yasmina99 Reputație: 1228 Postat Februarie 5, 2021 Autor Postat Februarie 5, 2021 Servicii : Oral protejat / neprotejat in functie de igiena Normal doar protejat!!! Fk , mângâieri, sarutari corporale , 69 ,mai multe poziții , gfe 🥰🥰🥰 Locație : strada Buftea Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ma contactați la numărul din titlu. Pupici 🥳🥳🥳😘😘😘
varjordeles Reputație: 17 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 5, 2021 Pozele sunt dragute, dar lipsesc recenziile. Nu a fost nimeni la domnisoara?
yasmina99 Reputație: 1228 Postat Februarie 5, 2021 Autor Postat Februarie 5, 2021 Acum 31 minute, varjordeles a spus: Pozele sunt dragute, dar lipsesc recenziile. Nu a fost nimeni la domnisoara? Putin, puțin mai sus de poze, găsești topicul de la București și Constanța și vei găsi acolo câteva recenzii. Sper sa ți fie de folos. 😘
cluj73 Reputație: 99 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 5, 2021 Salutare, azi am avut placerea sa petrec o ora cu Yasmina si Larisa. Programarea prin whatsapp de ieri prin Yasmina. Locatia, pe Buftea, accesibila, apartament OK. Fetele sunt dragute, comunicarea OK, Yasmina e mai tanara, 18-20 i-as da, inaltuta, subtire dar are tot ce-i trebuie, Larisa e mai micuta, mai solida, cu sanii mari, dar arata bine, au fata draguta amandoua. Dupa curtoaziile de rigoare(discutia de la tigara, servit cu apa, cafea....)trecut la dus, inclusiv Larisa care abia se trezise :) am inceput actiunea cu un pic de actiune intre ele, fara sa uite de mine. Incercand sa ma fac de folos, am avut marea surpriza sa constat ca fetele acestea au o pasarica cum nu am mai prins. Mica, stramta, cu labiile mici dar existente. Nu mai stiu cu care ám inceput dar am ramas masca sa vad ca ambele sunt la fel. Daca am deschis gura le-am cuprins si pasarica si anusul. Bineinteles sunt si stramte, le-am si spus ca sunt primele la care nu mi-a lipsit analul. In fine care nu a-ti incercat inca un anal bun, mergeti la aceste fete ca e la fel. Trec la note ca mai am de lucru si nu ma pot plimba cu erectia asta provocata de amintirea acelor pasarici. Locatie9, Aspect9, pentru pasarica inca+2, ON 9, cu DT si atentie la detalii, NP(sau AP ca nu stiu ce a fost) 10, nu stiu cat au simulat sau cat de bun am fost, fiind primul azi, dar am avut impresia ca le-am cam provocat si ceva orgasme asa ca am plecat super multumit. Pretul este cam mare, si pentru Cluj, dar a meritat, bineinteles merita si mai bine cu 400 ora cu ambele. Este decizia lor, eu am fost multumit. Recomand Inca odata macar pentru acel NP/AP. Va pup fetelor si va astept inapoi. 1 1
yasmina99 Reputație: 1228 Postat Februarie 5, 2021 Autor Postat Februarie 5, 2021 Acum 1 oră, cluj73 a spus: Salutare, azi am avut placerea sa petrec o ora cu Yasmina si Larisa. Programarea prin whatsapp de ieri prin Yasmina. Locatia, pe Buftea, accesibila, apartament OK. Fetele sunt dragute, comunicarea OK, Yasmina e mai tanara, 18-20 i-as da, inaltuta, subtire dar are tot ce-i trebuie, Larisa e mai micuta, mai solida, cu sanii mari, dar arata bine, au fata draguta amandoua. Dupa curtoaziile de rigoare(discutia de la tigara, servit cu apa, cafea....)trecut la dus, inclusiv Larisa care abia se trezise am inceput actiunea cu un pic de actiune intre ele, fara sa uite de mine. Incercand sa ma fac de folos, am avut marea surpriza sa constat ca fetele acestea au o pasarica cum nu am mai prins. Mica, stramta, cu labiile mici dar existente. Nu mai stiu cu care ám inceput dar am ramas masca sa vad ca ambele sunt la fel. Daca am deschis gura le-am cuprins si pasarica si anusul. Bineinteles sunt si stramte, le-am si spus ca sunt primele la care nu mi-a lipsit analul. In fine care nu a-ti incercat inca un anal bun, mergeti la aceste fete ca e la fel. Trec la note ca mai am de lucru si nu ma pot plimba cu erectia asta provocata de amintirea acelor pasarici. Locatie9, Aspect9, pentru pasarica inca+2, ON 9, cu DT si atentie la detalii, NP(sau AP ca nu stiu ce a fost) 10, nu stiu cat au simulat sau cat de bun am fost, fiind primul azi, dar am avut impresia ca le-am cam provocat si ceva orgasme asa ca am plecat super multumit. Pretul este cam mare, si pentru Cluj, dar a meritat, bineinteles merita si mai bine cu 400 ora cu ambele. Este decizia lor, eu am fost multumit. Recomand Inca odata macar pentru acel NP/AP. Va pup fetelor si va astept inapoi. Mulțumim frumos 🥰🥰 și pentru noi a fost o placere, mulți pupici 💋💋
animaltrain3r Reputație: 156 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 6, 2021 On 2/5/2021 at 2:54 PM, cluj73 said: Salutare, azi am avut placerea sa petrec o ora cu Yasmina si Larisa. Programarea prin whatsapp de ieri prin Yasmina. Locatia, pe Buftea, accesibila, apartament OK. Fetele sunt dragute, comunicarea OK, Yasmina e mai tanara, 18-20 i-as da, inaltuta, subtire dar are tot ce-i trebuie, Larisa e mai micuta, mai solida, cu sanii mari, dar arata bine, au fata draguta amandoua. Dupa curtoaziile de rigoare(discutia de la tigara, servit cu apa, cafea....)trecut la dus, inclusiv Larisa care abia se trezise am inceput actiunea cu un pic de actiune intre ele, fara sa uite de mine. Incercand sa ma fac de folos, am avut marea surpriza sa constat ca fetele acestea au o pasarica cum nu am mai prins. Mica, stramta, cu labiile mici dar existente. Nu mai stiu cu care ám inceput dar am ramas masca sa vad ca ambele sunt la fel. Daca am deschis gura le-am cuprins si pasarica si anusul. Bineinteles sunt si stramte, le-am si spus ca sunt primele la care nu mi-a lipsit analul. In fine care nu a-ti incercat inca un anal bun, mergeti la aceste fete ca e la fel. Trec la note ca mai am de lucru si nu ma pot plimba cu erectia asta provocata de amintirea acelor pasarici. Locatie9, Aspect9, pentru pasarica inca+2, ON 9, cu DT si atentie la detalii, NP(sau AP ca nu stiu ce a fost) 10, nu stiu cat au simulat sau cat de bun am fost, fiind primul azi, dar am avut impresia ca le-am cam provocat si ceva orgasme asa ca am plecat super multumit. Pretul este cam mare, si pentru Cluj, dar a meritat, bineinteles merita si mai bine cu 400 ora cu ambele. Este decizia lor, eu am fost multumit. Recomand Inca odata macar pentru acel NP/AP. Va pup fetelor si va astept inapoi. Deci ai platit 400 pentru o ora cu ambele cand pretul "oficial" postat aici e 600 / 1000 ? 1
cluj73 Reputație: 99 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 8, 2021 On 2021. 02. 06. at 2:58 PM, animaltrain3r said: Deci ai platit 400 pentru o ora cu ambele cand pretul "oficial" postat aici e 600 / 1000 ? "Pretul este cam mare, si pentru Cluj, dar a meritat, bineinteles merita si mai bine cu 400 ora cu ambele. " am spus ca era mai bine daca era 400, nu ca atat am platit.
animaltrain3r Reputație: 156 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 8, 2021 Pare fake recenzia ta.
cluj73 Reputație: 99 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 8, 2021 9 minutes ago, animaltrain3r said: Pare fake recenzia ta. Nu stiu cum pare, dar ca a fost scump aia e clar. Inainte de ele 800 am platit maxim pt un threesome
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum