Sari la conținut

MistressAl❤️- 0764745865

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0764745865
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Sarajevo221 a spus:

Mi a zis ca daca vreau si un video care sa mi ramana amintire , si care o ajuta si pe ea. M ar fii mascat, nu era problema, dar n am vrut totusi

Apreciez ca experiența a fost una plăcută pt tine și ma bucura acest aspect , dar, ATENȚIE ! Eu nu am cerut nimănui niciodată sa se lase filmat “pt a ma ajuta pe mine” , dacă am avut discuție despre video , e pt ca tu ai deschis subiectul iar eu ți am răspuns, cum răspund de obicei ca te pot filma, in majoritatea cazurilor cu telefonul tău pt a nu avea discuții ,dar,da, am măști ,am grija sa nu se vadă fata chiar dacă e cu acordul tău, in cazul in care e cu telefonul meu .. Te mai aștept ! 

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat
La 23.12.2025 la 17:19, MisstressAl a spus:

Apreciez ca experiența a fost una plăcută pt tine și ma bucura acest aspect , dar, ATENȚIE ! Eu nu am cerut nimănui niciodată sa se lase filmat “pt a ma ajuta pe mine” , dacă am avut discuție despre video , e pt ca tu ai deschis subiectul iar eu ți am răspuns, cum răspund de obicei ca te pot filma, in majoritatea cazurilor cu telefonul tău pt a nu avea discuții ,dar,da, am măști ,am grija sa nu se vadă fata chiar dacă e cu acordul tău, in cazul in care e cu telefonul meu .. Te mai aștept ! 

Iarta ma daca s a inteles asa. N ai zis tu ca te ajuta pe tine. Am considerat eu asta si am vorbit despre asta la modul ca ar fii bun pentru o recenzie, stii? Oricum, esti o fiinta superba, si m as lasa oricand in mainile tale. Nu stiu cum reusesti dar mereu ma faci sa ti accept orice chiar daca vin cu niste “limite” si nu ma fortezi niciodata cu nimic

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️Astăzi disponibilitate 18.30-00.00‼️

🆙Mâine disponibilitate 08.00-22.00

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

️Disponibilitate astăzi 12.00-22.00‼️

d769fedf-5515-4def-9d93-661d59bdc6fc.jpeg

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️Mâine disponibilitate 08.00-23.00

Postat
Acum 23 ore, MisstressAl a spus:

️Disponibilitate astăzi 12.00-22.00‼️

d769fedf-5515-4def-9d93-661d59bdc6fc.jpeg

Superba poza!!! Mai liseste doar strap-onul pentru mai mult efect 😊💕

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

️Astăzi disponibilitate 18.00-23.00

🆙Mâine disponibilitate 08.00-18.00

Postat
On 10/2/2024 at 9:03 AM, MisstressAl said:

️Disponibilitate între 11.00-13.00, 14.00-16.00, 18.00-20.00. 

3D78B4C5-E26B-4E24-AB59-6000C39D6900.jpeg

Frumoasa imagine, Stapana! Si trebuie remarcata tinta perfecta pe care o aveti! Nimic pe langa. Se vede ca stiti ce aveti de facut👌Nu ma atrage scato, dar dumneavoastra faceti sa para al naibi de interesant. Am fost de mult la dumneavoastra cand ati deschis topicul aici pe forum. Nu stiam la vremea aceea ca oferiti acest serviciu. Nu stiu daca aveam curajul sa incerc, dar parea mai palpitatant daca vedeam poza asta inainte. O sa incerc pe viitor sa mai fac o vizita ❤️‍🔥🔥

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️ Mâine disponibilitate 10.00-00.00‼️

Postat
Acum 9 ore, MisstressAl a spus:

‼️ Mâine disponibilitate 10.00-00.00‼️

Sunteți în București stăpână?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, Mihairadu1 a spus:

Sunteți în București stăpână?

Da! Disponibilă între 13.30-00.00, iar mâine începând cu ora 09.00. Te aștept !!!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

She is amazing!!! This girl gives me the craziest and unforgettable experience in my life… can’t wait when I will come back to Romania and meet her again…

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 01.01.2026 la 10:25, Mikmic a spus:

Frumoasa imagine, Stapana! Si trebuie remarcata tinta perfecta pe care o aveti! Nimic pe langa. Se vede ca stiti ce aveti de facut👌Nu ma atrage scato, dar dumneavoastra faceti sa para al naibi de interesant. Am fost de mult la dumneavoastra cand ati deschis topicul aici pe forum. Nu stiam la vremea aceea ca oferiti acest serviciu. Nu stiu daca aveam curajul sa incerc, dar parea mai palpitatant daca vedeam poza asta inainte. O sa incerc pe viitor sa mai fac o vizita ❤️‍🔥🔥

Mulțumesc frumos ! Am oferit încă de la început Scato ! Te mai aștept și poate încerci și acest lucru 😉😉! 🤗🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Aleksandr89 a spus:

She is amazing!!! This girl gives me the craziest and unforgettable experience in my life… can’t wait when I will come back to Romania and meet her again…

Thank you so much ! I m wainting you! 🤗🤗

Postat
4 hours ago, MisstressAl said:

Mulțumesc frumos ! Am oferit încă de la început Scato ! Te mai aștept și poate încerci și acest lucru 😉😉! 🤗🤗

Da dar nu era specificat (sau nu am vazut eu) la inceputul topicului si nu am stiut ca e disponibil😊 Tarziu am aflat 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️Astăzi disponibilitate 15.00-23.00‼️

Postat
On 6/25/2025 at 1:47 PM, MisstressAl said:

😂😂😂e normal pentru cei normali , eu nu sunt 🤭😂😂😂😂😂

Stapana, va apreciez foarte mult parcursul in domeniul bdsm! Va urmaresc aici de foarte multa vreme si imi place progresul incredibil pe care l-ati avut intr-un timp asa scurt. Se vede evolutia,  sunteti mult mai sigura acum in interactiunea pe forum si banuiesc ca si in dominarea fata in fata. Observ ca toate recenziile sunt pozitive, ceea ce mi se pare incredibil pentru o stapana care ofera servicii asa complexe (cam tot ce tine de dominare, inclusiv scato si uro). Se vede si o evolutie in pozele dumneavoastra, sunt mai profi acum. Prin vara este posibil sa ajung si eu in tara si mi-as dori enorm sa ajung la o sedinta, sa fiu dominat de dumneavoastra, macar o sedinta. Sper sa ramaneti cat mai mult in acest domeniu, ca si asa e lipsa mare de stapane profi in Romania. Eu zic ca in maxim un an sau doi, cu inca putina experienta in bdsm, o sa fiti in primele 3 stapane din tara! Singura mea frica este ca poate o sa va retrageti din domeniu prea devreme🥹 Eu va doresc activitate cat mai lunga in acest domeniu! Sa avem si noi, romanii, parte de servicii bdsm de top!!!

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, sunny1 a spus:

Stapana, va apreciez foarte mult parcursul in domeniul bdsm! Va urmaresc aici de foarte multa vreme si imi place progresul incredibil pe care l-ati avut intr-un timp asa scurt. Se vede evolutia,  sunteti mult mai sigura acum in interactiunea pe forum si banuiesc ca si in dominarea fata in fata. Observ ca toate recenziile sunt pozitive, ceea ce mi se pare incredibil pentru o stapana care ofera servicii asa complexe (cam tot ce tine de dominare, inclusiv scato si uro). Se vede si o evolutie in pozele dumneavoastra, sunt mai profi acum. Prin vara este posibil sa ajung si eu in tara si mi-as dori enorm sa ajung la o sedinta, sa fiu dominat de dumneavoastra, macar o sedinta. Sper sa ramaneti cat mai mult in acest domeniu, ca si asa e lipsa mare de stapane profi in Romania. Eu zic ca in maxim un an sau doi, cu inca putina experienta in bdsm, o sa fiti in primele 3 stapane din tara! Singura mea frica este ca poate o sa va retrageti din domeniu prea devreme🥹 Eu va doresc activitate cat mai lunga in acest domeniu! Sa avem si noi, romanii, parte de servicii bdsm de top!!!

Mulțumesc frumos pt cuvinte și mai ales pt faptul ca îmi urmărești activitatea ! Te aștept cu siguranță când vei ajunge în tara și apoi să împărtășești aici ceea ce ai trăit în cadrul ședinței . 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️Mâine disponibilă începând cu ora 09.00‼️

Postat
17 hours ago, MisstressAl said:

Mulțumesc frumos pt cuvinte și mai ales pt faptul ca îmi urmărești activitatea ! Te aștept cu siguranță când vei ajunge în tara și apoi să împărtășești aici ceea ce ai trăit în cadrul ședinței . 🤗

O rugaminte am: sa ramaneti cat mai mult in acest domeniu! Avem mare nevoie de stapane de calitate! 

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

C75624FF-32CA-4F41-B093-1F2790B1D2EA.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

️Mâine disponibilitate 08.00-18.00

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.