Sari la conținut

0761831005 Maya

Postări Recomandate

Postat

MAYA, vino sa te relaxezi alaturi de mine, intr-un cadru intim cu un masaj erotic si finalizare. Universitate

Ieri dupamasa, avand o pauza in program imi atrage atentia anuntul de mai sus in AT. Sun si primesc detalii, masaj erotic, o ora 100 lei, fara alte optiuni.

Locatie: Peste drum de biserica italiana, aproape de Universitate. Aparatament cu doua camere mic, pe care il imparte cu o colega, desi au o singura camera de lucru. In rest acceptabil. Prosop cam mic. Gel de dus, apa calda. Patul cam naspa, cu un cersaf ieftin care nu cred ca se schimba prea des.

Domnisoara: Simpatica, vesela, mica de inaltime. Chip placut. +1 pentru fund :)

Actiune: Dupa dus, ma intind in pat si o las pe domnisoara sa se desfasoare. Incepe cu un masaj de relaxare bunicel, dar nu complet si nu foarte atent. In timpul asta am purtat o conversatie placuta cu ea, fiind relativ vorbareata. Dupa masajul de relaxare incepe o tentativa de body masaj care se termina foarte foarte repede (s-a frecat de maxim 4-5 ori cu sanii de mine si m-a sarutat pe spate) dupa care ma invita sa ma intorc. Pe fata a trecut direct la un body masaj, tot scurt, dupa care a inceput o laba foarte rapida ca sa termin cat mai repede. Am incercat sa o indemn sa mai varieze, dar nu a renuntat la laba fast forward. Dupa cateva minute termin. Domnisoara s-a intins rapid catre servetele, dar in loc sa ma stearga pe mine cum se practica la saloane s-a sters ea si m-a ignorat.

Masajul a fost doar topless, motivand ca nu face nud. Nu a comentat la mangaieri pe sani sau fund, dar a evitat orice altfel de apropiere sau atingeri in zone intime.

Aspect Fizic: 8.5, tanara, carne tare, fund misto, sani micuti

Masaj relaxare: 7

Masaj erotic: 5

Halat: 100 lei

Merita doar pentru cei care vor o laba de la tinerica cu un corp frumos. Eu nu cred ca mai revin, decat daca adauga in meniu si altceva in afara de masaj, cu care nu are mare lucru in comun.

post-50641-0-04635500-1386072280_thumb.jpg

post-50641-0-51037000-1386072283_thumb.jpg

post-50641-0-66474000-1386072286_thumb.jpg

post-50641-0-14745500-1386072291_thumb.jpg

post-50641-0-26103000-1386072308_thumb.jpg

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...