Sari la conținut

O cunoaste cineva?

costy_med

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Chiar am drum maine si eu pe acolo. Daca vreun coleg merge azi la ea. Nu ar strica sa ne dea o recenzie corecta:D , ar fi ideal si ceva poze..

Postat
Acum 3 ore, stronek a spus:

Chiar am drum maine si eu pe acolo. Daca vreun coleg merge azi la ea. Nu ar strica sa ne dea o recenzie corecta:D , ar fi ideal si ceva poze..

Astept si eu😜

Postat
La 01.02.2021 la 9:05, stronek a spus:

Ai reusit sa dai de ea colegu?

Postat
La 01.02.2021 la 9:05, stronek a spus:

Postat

Colegii e teapa...trebuia la ora 20 sa ne vedem la mine la apartament  la 180 ora .. La ora 20 mi-a zis ca nu are cu ce sa vina si sa merg eu intr-o comuna de langa Copsa Mica la ea....Acolo nu stiu cine merge ca is multi conationali🤣🤣deci TEAPA

• Haha 3
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, costy_med a spus:

Colegii e teapa...trebuia la ora 20 sa ne vedem la mine la apartament  la 180 ora .. La ora 20 mi-a zis ca nu are cu ce sa vina si sa merg eu intr-o comuna de langa Copsa Mica la ea....Acolo nu stiu cine merge ca is multi conationali🤣🤣deci TEAPA

Mă gândeam că este ceva de genul... Mulțumesc

• Oras:Himmelsdorf
  • Oras:Himmelsdorf
Postat
2 hours ago, costy_med said:

Daca te duceai, dispareai ca avioanele in triunghiul bermudelor 😂😂😂

• Haha 4
  • Oras:Medias
Postat

Asta e unul dintre negociatori aia de 10 lei care îmi da teapa 4 zile ca vine și nu mai vine și după comentează tot el și care doar povesti pai dacă vrei sa vi sa faci ceva nu mai stai la povesti și la aburit bine probabil nu a avut bani săracul și deaia in fine 

• Minus 1
Postat
1 oră în urmă, Amalia08 a spus:

0787394515 lăsați-mă mesaj in privat dacă sunteți curioși de mine 

Si apropo tu ziceai ca esti fierbinte si ai chef..Eu ti-am scris cand am timp  iti scriu si ne vedem .Ti-am zis ia un taxi daca n-ai cu ce venii si inapoi te duc eu..Vrei sa faci bani din tepe..Nu ti-e rusine sa scrii negociator de 10 lei si azi mi-ai scris ca n-ai avut nici bani de taxi😂de ,,pita''ai?

Postat
Acum 33 minute, costy_med a spus:

Si apropo tu ziceai ca esti fierbinte si ai chef..Eu ti-am scris cand am timp  iti scriu si ne vedem .Ti-am zis ia un taxi daca n-ai cu ce venii si inapoi te duc eu..Vrei sa faci bani din tepe..Nu ti-e rusine sa scrii negociator de 10 lei si azi mi-ai scris ca n-ai avut nici bani de taxi😂de ,,pita''ai?

Ești unul dintre cei mai prosti clienți sa știi dacă crezi ca oameni ăștia or sa îți creadă ți-e aburelile te înșeli 

• Minus 1
Postat
Acum 34 minute, dragos1985 a spus:

😍sa nu mai zică lumea ca nu ești serioasa

Dami mesaj pe wap și ai sa vezi 

• Minus 1

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 3 ore, Amalia08 a spus:

Dami mesaj pe wap și ai sa vezi 

Maica, mare e gradina domnului. Tu intreci prostia din orice pozitie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...