dicky69 Reputație: -8 Postat Februarie 19, 2021 Postat Februarie 19, 2021 Acum 2 ore, vasileblej a spus: @Babyy are două anunțuri cu două numere de telefon cu mai multe poze. Atașez doar pozele. Sunt 2 colege, brunete amandoua 😂 seamana între ele puțin. Amandoua sunt ok si super de treaba. Spor la futut !
descurcaretu Reputație: 81 Postat Februarie 19, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 19, 2021 Am vizitat fata astăzi, Lara o striga, 😀simpatica, statura cam 1.65, Subțirica, sâni frumoși, fund bombat frumos, pielea catifelată, vorbareata, civilizata, pro client, păcat ca nu face FK. Am optat pt o juma de ora pt care am plătit anticipat 150 de crăițari. Am început cu săruturi pe corpi sâni da are un fund superb, am fututo bine de tot se vede ca-i place, geme ușor Ca și note Locatie 10, accesibila, curat, modern, baie curată, prosop curat OP 9 umed nu prea adânc, fără CIM NP 9 stramtuta da contre schimbat doua poziții ii place pe la spate AP nu am întrebat Amenda 150/300 De revenit da sigur fata e de Gașca și merita. spor la futut 2
Babyy Reputație: 12 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Buna dragilor ! Eu și Tania o sa fim disponibile pana marti de la 10:00 la 23:00 și bineînțeles pentru cei care au fost deja și ne cunoaștem suntem disponibile și după 23:00 . Va mulțumim și va așteptam ! 😘 Weekend plăcut sa aveți ! 😍😋
asus_cok Reputație: 37 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 Impreuna prestati? Dc da, servicii si preturi,va rog! Multumesc!
Babyy Reputație: 12 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 Buna dragilor ! Mai suntem disponibile doar in aceasta seara și mâine pana la 23:00 ! Va așteptam 😘
Babyy Reputație: 12 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Buna dimineața dragilor ! Începând cu ora 11:00 o sa fim la Arad ! A intervenit o mică problema și o sa fiu nevoită sa îmi schimb pozele și numărul , dar o sa las aici detalii mai târziu 😘😘! Va pupam și ne vedem !
Babyy Reputație: 12 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Disponibile - Tania-0754951498 Lara-0753865707 Va așteptam 😘
Babyy Reputație: 12 Postat Martie 22, 2021 Postat Martie 22, 2021 Buna ziua dragilor ! Ultimele 3 zile in Arad , va așteptam cu drag 😘😘
Vizitator usersecret Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 La 22.03.2021 la 12:23, Babyy a spus: Buna ziua dragilor ! Ultimele 3 zile in Arad , va așteptam cu drag 😘😘 Bună, niște Poze și prețuri? ..
Babyy Reputație: 12 Postat Aprilie 6, 2021 Postat Aprilie 6, 2021 Buna ziua dragilor ! De azi suntem din nou in orașul vostru ! Va așteptam cu drag 😘😘!
diculescu20 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2021 Postat Aprilie 6, 2021 Acum 42 minute, Babyy a spus: Buna ziua dragilor ! De azi suntem din nou in orașul vostru ! Va așteptam cu drag 😘😘! Buna! Ceva poze noi și servicii?😘
Babyy Reputație: 12 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 Disponibile - Tania-0754951498 Lara-0753865707 Va așteptam 😘
alexarad1234 Reputație: 153 Postat Aprilie 18, 2021 Postat Aprilie 18, 2021 nu am mai lasat o recenzie de ceva vreme , si ma simt putin dator fata de voi baieti 🤣 am fost la Lara de 2x , odata saptamana trecuta si odata acuma vreo luna cand au mai fost aici, locatie ared kaufland 10 , aspect fata 8-9 frumusica si la fata , corp frumos , un fund mediu bombat , no comment, on 7-8 putin mecanic dar umed si asa semi deep, np lot , misionar , caprita si reverse cowgirl, practic din orice unghi ai ce vedea, si gemea asa frumos incat i-am spus ca sau ii o actrita foarte buna sau chiar ii place , nici nu mi-a raspuns decat dupa ce am terminat "revenind la ce mai intrebat, da chiar m-am simtit bine , eram prinsa in moment, nu e cu toti lafel , dar cu tine a fost bine , am simtit o chimie intre noi" aprox + - astea au fost cuvintele ei, nota np 9-10 , fk nu accepta , per total fata ii o companie placuta si personal as zice sa incercati , sper sa nu ma insel si sa fi fost doar cu mine asa 🤣 ca o paranteza de ambele dati am stat cam 10-15-20min la o tigara dupa actiune , si am povestit, printre care si cu tania , tania are un temperament mai acid, ii frumoasa si are un corp bomba , dar cat am fost acolo era usor agresiva cu oamenii ce sunau, adica ii puneau o intrebare gen "ceva faci neprotejat?" si ea sarea de cur in sus "du-te-n pula mea" si inchidea, ciudat dar asta pe mine putin putin m-a excitat si au mai fost cateva mici faze in cele 2 vizite 🤣🤣🤣 sincer? ma bate gandu sa ma duc si pe la tania, cred ca daca o iei frumos de la telefon si te comporti frumos ar putea fi o companie placuta , asta voi risca pe pielea mea 😁 cadou PARCA a fost 150 pt o fin cu lara , sper sa nu gresesc , au meritat, v-am impartasit si experienta cu tania , sper sa va fie de folos, personal CRED ca amandoua sunt ok, la tania ramane de vazut , fata cu mine a fost foarte sociala , si are un zambet asa usor pervers , pe mine m-a pus pe ganduri si atunci 🤣🤣🤣🤣 om vedea 🤣 PS: lara sunt baiatul ala la care a zis tania "de asta imi amintesc" 🤣🤣🤣 cand am stat prima data in buc la tigara vreo 20min si a2-a oara in sufragerie pe canapea , spor sa aveti, si tania esti o scumpa (ca aspect) , fi mai calma si lumea te va adora , pupici si o seara faina! 3
Babyy Reputație: 12 Postat Aprilie 19, 2021 Postat Aprilie 19, 2021 Acum 7 ore, alexarad1234 a spus: nu am mai lasat o recenzie de ceva vreme , si ma simt putin dator fata de voi baieti 🤣 am fost la Lara de 2x , odata saptamana trecuta si odata acuma vreo luna cand au mai fost aici, locatie ared kaufland 10 , aspect fata 8-9 frumusica si la fata , corp frumos , un fund mediu bombat , no comment, on 7-8 putin mecanic dar umed si asa semi deep, np lot , misionar , caprita si reverse cowgirl, practic din orice unghi ai ce vedea, si gemea asa frumos incat i-am spus ca sau ii o actrita foarte buna sau chiar ii place , nici nu mi-a raspuns decat dupa ce am terminat "revenind la ce mai intrebat, da chiar m-am simtit bine , eram prinsa in moment, nu e cu toti lafel , dar cu tine a fost bine , am simtit o chimie intre noi" aprox + - astea au fost cuvintele ei, nota np 9-10 , fk nu accepta , per total fata ii o companie placuta si personal as zice sa incercati , sper sa nu ma insel si sa fi fost doar cu mine asa 🤣 ca o paranteza de ambele dati am stat cam 10-15-20min la o tigara dupa actiune , si am povestit, printre care si cu tania , tania are un temperament mai acid, ii frumoasa si are un corp bomba , dar cat am fost acolo era usor agresiva cu oamenii ce sunau, adica ii puneau o intrebare gen "ceva faci neprotejat?" si ea sarea de cur in sus "du-te-n pula mea" si inchidea, ciudat dar asta pe mine putin putin m-a excitat si au mai fost cateva mici faze in cele 2 vizite 🤣🤣🤣 sincer? ma bate gandu sa ma duc si pe la tania, cred ca daca o iei frumos de la telefon si te comporti frumos ar putea fi o companie placuta , asta voi risca pe pielea mea 😁 cadou PARCA a fost 150 pt o fin cu lara , sper sa nu gresesc , au meritat, v-am impartasit si experienta cu tania , sper sa va fie de folos, personal CRED ca amandoua sunt ok, la tania ramane de vazut , fata cu mine a fost foarte sociala , si are un zambet asa usor pervers , pe mine m-a pus pe ganduri si atunci 🤣🤣🤣🤣 om vedea 🤣 PS: lara sunt baiatul ala la care a zis tania "de asta imi amintesc" 🤣🤣🤣 cand am stat prima data in buc la tigara vreo 20min si a2-a oara in sufragerie pe canapea , spor sa aveti, si tania esti o scumpa (ca aspect) , fi mai calma si lumea te va adora , pupici si o seara faina! Mersii Alex 😘 , da într-adevăr este mai acida dar dacă te comporți frumos și vorbești frumos este super 😁 și da faza cu nervii la telefon vine din cauza oamenilor care întreabă dacă “faci totul fără “ sau din cauza copiilor care suna doar pentru a face Glume 🙄 și după ce stai săptămâni întregi sa le Asculți toate mizeriile atunci clar ca te enervezi 😁 , mulțumim de recenzie și te mai așteptam 😘
Babyy Reputație: 12 Postat Mai 1, 2021 Postat Mai 1, 2021 @pisicuts dacă te rog frumos ai putea sa schimbi numele topicului , nu mai folosesc acel număr ( Lara și Tania dacă se poate pentru ca aici sunt comentarii despre amândouă ) . Mulțumesc anticipat ! Sărbători fericite tuturor ❤️❤️!
Babyy Reputație: 12 Postat Mai 1, 2021 Postat Mai 1, 2021 Vizita noastră la Arad s-a încheiat va anunțam când o sa fim din nou disponibile ! Pana atunci Paste fericit și sărbători fericite tuturor ! ❤️❤️
Babyy Reputație: 12 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Buna dragilor ! Disponibila de la 10:00 la 21:00 pentru cei ce ma cunosc deja o sa fiu disponibilă și după 21:00 ❤️! Ma găsiți la nr 0753865707 / nu răspund la sms / daca nu răspund din prima cel mai probabil sunt ocupată !
Flx01 Reputație: 7679 Postat Mai 27, 2021 Postat Mai 27, 2021 Sunteți amabile sa puneți poze mai recente cu voi și lista servicii/preț 2
Vizitator gigi2931970 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2021 Postat Iunie 7, 2021 Vizitat astăzi, pot spune că este cea mai de vizitat fată din Arad la ora actuală! Dacă nu ne părăsește curând promit să-i mai fac o vizită.
Babyy Reputație: 12 Postat Iunie 22, 2021 Postat Iunie 22, 2021 Tania -0753865707 - disponibila de azi de la 09:00 - 02:00 in Arad Plaza ! Va pup și va aștept ❤️😘 Lara - indisponibilă
Babyy Reputație: 12 Postat Iunie 23, 2021 Postat Iunie 23, 2021 Tania disponibila pentru programări 0753865707 va pup și va aștept 😘 locația Arad Plaza 09:00-02:00 150 fin 300 h
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum