar, din pacate :P) ), am deschis noul portofoliu: www.erosilk.thehex.roDin pacate nu este complet gata, in cursul zilei de astazi o sa adaug si cateva fotografii din prima sedinta foto - cea cu clara.
Felicitari pentru poze dar poate cele ce isi fac poze doresc sa fie mult mai bine promovare pe internet pentru a prinde mai multi clienti ;)Am experienta de peste 5 ani in ceea ce inseamna un lansare, monitorizare afaceri online si cine doreste sa incerce sa faca asa ceva...ii stau la dispozitie gratuit pentru ca vreau sa-mi fac un portofoliu in acest domeniu.Astept pe cele interesate pe messenger bogdanalexandru2011
Postat

Daca sunt doritoare de sedinte foto si promovare in zona Bacau, sunt disponibil pentru a efectua sedinte foto private. Detin locatie, dar ma pot deplasa si la locatia clientului.

Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0
Postat
Buna' date='Daca ai nevoie de o serie de fotografii, erotice sau nud, pentru anunturi sau doar pentru tine, da-mi un mail sau un sms si revin cu un telefon cat de repede pot. Nu detin studio, deci totul se face ori la tine, ori intr-un loc ales de comun acord.e-mail: [b'][email protected][/b]telefon: 0732.511.032
mai este valabil numarul?incerc sa te sun si nu reusesc deloc. ti-am trimis si un email dar poate esti foarte ocupat. astept sa ma contactezi tu. Irina 0785639350 . multumesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.