Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Buna! Sunt Laura,am avut anunț la cuplu,dar acum sunt singura. Servicii oferite de mine Sex oral neprotejat cu fin orala Sex normal protejat Dominare hard/soft Uro Footfetish Footjob Cunilingus/anilingus Penetrari cu strapon Tot ce vă doriți discutăm la tel sau whatsapp 250 de lei o fin 500 de lei o ora 300 de lei o ora numai dominare Poze și video cu mine în acțiune găsiți pe erome.com , LauraDomina e profilul meu acolo 0754390999 💋💋💋 Link spre comentariu
daulimbi Reputație: 115 Postat Februarie 4, 2021 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Partajează Postat Februarie 4, 2021 unde ai biroul? Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 In Otopeni Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Vreau pula 😁 Nu ezitați să mă sunați sau să-mi scrieți pe WhatsApp.Nu mă interesează să-mi trimiteți poze cu pulile voastre,eu vreau să mă futeți 🔞 Pt dominare discutăm detaliile la tel! Vreau cunilingus până am orgasm 💋💋💋 Link spre comentariu
lick_ass Reputație: 19 Postat Februarie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2021 Splendide filmuletele, mi-ar placea sa stiu sa sug si eu asa ! Link spre comentariu
daulimbi Reputație: 115 Postat Februarie 5, 2021 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Partajează Postat Februarie 5, 2021 tu pe erome.com ai ca nume de scenă LauraDomina și în loc să ai clipuri în care să domini, să fii linsă în pizdă etc, ai doar clipuri în care sugi pula ce domina ești? pune niște clipuri în care ești domina 2 1 Link spre comentariu
luv696 Reputație: -288 Postat Februarie 5, 2021 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Februarie 5, 2021 Acum 4 ore, daulimbi a spus: tu pe erome.com ai ca nume de scenă LauraDomina și în loc să ai clipuri în care să domini, să fii linsă în pizdă etc, ai doar clipuri în care sugi pula ce domina ești? pune niște clipuri în care ești domina Subscriu... Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Nu am găsit sclavi care vor sa fie filmați,dar în curând se rezolva.Va pup și vă aștept 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 La 04.02.2021 la 12:19, laura4you a spus: Buna! Sunt Laura,am avut anunț la cuplu,dar acum sunt singura. Servicii oferite de mine Sex oral neprotejat cu fin orala Sex normal protejat Dominare hard/soft Uro Footfetish Footjob Cunilingus/anilingus Penetrari cu strapon Tot ce vă doriți discutăm la tel sau whatsapp 250 de lei o fin 500 de lei o ora 300 de lei o ora numai dominare Poze și video cu mine în acțiune găsiți pe erome.com , LauraDomina e profilul meu acolo 0754390999 💋💋💋 💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
fress88881 Reputație: 4 Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Eu nu pot intra p acest site.. Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Vreau pulaaaa.....💋💋💋 Link spre comentariu
daulimbi Reputație: 115 Postat Februarie 8, 2021 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Partajează Postat Februarie 8, 2021 17 hours ago, laura4you said: Vreau pulaaaa.....💋💋💋 mută-ți biroul undeva în București, ultra-central. Victoriei, Magheru, Dorobanți etc. Otopeni e departe pentru majoritatea Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Mă gândesc.💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 Va aștept să mă futeți că în filmele xxx 💋 Tel sau whatsapp 0754390999 Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 Pentru sclavii doritori să mă linga in cur și să-mi guste pisatul,nu mă mai bombardați cu mesaje pe WhatsApp.Sclavii care doresc sa fie filmați de mine,sunt filmați.Asta nu înseamnă că ședința e gratis.Clar? Poze și video că cele de pe erome.com nu accept nici contracost.Nu mai insistați.Filmez numai eu sclavii care doresc sa fie filmați.Nu accept sa fiu eu filmata in nici o ipostază.Whatsapp e pt scurte detalii,nu pt povesti interminabile sau material de laba.Nu mă interesează cat mare aveți pula,eu vreau să veniți să mă futeți! Acestea fiind spuse,vă aștept să-mi rupeți pizda și pe sclavi să mă linga in cur,așa cum îmi place mie. Tel sau whatsapp la Nr afișat mai sus 🔞🔞🔞 Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 La 04.02.2021 la 12:19, laura4you a spus: Buna! Sunt Laura,am avut anunț la cuplu,dar acum sunt singura. Servicii oferite de mine Sex oral neprotejat cu fin orala Sex normal protejat Dominare hard/soft Uro Footfetish Footjob Cunilingus/anilingus Penetrari cu strapon Tot ce vă doriți discutăm la tel sau whatsapp 250 de lei o fin 500 de lei o ora 300 de lei o ora numai dominare Poze și video cu mine în acțiune găsiți pe erome.com , LauraDomina e profilul meu acolo 0754390999 💋💋💋 Vreau sa fiu linsa până am orgasm 💋💋💋 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Februarie 10, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 3 ore, laura4you a spus: Vreau sa fiu linsa până am orgasm 💋💋💋 Bine , limbuta ca limbuta, dar se poate folosi si degetul aratator ca si ajutător ?😘🤗😋😚 5 4 Link spre comentariu
cuckoldclean Reputație: 17 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Februarie 10, 2021 Frumoasa si sexy. Ce te-as linge in pasarica atunci cand e plina, iar dupa sa ma imbeti putin cu sampania ta direct de la sursa. Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 4 ore, derwall a spus: Bine , limbuta ca limbuta, dar se poate folosi si degetul aratator ca si ajutător ?😘🤗😋😚 Daaaaaa,la foc automat 😄😄😄,până începe asta mica sa arunce din ea 😄😄😄 Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 4 ore, cuckoldclean a spus: Frumoasa si sexy. Ce te-as linge in pasarica atunci cand e plina, iar dupa sa ma imbeti putin cu sampania ta direct de la sursa. Șampanie direct de la sursa îți dau și poți să mă lingi până am orgasm dacă ești bazat pe limba ta 😄😄😄💋💋💋 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Februarie 10, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Februarie 10, 2021 Acum 2 ore, laura4you a spus: Daaaaaa,la foc automat 😄😄😄,până începe asta mica sa arunce din ea 😄😄😄 Am văzut pozele pe erome.com Dementiale , arati ultra mega super, reusite pozele , nota mareeee !😘🥰🤗🤗🤗 5 4 Link spre comentariu
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 1 oră în urmă, derwall a spus: Am văzut pozele pe erome.com Dementiale , arati ultra mega super, reusite pozele , nota mareeee !😘🥰🤗🤗🤗 Ms! Am și video acolo,sper că le-ai văzut.💋 Link spre comentariu
catalin28 Reputație: 32 Postat Februarie 11, 2021 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 11 ore, laura4you a spus: Ms! Am și video acolo,sper că le-ai văzut.💋 Buna in Moldova nu vi? Link spre comentariu
florikx Reputație: 20 Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Cam departe locatia.. Link spre comentariu
Vasy2255 Reputație: 142 Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 As dori sa vin la tine pt o dominare soft, ce intra? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum