Sari la conținut

0756513926

pentzu_69

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, vasileblej a spus:

@Babyy are două anunțuri cu două numere de telefon cu mai multe poze.

Atașez doar pozele. 

Screenshot_20210219_143252.jpg

Screenshot_20210219_143241.jpg

Screenshot_20210219_143232.jpg

Screenshot_20210219_143223.jpg

Screenshot_20210219_143211.jpg

Screenshot_20210219_143201.jpg

Sunt 2 colege, brunete amandoua 😂 seamana între ele puțin. Amandoua sunt ok si super de treaba. Spor la futut !

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Am vizitat fata astăzi, Lara o striga, 😀simpatica, statura cam 1.65, Subțirica, sâni frumoși, fund bombat frumos, pielea catifelată, vorbareata, civilizata, pro client, păcat ca nu face FK. 
Am optat pt o juma de ora pt care am plătit anticipat 150 de crăițari. Am început cu săruturi pe corpi sâni da are un fund superb, am fututo bine de tot se vede ca-i place, geme ușor 

Ca și note

Locatie 10, accesibila, curat, modern, baie curată, prosop curat

OP 9 umed nu prea adânc, fără CIM

NP 9 stramtuta da contre schimbat doua poziții ii place pe la spate

AP nu am întrebat 

Amenda 150/300

De revenit da sigur fata e de Gașca și merita.

spor la futut 

• Like 2
Postat

Buna dragilor ! Eu și Tania o sa fim disponibile pana marti de la 10:00 la 23:00 și bineînțeles pentru cei care au fost deja și ne cunoaștem suntem disponibile și după 23:00 . Va mulțumim și va așteptam ! 😘 Weekend plăcut sa aveți ! 😍😋

Postat

Buna dragilor ! Mai suntem disponibile doar in aceasta seara și mâine pana la 23:00 ! Va așteptam 😘

Postat

Buna dimineața dragilor ! Începând cu ora 11:00 o sa fim la Arad ! A intervenit o mică problema și o sa fiu nevoită sa îmi schimb pozele și numărul , dar o sa las aici detalii mai târziu 😘😘! Va pupam și ne vedem ! 

Vizitator usersecret
Reputație: 0
Postat
La 22.03.2021 la 12:23, Babyy a spus:

Buna ziua dragilor ! Ultimele 3 zile in Arad , va așteptam cu drag 😘😘

Bună, niște Poze și prețuri?  ..  

Postat

Buna ziua dragilor ! De azi suntem din nou in orașul vostru ! Va așteptam cu drag 😘😘

Postat
Acum 42 minute, Babyy a spus:

Buna ziua dragilor ! De azi suntem din nou in orașul vostru ! Va așteptam cu drag 😘😘

Buna! Ceva poze noi și servicii?😘

Postat

nu am mai lasat o recenzie de ceva vreme , si ma simt putin dator fata de voi baieti 🤣 am fost la Lara de 2x , odata saptamana trecuta si odata acuma vreo luna cand au mai fost aici, locatie ared kaufland 10 , aspect fata 8-9 frumusica si la fata , corp frumos , un fund mediu bombat , no comment, on 7-8 putin mecanic dar umed si asa semi deep, np lot , misionar , caprita si reverse cowgirl, practic din orice unghi ai ce vedea, si gemea asa frumos incat i-am spus ca sau ii o actrita foarte buna sau chiar ii place , nici nu mi-a raspuns decat dupa ce am terminat "revenind la ce mai intrebat, da chiar m-am simtit bine , eram prinsa in moment, nu e cu toti lafel , dar cu tine a fost bine , am simtit o chimie intre noi" aprox + - astea au fost cuvintele ei, nota np 9-10 , fk nu accepta , per total fata ii o companie placuta si personal as zice sa incercati , sper sa nu ma insel si sa fi fost doar cu mine asa 🤣 

ca o paranteza de ambele dati am stat cam 10-15-20min la o tigara dupa actiune , si am povestit, printre care si cu tania , tania are un temperament mai acid, ii frumoasa si are un corp bomba , dar cat am fost acolo era usor agresiva cu oamenii ce sunau, adica ii puneau o intrebare gen "ceva faci neprotejat?" si ea sarea de cur in sus "du-te-n pula mea" si inchidea, ciudat dar asta pe mine putin putin m-a excitat si au mai fost cateva mici faze in cele 2 vizite 🤣🤣🤣 sincer? ma bate gandu sa ma duc si pe la tania, cred ca daca o iei frumos de la telefon si te comporti frumos ar putea fi o companie placuta , asta voi risca pe pielea mea 😁 

cadou PARCA a fost 150 pt o fin cu lara , sper sa nu gresesc , au meritat, v-am impartasit si experienta cu tania , sper sa va fie de folos, personal CRED ca amandoua sunt ok, la tania ramane de vazut , fata cu mine a fost foarte sociala , si are un zambet asa usor pervers , pe mine m-a pus pe ganduri si atunci 🤣🤣🤣🤣 om vedea 🤣 

PS: lara sunt baiatul ala la care a zis tania "de asta imi amintesc" 🤣🤣🤣 cand am stat prima data in buc la tigara vreo 20min si a2-a oara in sufragerie pe canapea , spor sa aveti, si tania esti o scumpa (ca aspect) , fi mai calma si lumea te va adora , pupici si o seara faina! 

• Like 3
Postat
Acum 7 ore, alexarad1234 a spus:

nu am mai lasat o recenzie de ceva vreme , si ma simt putin dator fata de voi baieti 🤣 am fost la Lara de 2x , odata saptamana trecuta si odata acuma vreo luna cand au mai fost aici, locatie ared kaufland 10 , aspect fata 8-9 frumusica si la fata , corp frumos , un fund mediu bombat , no comment, on 7-8 putin mecanic dar umed si asa semi deep, np lot , misionar , caprita si reverse cowgirl, practic din orice unghi ai ce vedea, si gemea asa frumos incat i-am spus ca sau ii o actrita foarte buna sau chiar ii place , nici nu mi-a raspuns decat dupa ce am terminat "revenind la ce mai intrebat, da chiar m-am simtit bine , eram prinsa in moment, nu e cu toti lafel , dar cu tine a fost bine , am simtit o chimie intre noi" aprox + - astea au fost cuvintele ei, nota np 9-10 , fk nu accepta , per total fata ii o companie placuta si personal as zice sa incercati , sper sa nu ma insel si sa fi fost doar cu mine asa 🤣 

ca o paranteza de ambele dati am stat cam 10-15-20min la o tigara dupa actiune , si am povestit, printre care si cu tania , tania are un temperament mai acid, ii frumoasa si are un corp bomba , dar cat am fost acolo era usor agresiva cu oamenii ce sunau, adica ii puneau o intrebare gen "ceva faci neprotejat?" si ea sarea de cur in sus "du-te-n pula mea" si inchidea, ciudat dar asta pe mine putin putin m-a excitat si au mai fost cateva mici faze in cele 2 vizite 🤣🤣🤣 sincer? ma bate gandu sa ma duc si pe la tania, cred ca daca o iei frumos de la telefon si te comporti frumos ar putea fi o companie placuta , asta voi risca pe pielea mea 😁 

cadou PARCA a fost 150 pt o fin cu lara , sper sa nu gresesc , au meritat, v-am impartasit si experienta cu tania , sper sa va fie de folos, personal CRED ca amandoua sunt ok, la tania ramane de vazut , fata cu mine a fost foarte sociala , si are un zambet asa usor pervers , pe mine m-a pus pe ganduri si atunci 🤣🤣🤣🤣 om vedea 🤣 

PS: lara sunt baiatul ala la care a zis tania "de asta imi amintesc" 🤣🤣🤣 cand am stat prima data in buc la tigara vreo 20min si a2-a oara in sufragerie pe canapea , spor sa aveti, si tania esti o scumpa (ca aspect) , fi mai calma si lumea te va adora , pupici si o seara faina! 

Mersii Alex 😘 , da într-adevăr este mai acida dar dacă te comporți frumos și vorbești frumos este super 😁 și da faza cu nervii la telefon vine din cauza oamenilor care întreabă dacă “faci totul fără “ sau din cauza copiilor care suna doar pentru a face Glume 🙄 și după ce stai săptămâni întregi sa le Asculți toate mizeriile atunci clar ca te enervezi 😁 , mulțumim de recenzie și te mai așteptam 😘

Postat

@pisicuts dacă te rog frumos ai putea sa schimbi numele topicului , nu mai folosesc acel număr ( Lara și Tania dacă se poate pentru ca aici sunt comentarii despre amândouă ) . Mulțumesc anticipat !  Sărbători fericite tuturor ❤️❤️

Postat

Vizita noastră la Arad s-a încheiat va anunțam când o sa fim din nou disponibile ! Pana atunci Paste fericit și sărbători fericite tuturor ! ❤️❤️

Postat

Buna dragilor ! Disponibila de la 10:00 la 21:00 pentru cei ce ma cunosc deja o sa fiu disponibilă și după 21:00 ❤️! Ma găsiți la nr 0753865707 / nu răspund la sms / daca nu răspund din prima cel mai probabil sunt ocupată !  

Vizitator gigi2931970
Reputație: 0
Postat

Vizitat astăzi, pot spune că este cea mai de vizitat fată din Arad la ora actuală!

Dacă nu ne părăsește curând promit să-i mai fac o vizită.

Postat

Tania -0753865707 - disponibila de azi de la 09:00 - 02:00 in Arad Plaza ! Va pup și va aștept ❤️😘

Lara - indisponibilă 

Postat

Tania disponibila pentru programări 0753865707 va pup și va aștept 😘 locația Arad Plaza 

09:00-02:00 

150 fin

300 h 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...