Sari la conținut

Buna sunt eliza si am revenit in brasov 0759502250

Postări Recomandate

• Oras:Brasov !
  • Oras:Brasov !
Postat

Buna sunt eliza , o fata miniona brunetă sânii medii si fund bombat.  

Am revenit in brasov de curând si mi-am deschis alt topic deoarece de cand s-a actualizat acest site nu stiu sa il folosesc foarte bine .

Detalii despre mine :

Servicii : Sex oral ( protejat - neprotejat in functie de igienă) 

Sex normal doar protejat ( Nici nu discut pentru alte propuneri )

Finalizarea se poate face corporală in prezervativ sau orală ! 

O finalizare 150 de lei ( 25 - 30 de minute maxim )

O ora 250 De lei ( 2 finalizari dintre care doar una este orală,  cea de a doua find contra cost 50 de lei daca doresti)

Accept orice poziție,  doar 69 nu fac ca nu imi place si nu vreau sa fac ceva cu dezinteres  , eu tot ce fac fac doar pentru voi să vă simțiți cat mai bine in compania mea. 

Anal nu fac si nu accept nici un fel de propunere . Nu-mi place, am incercat si nu-mi place.

Fac si masaj de relaxare si eventual erotic ( precizez ca la mesajul erotic nu am experienta dar nu spun nu la noi incercari)

Nu accept uro .

Sărutări doar corporale si pupic pe buze daca consider eu ca igienă este ok . 

Nu accept bărbați foarte dotați sau cu accesorii,  si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienți. 

Fac si Deplasari la hotel sau domiciliu iar pretul daca te afli in brasov este de 250 finalizarea sau 350 ora . Cu tot cu transportul meu inclus asta până în ora 23:00 , după ora 23 ma poti suna si stabilim împreună din cauza acestor restricții , pot avea pretul un pic mai mare . 

Dar ma deplaseze si in afara brașovului iar pretul depinde de câ-ti km sunt până la locația ta .

Ca si locație ma poti gasi :

In cartier bartolomeu , pe strada egretei numărul 14  .

Va pup si va astept programul meu este de la ora 13:00 până la ora 3:00

Programarile se fac cu 30 de minute înainte.  La cerere va pot face si confirmare pe wapp .

IMG-20210130-WA0015.jpg

IMG-20210130-WA0014.jpg

IMG-20210130-WA0010.jpg

IMG-20210130-WA0011.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...