elizasexy69 Reputație: 60 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Brasov ! Oras:Brasov ! Postat Februarie 3, 2021 Buna sunt eliza , o fata miniona brunetă sânii medii si fund bombat. Am revenit in brasov de curând si mi-am deschis alt topic deoarece de cand s-a actualizat acest site nu stiu sa il folosesc foarte bine . Detalii despre mine : Servicii : Sex oral ( protejat - neprotejat in functie de igienă) Sex normal doar protejat ( Nici nu discut pentru alte propuneri ) Finalizarea se poate face corporală in prezervativ sau orală ! O finalizare 150 de lei ( 25 - 30 de minute maxim ) O ora 250 De lei ( 2 finalizari dintre care doar una este orală, cea de a doua find contra cost 50 de lei daca doresti) Accept orice poziție, doar 69 nu fac ca nu imi place si nu vreau sa fac ceva cu dezinteres , eu tot ce fac fac doar pentru voi să vă simțiți cat mai bine in compania mea. Anal nu fac si nu accept nici un fel de propunere . Nu-mi place, am incercat si nu-mi place. Fac si masaj de relaxare si eventual erotic ( precizez ca la mesajul erotic nu am experienta dar nu spun nu la noi incercari) Nu accept uro . Sărutări doar corporale si pupic pe buze daca consider eu ca igienă este ok . Nu accept bărbați foarte dotați sau cu accesorii, si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienți. Fac si Deplasari la hotel sau domiciliu iar pretul daca te afli in brasov este de 250 finalizarea sau 350 ora . Cu tot cu transportul meu inclus asta până în ora 23:00 , după ora 23 ma poti suna si stabilim împreună din cauza acestor restricții , pot avea pretul un pic mai mare . Dar ma deplaseze si in afara brașovului iar pretul depinde de câ-ti km sunt până la locația ta . Ca si locație ma poti gasi : In cartier bartolomeu , pe strada egretei numărul 14 . Contact : 0759502250 Va pup si va astept programul meu este de la ora 13:00 până la ora 3:00 Programarile se fac cu 30 de minute înainte. La cerere va pot face si confirmare pe wapp .
Postări Recomandate